Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danike
csendes tag
Sziasztok
Segítséget kérnék 8800Gt ventillátorával kapcsolatban.Az utóbbi időben olyan hangja lett a venillátornak mint a Colombus űrsikló felszállás közben
Nem tudom mitől, forog rendesen, nem ér hozzá semmi és mégis lyan ordenáré hangja van hogy nem lehet megmaradni a géppel egy szobában.
Szerintetek ez mitől jött elő?
Előre is kösözönöm -
Chosen
addikt
Huh,
ez is megvolt. , végre meglett a csavarhúzó készletem a GTS-hez , ami azért kellett , mert kb nagyítónyi csavarokkal van rögzítve, nekem meg nem volt ilyen kicsi raktáron , valami iszonyat szenvedés volt leszedni ,először a felső, vga feka burkolaton lévő csavarokat akartam leszedni, hozzá is láttam , de ezek úgy be voltak húzva, hogy egy kis segítség nélkül meg sem mozdultak, úgy kellett leszednem, hogy egyik kezemmel a csavarhúzót nyomtam a vga-ra teljes erőből (ezért kellett a törölköző, hogy a nyák el ne törjön, vagy a forrasztások) egy pár kör menetdarálás után el is indult , jött a következő, na az sehogy sem ment , gondolkodtam, hogyan lehetne kiszedni, mivel csavarlazítóm nem volt itthon, ezért körömlakk lemosót használtam helyette , egy-két percig állt a csavaron , aztán már meg is indult kifelé a csavar, szinte majdnem az összes továbbit így tudtam csak kiszedni , kivéve a hátlapon lévőket, mert azt csak erővel lehetett. Szépen le is szedtem a tokot, fáradozásaim ellenére nem is volt annyire poros, mint amire számítottam, sőt , kitisztogattam , egy kis porszívózás itt-ott , és máris jobb lett a lelkiismeretem( ha már poros alig volt) , vissza könnyen már szerencsére könnyen ment , beraktam , és most kb semmit sem javult a hőmérséklet, de erre számítottam is
jöjjenek a képek:
A kártya burkolat nélkül
Ezis
És Ez is
A szükséges eszközök
ezek is
és végül , a már összeszerelt kari -
cspeti92
csendes tag
Sziasztok!
Mit jelent az hogy lesarkazni a gpu-t és hogy lehet elkerülni ezt? -
Mr.Gettoman
tag
válasz shteer #38043 üzenetére
naja...üzletpolitika...de hát azért furcsa néha ez a világ..:S vettem egy MSI 8800GT OC 512mb(g92) aminek ugye szinte GTS-es órajele van...szal akkor kb egy 8800gts-em van gyakorlatilag nem? másik h egy Intel Pentium 940D (3.2@3.8ghz) elég sztetek a GTA4hez...(mostanában nem vok otthon és nem tudtam tesztelni..) köszi
http://www.hasznaltauto.hu/3261862_opel_omega_1992
-
shteer
titán
válasz Mr.Gettoman #38066 üzenetére
sajnos gyakorlatilag nem, a GTS-ben 128 sp van, a GT-ben csak 96 de a pénzt még mindig megéri sztem
elégséges
szerintem jónak tűnik..
-
Zoli1222
addikt
11 hónapos galaxy 8800gt-t mennyiért tudnék eladni?
-
Enton
addikt
válasz shteer #38067 üzenetére
Kloss-nál a pont.
8800GT 112 unified shader
8800GTS (512MB) 128 unified shader
8800GS 96 unified shaderÖsszekavartad a GS-el.
De a lényegen mit sem változat, egetverő különbség a GT és GTS közt nincs, mindkettő megéri a pénzét, főleg mostanában, így megjelenés után, jó 1 évvel."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
buherka
addikt
válasz shteer #38074 üzenetére
ok-ok...én is csak azért emlékeztem rá, mert volt 320-as GTS-em.
Amúgy meg látom, hogy még mindig a jól bevált 8800GT-vel zúzod te is ...nekem is megvan már 1 éve a Galaxy. Rohadt jó kis GPU lett ez a G92.
Szerintem én még jövőre is ezzel tolom.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
-
Lui76
őstag
válasz Mr.Gettoman #38066 üzenetére
Most próbáltam még csak ki a GTA4 -et , azt hittem sz..bban fog futni, bár beállításokkal még nem próbálkoztam.
Patchet felraktam , semmi eXtra.www.kezmuveskeramia.hu
-
Dr. Romano
veterán
Nah végre sikerült beszerezzem az S1-et és le is cseréltem a gyári Inno hűtést. Innoval őrült hanghatások mellett alapon 53 fokos volt terhelve 84-et is elérte.
Most a rátett 12cm-es venti bekapcsolása nélkül passzívan az S1 alapon 44 fok körül van terhelve 58 fok, 3V-ra állított ventivel meg 50.
Lehet le is kapom róla a ventit, mert passzívan is bőven elviszi
De ami a legjobb az egészben: a csend[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
pityeszka
őstag
Hali.
Vki segítsen pls!!Van egy Gainward 8800GS vga és az istennek nem tudom vezérelni a ventit se experttool-al sem rivatunerrel.Everest sem látja, még a gpu hőfokot sem!
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
Dr. Romano
veterán
válasz pityeszka #38081 üzenetére
Próbáld ki a legfrissebb everestet. Azonban ha ilyen hűtésű karid van, akkor eleve esélytelen a ventilátor szabályzása.
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
pityeszka
őstag
válasz |*HayHa*| #38086 üzenetére
Ez zsír!Nembaj nem én hallgatom a venti búgását, mert nem az enyém.Attól azért tartok, hogy így hamarabb tönkre fog menni a ventije.Sebaj, hűtőcsere lesz akkor.Mmm, hőfok kijelzést valahogy elő lehet varázsolni azért?
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
Dikk
tag
Sziasztok!
Végre megvan a 2 magos procim viszonylag tűrhetően is megy, mostmár csak a 88GT-mre kéne egy jobb hűtés kisebb hőmérséklet indokával esetleg egy kis tuninggal.. pl a 88GTS ora jele már elég lenne.. kérdésem a következő hogy az Accelero S1-hez kellenek e ram tüsik vagy anélkül is jó ill ram sünin kívül kell e valami?! egy 8cm-es venti rámegy kötegelővel a bordára aztán annyi az elég rá szvsz válaszokat elöre is köszi ;)
-
politomi
tag
Szia.
Az S1 csomagban találsz 8db ramsünit amit egyből rá is tudsz tenni. A fetek hütését neked kell megoldanod valószinüleg barkácsolással vagy + 2-3 rambordával. Az accelero s1 oldala szerint 8800gt hűtésénél nem kell a feteket hűteni, mert nincs rájuk szükség, de vannak akik jobban alszanak, ha az is hűtve van.[ Szerkesztve ]
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Találtam új biost a kártyámhoz, és azt szeretném megkérdezni, hogy érdemes-e lecserélni az előzőt?62.92.23.00.00 rev 03 vs 62.92.23.00.21 rev 04?
Előre is köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
Dikk
tag
válasz politomi #38092 üzenetére
igen-igen arra emlékszem még tavalyról mikor beindult ez a topic hogy a fetekre is kell csak arra nem emlékszem pontosan hány darab is köszi az infót akkor szerintem egy olyanra beruházok rá egy 8cm-es venti aztán az már -15 fok körül kéne lenni a gyári hűtéshez képest
-
szitaati
aktív tag
Fetekre nem muszáj sünit rakni. Én se tettem, mégis megy február óta vele a GT.
Ventiből viszont fontolj meg egy 12 centiset, alacsony fordulaton járatva még halkabb is lehet, mint egy 8as, és nagyobb felületen hűti a bordát."Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"
-
Virsli999
csendes tag
Helo!
Szeretnék venni egy új monitort de van néhány kérdésem.
Őt szeretném megvanni(ára,nagysága miatt)
[link]
És az van hogy ezen vmi DVI-D csatlakozó van.
A videókártyámon meg (8800GT) a gyártó szerint Dual Link DVI van.Ez elméletileg DVI-D.Ezek a csatlakozók elméletileg jók egymással
Ebből gondolom:
[link]Rádásul a monitorhoz gyárilag nem adnak kábelt.
Hol lehet venni ilyet?
De ahol venném ha lejjeb görgeted az oldalt..ott ilyenek vannak.:::Pixmania L-2249WD 22" wide TFT monitor (5ms) + VGA dugó / dugó kábel - 1,8 m + Tripoláris táp hosszabbító - 1,8 m
Persze ezek plusz pénzért.Szóval ez egy nagy kibaszás? Mert külön kell venni ilyen kábelt?
Meg még ha veszek is hozzá akkor se biztos hogy jó a videókarcsimhoz.
Vki járt már igy?
Előre is köszönöm a segítségetÜdv
[ Szerkesztve ]
-
pityeszka
őstag
Nagyon lusta vagyok! Mellesleg eladom az S1-em (ha rá megy) és veszek egy ilyet magamnak (ha rá megy )mert úgy döntöttem, hogy megtartom a GT-m még egy jó darabig!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest