Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
-
proci985
MODERÁTOR
válasz cyberkind #29294 üzenetére
azert az LG G3nak nagyon szep a kepe. van olyan csaladban, inkabb nem is nezegettem sokat, mert a Nexus4et meg egy ideig nem tervezem cserelni. jo az a -QHD a gyakorlatban.
ugyanugy a mac pronal is neztem, hogy minek akkora kijelzo bele, aztan eloben megvaltozott a velemenyem.
igazabol itt azt akartam kihozni, hogy PCnel a 7900 / x1900 szeria ota fHDn vagyunk, a 8800ultra a kartyak mar kb szepen el is birjak (hd4870 / GTX280 stabilan vitte mar), jo lenne tovabb lepni. az pl nem allapot, hogy nalunk a fonok (27"es QHD) es az ultrawideos kollega (29" @ 21:9) kivetelevel mindenkinek tobb kijelzo van az asztalan, aki nem csak heti 1-2 napot dolgozik bent. nekem is csak azert van ketto bent, mert a harmadikat nem tudja az intel integralt meghajtani.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
hszilard666
veterán
válasz Balathruin #29304 üzenetére
Nekem IPS van itthon és nem rosszabbak a színek.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Balathruin
veterán
válasz hszilard666 #29305 üzenetére
S6 mellett szörnyű a G3 kijelzője.
-
hszilard666
veterán
válasz Balathruin #29306 üzenetére
Biztos, nem értek hozzá retinára gondoltam
-
ÁdiBá
veterán
Nekem az S6 edge tetszik, két hét múlva hozom el a T-Mobiltól, lejárt a hűségnyilatkozatom megint, az tetszik.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
nagyúr
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
-
hszilard666
veterán
Srácok!
Valahol azt olvastam hogy nVidia szokott olyat csinálni hogy driveresen butítják a régebbi csúcskártyáikat, jelen esetben a 780Ti-t. Igaz ez?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Balathruin
veterán
válasz hszilard666 #29315 üzenetére
Nagy valószínűséggel igen.
-
SzlobiG
félisten
válasz hszilard666 #29315 üzenetére
Hol olvastad ezt? Kizártnak tartom max olyat, hogy el dobják a supportot egy idő után, de ez amd oldalon is így van. Szándékosan tuti nem gyengítik.
-
ÁdiBá
veterán
Mindig az új termékek kapják a figyelmet, azokra optimalizálnak, így ami egy GM204/GM200 esetében nyerő választás lehet driveresen, az nem biztos hogy a GTX780Ti-nél előre lépés.
Azok se lesznek lassú kártyák, csak nem foglalkozik vele a gyártó úgy ahogy eleinte.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
daveoff
veterán
válasz hszilard666 #29321 üzenetére
Azért a Keplert még nem hanyagolják annyira, ha jelentős hátrányt szenvednek a tulajok, akkor foglalkoznak vele....
NVIDIA on The Witcher 3 – New Driver Updates Will Address Kepler IssuesLG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
hszilard666
veterán
-
daveoff
veterán
válasz hszilard666 #29325 üzenetére
Hát nekem nagyon nem jön be, rá kellett jönnöm, hogy nem az én stílusom. Nem is tudom minek vettem meg, most próbálom eladni....
A grafika szerintem szánalmasan csúnya, és engem már az első 5 percben agyilag legyalázott a folyamatos pofázás...
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Asbee
veterán
válasz daveoff #29326 üzenetére
Amúgy szerintem az túlzás hogy szánalmasan csúnya. Ha a witcher az akkor mi a GTA? A növényzet elég mosott ez tény, meg nem úgy néz ki amit 2013-ban mutattak, de ezen kívül én még lehet csúnyának sem nevezném. Mondjuk én elég nagy witcher rajongó vagyok ha ennél csúnyább lenne az sem zavarna.
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Lenne egy kérdésem:
Megvettem a cube world c. játékot PC-re és csak egy ISOt kaptam. Ha a mountolt lemezképből kimásolom a dolgokat, akkor egy másik gépre fel tudom telepíteni mountolás nélkül? Mac re gyűjtöm a poén játékokat, és emulátorral oldom meg a windózt, de mountolni nem tudok mert akkor összefagy az emulátorKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Rasiel
senior tag
válasz hszilard666 #29330 üzenetére
Persze.
-
Rasiel
senior tag
válasz hszilard666 #29332 üzenetére
Nincs mit. De, ha esetleg valami gondod van vele, írj csak nyugodtan, ha tudok, segítek.
-
hszilard666
veterán
válasz daveoff #29335 üzenetére
Uraim!
Tudjátok hogy mi pokolian szép? A Lichdom: Battlemage! Ha valami stúdió a cryengineel csinálna skyrim like RPG-t Csak 9x akkora világgal akár még 30K ért is megvenném! Nem tudom hogy miért nem csinálnak ilyeneket, csak szaros codokat, meg "remasteredeket" Gowd, de örülnék ha meglenne a tőkém és a tudásom hogy játékfejlesztő legyek!Más: Nem szokott lenni PH-s összeröffenés? Fesztiválon vagy valami? Veletechre nem értem rá
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kezdődik! [link]
-
nagyúr
válasz #35434496 #29337 üzenetére
Jól értem,hogy a kártya alapórajelen nem hajlandó normálisan működni és majd az amd szoftver részleges használata meg az ms megoldja ezzel azzal ? És akkor nem kell gariztatni ?
WTF is that ?!Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #29336 üzenetére
Ohh készülőben van már ilyen [link] 2015 Q4...
-
Asbee
veterán
válasz akoska07 #29339 üzenetére
A memóriavezérlő van, hogy nem bírja a memória órajel ugrálást. Főleg 2D-3D váltásnál, vagy simán 2D-ben 1-1 pillre felugrik és fekete képernyővel eldobja magát. Sokszor alaplap függő. Van amelyikben semmi gond, van ahol csinálja. Elég vicces, hogy a mai napig jelen van ez a probléma. Megjelenéskor, hogy fostunk. hogy ne Elpida ramos legyen, mert az gyakrabban csinálta.
+gpu fesz vagy memória órajel csökkentés segíthet, de elképesztő ennyi idő után is jelen van ez a dolog. -
nagyúr
Mivel nem olvasok egyáltalán semmilyen amd-s topicot,így csak itt olvashattam róla.
De hihetetlen,hogy ilyen létezik.
Ebben a nagy versengésben,főleg piaci részesedést illetően.Hihetetlen...
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Asbee
veterán
válasz akoska07 #29342 üzenetére
Főként amúgy régebbi lapokban gázos. Az első 290-em ami még vizezve volt, eladtam az illetőnek és a gépében folyamatos BS volt, alig akart menni. Kipróbálta ismerősénél, minden ok volt. Vett egy új gépet és azóta is hibátlan. Szóval ez a tényező is benne van. Beviszed gariba minden ok, otthon meg szívsz. Aztán jöhet a lap-vga bios csere, driver szórakozás...
-
nagyúr
Hát ilyenkor örülök,hogy nem foglalkozom amd-s cuccokkal semmilyen formában.
És akinek nem telik éppen új alaplapra ?
Mondjuk örült,hogy össze tudta szedni a lóvét egy ilyen vga-ra...és esetleg vhol utána is olvasott,hogy az aktuális gépe ki is hajtaná.Ez elég szomorú,hogy vannak ilyenek.
-
kovsol
titán
Mondjuk ha tuninggal előjön ilyen egye fene, az nem garancia, de hogy alap órajelen is az már elég meredek.
Ez az órajel ugrálós dologból származó hiba javítható lenne szerintem egy normális vga biossal.
Az én 970 biosom is már módosítva van ilyenek miatt, de ezt te jól tudod[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Asbee
veterán
Épp próbálgatom a monitort. Nem rossz ez a gsync nagyon nem rossz.
-
törölt tag
Nem is tudtam, hogy "Mester" újra kèszíti a videókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest