Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Szerinted. Én meg nem szeretnék még 4Kra váltani,és több cpu erőre lenne szükségem.Az ok rendkívül egyszerű,az ÉN szemszögemből nincs itt még a 4K ideje.Sem gyors 120-144Hz-es (ne adj isten ips) "synces" panelok sincsenek,sem annyi gpu erő hogy ott te teszem azt +70fps.en tartsd.Nekem a 60Hz és azon a 45fps nem opció,mert mások az igényeim.Ezt csak 1440p körül elérhető jelenleg,tehát nekem ehhez kell igazodnom,és ehhez keresnem a cput...
Persze jó dolog a 4K,de amíg nincsenek elég gyors panelok és elég erős gpu számomra nem opció.★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz cyberkind #29554 üzenetére
Na hát igen...az be is adja a kulcsot a GCNnek
(#29555) Asbee
Én annyira az ipsért sem vagyok meglőve.A jobb TN panelok nem olyan messze vannak attól,cserébe viszont jóval gyorsabbak.[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Tapasztalatból beszélsz?Mert teszteket én is látok,de azért vga tesztekre mégis inkább 2011el tolják...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
ÁdiBá
veterán
válasz TTomax #29559 üzenetére
Nem mindenhol. Játékra 8 magos i7 értelmetlen, ezt még mindig alátámasztom.
Amiben talán erősebb az x99 az a csatornák száma a PCI-e foglalatnál, ennyi. Ja meg melóra jó lehet.
De ezzel gondolom te is tisztában vagy, hiszen ha már egy játék 4 magot kihasznál akkor már örülhetsz.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
cyberkind
félisten
Erről az Asus vx279q mincsiról van véleményetek?
Igaz, csak FHD, de nekem elég bőven az a felbontás, lehet erre váltom a tv-n való játékot, mert valszeg ezért fájhat a szemem, ugyanis túl közelről lesem a 102-es tv-t.[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Ez nem ilyen egyszerű, a chache se mindegy a PCI-E vezérlő se... ne feledd SLI,és azt se feledd hogy a DX12vel 6magig skálázódhat minden és nem is akárhogy...
-
TTomax
félisten
válasz cyberkind #29564 üzenetére
Simán!Annyiért jó!Maga a monitor jó egyébként,ha el tudod viselni hogy egy kicsit alacsonyabb a PPI akkor vidáman le lehetsz vele,a panel amúgy rendben van.
Takarítani viszont utálni fogod...[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz cyberkind #29566 üzenetére
Ja hogy TVn tolod,ahhoz képest megváltás lesz. Ám akkor ezek szerint érzékeny vagy,volt már 120Hzes monitorod? Vigyázz mert fertőz,ne menj ilyen közelébe főleg ha bankkártya is van nálad... Szóltam!
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz TTomax #29567 üzenetére
Azt gondoltam, csak kicsit félek hogy hogy lehet összehozni a 2 megjelenítőt egy gépre, mert a filmeket azért a tv-n nézném, persze nem innen közelről.
Nem, nem volt még, csak 60-as monitorom volt a csúcs, de elég ez nekem, vsync be azt megfelel nekem a 60.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz cyberkind #29568 üzenetére
Ezzel a kettővel együtt nem lehet gond,viszont a biost post gyanítom a tvn lesz,ha jól emlékszem azon nincs vga port szóval hdmi-n lesz feldugva.
-
cyberkind
félisten
válasz TTomax #29569 üzenetére
Igen, azt néztem hogy a monitor diplayport-ról menne, a tv meg hdmi-n.
A bios nem gond, ha valamit akarnék állítani akkor bekapcsolom azt is, de ha már itt tartunk, ez a g-sync-es dolog mi és hogy lenne, meg milyen monitorok ezek?Áhh, drága ez nekem, így is sok a kiadás, és még lesz is.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
VGA erőből igazából sosem elég, főleg 1440p 144Hz-nél. A 4K szerintem se jött el, mondjuk én a 60Hz G-Sync párossal már megbarátkoznék, csak oda meg egy kártya kevés.
A multi GPU meg nálam kizárva, mert dupla bukóval jár, ami nekem már sok, plusz extra hőtermelés és zajjal jár, hozná magával a vizet, ami már volt és nem kell többé.Nálam a Titan X-nél sem az ár a legnagyobb bajom, mert kifizetnék én 320k-t, csak az a baj, hogy ettől függetlenül ha itt lesz a Pascal és a DX12 borzasztó sokat veszít majd az értékéből és engem a nagy bukó az, ami visszatart elsősorban. Másodsorban a ref. hűtés, szerintem az nem elég ide. Volt ref. 780Ti-m, gondolom ugyanolyan hangos, nem annyira jön be. Pascal-nál meg úgyis nagy húzóerő lesz a HBM 2.0 meg úgyis vált a mi csoportunk.
Most várni érdemes, míg tisztul a 980Ti ára és megjelenik a Fiji(XT) is. De a 980Ti meg a csonkítás miatt nem tetszik.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
BlackSoft
addikt
Tudtam, hogy nem kell kidobni az összes gyári hűtőt
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
keIdor
titán
Facebook-on rakta ki az Asus. Ez lesz a 3 ventis Strix.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Na kedden meg jön egy ilyen, kemény 23.000Ft-omba fájt csak, hála az Audi-nak, ez lesz mostantól a céges. Hülye lettem volna nem kipróbálni, kíváncsi leszek a HTC-t fogom-e jobban szeretni, vagy ezt.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cyberkind
félisten
Monitor vásárlás előtt, berendeltem egy fali konzolt, amivel 30-40 centivel beljebb lesz a tv, és így már 120-130 centiről nézném, vagy még messzebbről, ha ezzel megoldódna a gondom, nem vennék monitort, mert egyszerűbb a tv mindenre.
-
-
BlackSoft
addikt
válasz cyberkind #29587 üzenetére
TV-vel az a gond, hogy az input lag általában egy kávészünetnyi idő Bár én most TV-ről gépezek, nem olyan rossz, de ez még a régi fajta, amiben neon csöves háttérvilágítás van, és a panel pedig kis betekintési szögű, viszont gyors.
-
BlackSoft
addikt
válasz cyberkind #29592 üzenetére
Én észre veszem az 58-60fps közti különbséget, azt hogy hány hz, az 1 és 4ms köztit, és a 10ns inputlag különbséget is. Lehet nem mindenki van így ezzel, de az adatokat megmondom neked saccperkb, ha az egeret meglököm. Ez lehet jól is hangzik, de rohadt szar, hogy zavar az, ha 2-3fps-t mozog egy játék le/fel, mert látom 4D-be a változást
-
ScomComputer
veterán
Megjött a 980Ti-m ....holnap unboxing& testing videó szeretettel várok mindenkit egy jó kis cseresznye páleszesszal:
Itt vagyok..gyertek!,.
-
cyberkind
félisten
Van olyan beállítás a bios-ban, hogy kikapcsolt állapotban is áram alatt legyenek az USB-k?
-
cyberkind
félisten
válasz Balathruin #29596 üzenetére
Ez 4 beállítás van ott:
Usb Controller
XHCI Hand-off
EHCI Hand-off
Legacy Usb SupportMind enabled.
-
cyberkind
félisten
válasz Balathruin #29598 üzenetére
Abban meg ez a 3 van:
EuP 2013 - Disabled
Restore after AC Power Loss - Power off
On board Function Led Control - On?
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- 6 gen i5 ös HP Prodesk 600-G2 MT
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs