Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szecska24
tag
Ez a tuning dolog vicces, mert ref hűtéssel 3dmark már 725-nél is kidobott.
Most viszont vettem egy jófajta hűtőt (coolink gfxChilla) és semmi sem tudta kiakasztani.
Lehet a mem-et is följebb tudnám tornászni, viszont az 1ns, és egyenlőre nem mertem.Ami még vicces, hogy 20 prec ati szőröskocka után sem ment feljebb a temp. 57 foknál.
(everest szerint)Tehát szerinted akkor húznom kéne a procit jobban, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Nem nézek belső nézet nélküli "játékot" annál tovább, minthogy már látom az elvárható minimális realitás maximális hiányát. Autós játék: Stunts( ), F1GP, F2GP, F1 Challenge, NFS 1-5, rFactor, GTR 1-2, esetleg még Crashday és TDU. Oszt' jó napot!
Te meg mit melózol holmi 800MHz-ekért.
Holnap enyém lesz a Galaxis. Legalábbis egy db.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
VR6-Fan
veterán
jah új hivatalos driver a 8-asokhoz
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
Brumi˘
addikt
válasz szecska24 #30347 üzenetére
Az a kártya tutko nem azokon az órajeleken futott 3dmark alatt ami a képen van, vagy valami nagyon nagy gixer van ott, ha csak ennyi pontot kapott...
Más: Tök jó a gigának a gamer hudja, még feszkót is lehet vele áligatni egész 1,2V-ig. És tényleg dob rajta valamennyit mert a gpu 800-on már vígan megy, csak a shader szórakozik, 1900-on már behalt 3dmark06 utsó tesztbe kb 10mp-vel a vége előtt. A memórol meg nem is szólok a hd2900 2200-as mem órajele után ez az 1940 vicc. Ezektől függetlenül nem bánom hogy lecseréltem, mert alapon (gyári oc) is gyorsabb sokkal.
-
VR6-Fan
veterán
válasz katt777 #30358 üzenetére
161.21WHql az nekem bevált stabil és jó, omegát nem néztem... ezzel se játszotam még konkrétan a 174.74-es széria gyorsabb(béta, n-go stb..) volt 4-5 FPS-el de jóval instabilabb...
eredményket assassin's creed alapján mondtam.
900GPU órajel:valami nekem nem smafu, lásd ezt(úgye egy úgyna ilyen órajeló kvaddla kb jön 1000 pont és 800/2000/2000 VGA-val már bőven 13k-nál járunk), másik fele lásd Macka eredményei
valaki vagy szereti a PS-t vagy egy elég szép vissza hajlás van.
munky:valamivel bekellett fogni a nép száját, majd megint várhatunk a kövre 2hónapot...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szecska24 #30347 üzenetére
Két dolog miatt. Első, Vista. Az tuti. Második, valami nem igazán kóser a gépednél, mivel 900MHz-es GPU-nál sokkal magasabb SM2 SM3 pontokat kell, hogy kapjál. (Ez is lehet a Vista hibája) Kb. annyit, mint az én mérésem. A CPU-t ne nézd, az kicsit jobban tuningolt.
-
-
fagy53
nagyúr
A legújabb driver a 175.70
-
VR6-Fan
veterán
arra értem hogy ott is volt szépen teljesítmény vissza hajlás, jó nálam az utolsó időkben ilyen 70-100pontok, de addig tököltem amég azok is meglettek
900-as GPU órajelhez mákkel/kis száraz jég/meg 1,33V saccra
fagy53:még meg se szárad a pecsét a WHQL-en már itt egy újabb
[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
-
Macka
veterán
Utána néztem az Xtreme Systemen. 1.35 volton ment 865-öt a GPU. Nézzétek az SM pontokat!
-
szecska24
tag
Lássanak csodát, egy reset után megint nem megy 735/1830/1050 fölé. Ezek szerint amikor riva tunerben állítgattam az órajeleket, valójában nem is állította azokat.
Na mindegy, a lényeg úgy is az volt, hogy halk és hatékony hűtés legyen rajta, csak gondoltam akkor már kipróbálom mit bír. Talán egy kicsit tovább bírja, de nem sokkal.Azért a procit felhúzva 3600MHz-re és a fent írt órajeleken megvan a 15000 pont (na jó, csak 14999, de a kicsire nem adunk )
-
Devid_81
félisten
Érdemes lecserélni a 174.60 as drivert?
169.21 és e között van különbség az biztos....
-
Devid_81
félisten
MSI 88GT-OC hez van vmi jó kis vmod?
Meg kellene már pörgetni a karit addig amíg garis (meg amíg van egyáltalán értéke illetve elfogadható teljesítménye)...
-
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Ma este játszottam, éppen egy war ment CS:S-ben, mire a textura hibázni kedett, majd fagyás...Gép újraindul, megnéztem a VGA-m hőfokát 108 fokos!!! Megállt a ventim, kb. egy hetes a kártya. Nem tudom miért állt meg. A ventit a
Magicpanel progival tudom szabályozni, de Rivatunerrel nem . Milyen progival tudnám figyeltetni a kártya hőfokot, hogy mondjuk 90 foknál már jelezzen?
Előre is köszi... -
szab.tam
nagyúr
hi!
leadtek 8800gt sli-om van. rég óta az nvidia forceware 169.21-et használom. a grid demo-nál gyanúsan ugyanolyan fps-eket kaptam sli-jal, és kikapcsolva is. felbuzdultam, letöltöttem a 175.16-os drivert. sli kikapcs. driver telepít, restart, és a win boot közepén kék képernyős leállás, nv4_disp hibajelzéssel. még jó, hogy f8 -> legutolsó működő beállításokkal vissszajött minden, és a régi 169.21 drivert látja.
5let, hogy mi a franc volt ez?
esetleges hibaforrások: a régi drivert nem uninstalláltam előtte. rivatuner is fent volt. ezek lehetnek hibaforrások, vagy biztos ezek voltak, vagy nem jellemző?fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Macka
veterán
Ha megállt a ventid, akkor vissza boltba, garancia. Monitorozni Everestel tudod, de a leállítás határát, ha jól tudom, csak a VGA BIOS-ában lehet szabályozni. Nibitorral és nvflash-sel megoldható, de elképzelhető, hogy RT-ben is van ilyen maglassulási küszöbállításra való opció.
-
Dr.Én
veterán
Hali
Lenne egy rohadt gondom, nem is tudom hova irjam le, mert fingom sincs rola hogy mi okozza.(virus nem)
Na szóval, a gépem tegnap az eggyik percről a másikra full belassult.Bár mit megnyitok akkor azt megnyitja, de uyg hogy meg áll a kép a töltö csik is néha az egér is lefagy egy fél percre majd 2-3perc mulva bejön(de ez alatt semmire nem reagál), de ez van a vezérlő pultban is(játékot nem néztem még).Néha ugy pijjog a gépem mint amikor az orthost futtatom és megbukik a terhelés alatt.Néha a képernyő teljesen sőtét, kivéve az alsó kék és felső kék Windows csik látható.
Szóval fogalmam sincs hogy mi a hiba forrása,(elképzelhető hogy a vga a ludas, mert mintha a pci-e csatija felöl egy olyan biszbaszbol hiányozna egy darab)WOT: kissio
-
Dr.Én
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest