Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Anubris
őstag
válasz Balathruin #28807 üzenetére
Így van, én például már gondolkodom, hogy kiköltözök Fehéroroszországba, hogy nézhessem a műveit.
-
Neoteric
addikt
válasz Balathruin #28807 üzenetére
És most ez hogy jön ide? Nyilván van pár fanatikus, aki minden áron tirexit néz.. és?
PSN: ne0teric_sAN
-
Erdei88
veterán
Hol tudok moderálást kérni az apróhirdetésemhez?
H105-ös hirdetésemhez rossz képeket tettem be -
SzlobiG
félisten
Azért kicsit durva, hogy a 290x még a Titan X-től is többet eszik ráadásul HD filmnézés közbe még többet.
Az AMD tényleg csak az árával tud versenyképes lenni, kíváncsi leszek 390-re mit fog mutatni.
-
keIdor
titán
válasz SzlobiG #28821 üzenetére
Ráadásul azonos csíkszélességen ennyivel jobb a GM200. Olcsó húsnak meg híg a leve.
Jól láthatóan életképtelen az egész AMD, tényleg jobb lenne, ha megvennék őket, mondjuk a Samsung, de ilyen töketlen vezetés mellett lehet mindegy is, csak legyenek leváltva...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
-
Asbee
veterán
Megvan a 780ti. Azért ez a chip nagyon erős még mindig. 1150-es tuningal kicsit vagyok a 1400-es 980 alatt. A classified hűtéstől nem vagyok elájulva. Nem hangos, viszont egy ilyen hülye búgása a ventiknek.
-
htc07
addikt
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
A monitorom 1680x1050, a TV fullHD. meg lehet azt oldani driverben, hogy a tv-re klónozott kép ne torzuljon, hanem 1:1 mutassa, fekete kerettel? (GTX960)
-
BlackSoft
addikt
Klónozni nem tudod szerintem sehogyan sem, legalábbis hasonlóval próbálkoztam már többször is, és nem lehet. Még először akkor akartam ilyet, mikor SCART-al kötöttem TV-t a gépre, és a fél utca ott volt, mert olyan csodát még nem láttak
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
BlackSoft
addikt
Tehát a lakosság, aki arra panaszkodik, hogy 15ft a vizes zsemle, pedig tegnap még 14ft volt, igen gyakran vásárol 7M-ért TV-t, annyira gyakran, hogy az a legnépszerűbb
Pedig csak azt a feltételt raktam be, hogy nagyobb legyen, mint 55".... És szerintem a 250k-s 65"-ból legalább eggyel több fogyott, mint a 7M-ás 88-as samuból, mert utóbbiból 100 euórt rá, hogy egyetlen darabot sem adtak eddig el.
-
BlackSoft
addikt
válasz Erdei88 #28837 üzenetére
Legnépszerűbbnek az szokott lenni, amit a legtöbben választanak. Ezért van sok oldalon, hogy a legnépszerűbb cucc, valami olcsó dolog. Most vagy az ED-nál kattintásra megy a dolog (bár nem hiszem, hogy sokan ezt a TV-t keresgetik még csak nézni is, mert nem találom érdekesnek, volt már nagyobb 4K is, drágábban is), vagy rohadtul nem népszerűségi sorrend az, hanem "jó lenne ha megvennéd tőlünk" sorrend
-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
Hát, nem lesz nagy cucc a 980Ti...
Marad a 780Ti nálam...Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
törölt tag
válasz hszilard666 #28843 üzenetére
Erre majd térjünk vissza ha megjelent jó?
-
CJ4567
nagyúr
-
h1mpi
félisten
cpu 4.2 Ghz-en, 1600-as ramokkal.. maradt ott még FPS rendesen, ami nem lett kihasználva
Fully electric lifestyle!
-
törölt tag
Mar 15th, 2015 Gondolom hiteles.
-
Asbee
veterán
Azt a kamu oldalt neeee. fél éve is ezt tették ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest