Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz hszilard666 #30154 üzenetére
Nem te vagy Alexovics véletlen? eléggé hasonlítasz rá
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
slloyd
senior tag
Na ìgy azèrt merőben màs,hogy mindenki mindenkiről tudja ,hogy is nèz ki valòjàban
Persze aki be merte vàllalni
-
beci43
senior tag
Fekve készült?
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
-
hszilard666
veterán
válasz Balathruin #30172 üzenetére
Hát de az nagyon szép lesz ha AMD vel (1 kártyával) nem lehet 4k ban játszani, és a 4K csak NV only lesz Nem örülnék ha ez lenne valszeg az árak dúúúúlván növekednének.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Neoteric
addikt
válasz hszilard666 #30173 üzenetére
Mintha most nem lennének az egekben.
khm ps4, occsó boldogság[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
Balathruin
veterán
válasz hszilard666 #30175 üzenetére
Jó is lenne.
-
kovsol
titán
válasz beci43 #30169 üzenetére
Mondjuk más architektúra lesz, így egy az egyben nem mérhető össze a cuda magok száma. Ettől függetlenül tuti durva lesz. Én személy szerint egy tuningolt 970-el ki akarom húzni már a következő generációig. 1080p -re szerintem elég is lesz addig a 970@1500+Mhz.
May the Force be with you!
-
hszilard666
veterán
Nem igazán szeretem a TT et, sőt mostmár kifejetzetten unszimpik, de a caselabs copijukat bevállalnám
[link]Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
cyberkind
félisten
válasz hszilard666 #30175 üzenetére
Ja, azért vannak csődközelben mert halálra keresik magukat, és ha így haladnak már a kövi konzolokban nem Amd lesz.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz hszilard666 #30178 üzenetére
azert az a caselabs copy nekem elegge lianli copynak is tunik, meg corsair obsidian copynak. illetve a caselabs gyakorlatilag par lianli tovabbgondolasa.
a ventik azert elteroek (igen, a karika hasonlo, de pl a hub is teljesen mas), a ventipanelek elrendezese is eltero, az apogee blokkot szvsz licenszelik, a Fractalnal az mondjuk gyanus, de lehet egyezik az ODM. ld a Bitfenix is egy idoben CM hazakat arult.
--
TT abban hasonlit a CMre, hogy kb azt kapja az ember amiert fizet. vannak gyonyoru hazaik dragan (az eredeti Level10 szvsz gyonyoru), meg van a 10k alatti kategoria ami felejtos. viszont a core x9 jelenleg talan a legjobb haz vizes setupokra. olcsobb mint az obsidian 900d, a cosmos2 es a tj11 es jobban legozhato mindnel.
caselabs meg szep es jo, de azokhoz a hazakhoz kepest az inwin modern szobrai is olcsoak, es a szallitasi koltsegrol szinten horrorsztorikat hallottam.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
hszilard666
veterán
válasz proci985 #30183 üzenetére
"caselabs copy nekem elegge lianli copynak is tunik,"
Szerintem nem. Nagyon dúrva egyedi tervezésű házaik vannak amiknek az ár /érték arányuk király, feltéve ha nem vesszük a szállítást. Egyszer ha megtehetem biztos veszek tőlük valamit.A thermaltake-kel nincs tapasztalatom, a bitfenix szel van azt bejött nem volt vele para. CM házakat kerülöm az olcsóbbak nekem nagyon szemétnek néznek ki, egy cosmost meg nem tudok kifizetni, meg lehet hogy túl nagy lenne most.
Ha már Lian li: PC D600 as ház nagyon bejön gondolom nem éri meg a 130K-s vételárat
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
törölt tag
Úgy veszik a 980 ti kártyákat USA-ban mint a cukrot.
-
WaterWawe
őstag
Nem úgy volt hogy a Samsung megvesz pár részleget az AMD-től?
-
TTomax
félisten
A sors fintora,az asszony lenyúlta az iphone 5s-em... Gondoltam majd veszek másikat,tegnap fél napot bóklásztam,nem kaptam,olyat ami nem volt leharcolva,csak egyet láttam ami uj volt és tetszett is 360fontért...már majdnem feladtam amikor megláttam egy 6ost... 350ért... elhoztam
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz WaterWawe #30190 üzenetére
Nem tudta ö sem megszeretni,hiába csinál jó képeket ha nem tudta beállítani. Úgy meg néha elég gyatra képek születtek.De a fő ok hogy nagy volt neki,többször is elejtette e miatt,kb minden sarka le van verve,most meg nagyon boldog az 5s-el.Meg is lepődtem,mindenkinek mutogatja.
A családi béke mindenek előtt,majd eljön a te időd is,és meg fogod érteni rögtön.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
cyberkind
félisten
Ezekkel a házhoz járó c. kategóriás "emberekkel" mit lehet csinálni hogy ne szokjanak ide, már a 10-et küldtem el az anyjába, de mindig van új, nekem meg már rohadtul elegem van.
-
cyberkind
félisten
válasz Balathruin #30194 üzenetére
Ezeket kéne befalazni, meg ezek ellen kellenének a plakátok is.
---------------
A Ready at Dawn számára azonban a jövőt egyértelműen a teljesen új, saját tulajdonban lévő, és saját kiadású játékok jelentik majd. Mindez pedig több platformon, a The Order: 1886 megjelenése óta ugyanis a csapat azon dolgozott, hogy a játékhoz kifejlesztett szupermodern engine támogasson más platformokat is. "Amit annak idején megcsináltunk PS4-en a The Order: 1886-tal, azt most már meg tudjuk csinálni Xbox One-on, PC-n és egy másik, még bejelentetlen platformon is." - mondta Weerasuriya, és persze rögtön fel is csigázott mindenkit. Mi lehet ez az új platform?
1 óra tömény játékmenet, ez kell majd multicímnek.
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
Mi a véleményetek a 390X kártyáról láttok realitását annak hogy gyorsabb esetleg a 980Ti/TitanX kártyától?
Nézegettem az AMD találgatás topikot és ott a szintetikus tesztekben elég szépen muzsikál... de sajnos még mindig semmi benchmark nincsen.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest