Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • koschwarz

    tag

    válasz arn #4561 üzenetére

    speciel én megvettem most 50k-ért egy 4 hónapos evga8800gts320mb ko acs3 (speckó gyári hűtős) kártyát, 10 év papíros garival...természetesen szerintem jó vétel volt, tekintve hogy a tft-m natívja 1280x1024, és ezt vinnie kell ennek a kártáynak is. AA-t ÉN ennél a felbontásnál már nem kapcsolok be, legfeljebb ha 100 fps-t kapok, akkor egy 2x-est,, max 4x-est...de számomra már ez sem nem jelent extra szépséget, nem vagyok ennyire "vájtszemű" :DDD

    egyrészt meguntam ezt a várakozást, másrészt mikor láttam hogy kezdenek inkább 70 felé kúszni a gt árak (nemcsak bazárban ,de kiskerben is), akkor lemondtam róla, egyszerűen csak azért, mert soha nem adtam még ki 50k-nál többet egy kártyáért. utoljára egy 9800pro-ért fizettem ennyit.

    esetleg egy 640-es kártyáért adtam volna +10k-t...de ez is olyan dolog, hogy elkezdi az ember hozzáadogatni az 5-10k-kat, mert úgy gondolja, hogy ha már adtam volna 53000-et egy gt-ért, nehogymár ne adjak +5-öt érte, mi az ma már...aztán bevésődik az agyadba, hogy "na jó, kiadtam volna érte 58.000-at is", majd látva hogy az árak kúsznak feljebb: "nehogy már ne adjak még ki érte +5k-t, mi az ma már...ez addig gerjesztődik, amíg azt veszed észre, hogy birka módjára már 70k-t is fizetnél egy kártyáért.

    valóban, ár/teljesítményben még mindig király a gt 70-ért is, de speciel nekem ennyit már nem ér egy videókártya. sok más értelmes dolog van még ezen kívül, amir pénzt költhetek.

    ezt az 50k-t is fél év alatt rakosgattam össze....akkor még úgy indulva, hogy egy 320-as gts-t fogok venni belőle, ha ennyi lesz az ára. úgyhogy ezúton köszönöm meg a gt-hisztériának, hogy most összejött ennyiért egy ilyen jó kari :C :R :DD

    "...gyönyörű, fiatalos, matrózos..."

Új hozzászólás Aktív témák