Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- PlayStation 4
- World of Tanks - MMO
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
imation
csendes tag
Megint én a probléma még mindig meg van:
Adott egy galax 8800gt. Crysis közben bejön néha egy kék háttér és nagy betúkkel a következő
Shader Error kb 5-6 sec-ig!
1280/1024 Minden Magasra állítva
Nah mos tegnap még semmi baja nem volt, de akkor nem a gyári driver volt vele fenn. Ma viszont újra kellett raknom a gépet így a gyári került fel.A driver frísitettem de semmi változás.Márk
-
Daert
őstag
Már nekem is Olyan a kártyám mint Hawk1979-nek a #29736-hzsz-ben!
Most szereltem fel! -
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Ma jött meg a Gainward 8800GT GS 512-m, már nagyon vártam, csináltam is vele egy gyors 3dmark-ot, és a 3,2 GHzre huzott E6750-el,14450 pontot kaptam, ugy látom a hűtés fasza idle 36 fok a gpu hőmérséklete...ugyan tudom hogy ez már gyárilag huzott kari de lehet még voltmod nélkül huzni egy kicsit? Mennyi az hőmérséklet amit már ne nagyon lépjek tul ha hosszutávra tervezek? Ha másnak is van ilyen karija itt várom a tapasztalatokat! Köszi!
Ja és.....O HAPPY DAY!!!!!!! -
Baga1983
senior tag
expertool ami a gainwardhoz van meg persze everest-tel
-
Baga1983
senior tag
Na jó és akkor mi van az expertool-lal?
-
Baga1983
senior tag
Nálam a rivatuner is 36 fokot mér...
-
dobost
senior tag
Sziasztok!
8800GT-ből milyen márkát ajánlanátok? (gyárilag húzott, jó hűtéssel rendelkező, ár/érték arányban jó legyen)
Szerintetek megéri a 9600GT helyett venni? A tesztek eléggé ellentmondásosok.
eVGA-nak milyen a hűtése? Mennyire megbízhatók?Köszönöm!
-
Zoo123
senior tag
válasz Baga1983 #29757 üzenetére
Nekem pont ilyen konfigom van:
E6750@ 3450, 8800 GT @ 755/2160/1887 (GPU/mem/shader)
3DMark06: 13768 pont
SM2: 6587
HDR/SM3: 6215
CPU: 3074Véleményem: Én meg vagyok vele elégedve, játékot szaggatni (1280x1024-ben a TFT miatt) még nem láttam, Crysis-t is viszi szépen.
Crysis 1280x1024, High, NoAF, NoAA CPU&GPU alapon, min: 19 átl:41 max:50 fps
Crysis 1280x1024, High, NoAF, NoAA CPU&GPU tuning, min: 22 átl: 47 max 57 fps
Crysis 1280x1024, VHigh, NoAF,NoAA CPU&GPU tuning, átlag: 30 fpsA többi játék csak gyorsabb lehet!
Hűtése sokkal jobb mint a referencia hűtés, de egy AC S1 mögött elbújhat.
GPU alapon 42-45 fok, terhelve olyan 62-71, viszont "szőrős fánkot", nem szereti, láttam már 80C felett is, tartós üzemben olyan 80C fölött már nem egészséges.Mindent egybevéve jó kártya, csak a hűtése lehetne halkabb!
60%-os ventifordulat felett sajna megjön a hangja.[ Szerkesztve ]
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
Zoo123
senior tag
válasz littlelion21 #29771 üzenetére
Gyanítom hogy 3DMark05-ben mérte, csak elfelejtette odaírni.
3DMark06-ban minden alapon olyan 10500-11000 pontocskát kapna.''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
fagy53
nagyúr
válasz littlelion21 #29771 üzenetére
Szerintem meg nem olyan sok.....3DM05-ben.
-
Baga1983
senior tag
Hupsz! Ezer bocs! 12400-at akartam irni.....sorry...na ezt jol beoptam...nem értettem mi a probléma...mégegyszer sorry...ja a kép
http://kepfeltoltes.hu/080509/rivat_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Sátán44
addikt
Garancia minek a függvénye,hogy az XFX 9600gt xxx-et 10 évvel adta, a 8800gts 512mb-at pedig 2 évvel?
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
littlelion21
addikt
válasz Sátán44 #29777 üzenetére
Az XFX is 10évet ad? Eddig azt hittem az az eVGA reszortja...
Mondjuk ez engem is érdekelt: egy tök ref. GT-re az Inno ad mondjuk 2évet, az eVGA meg 10év gart. Úgy,hogy a 2 kari elvileg matricázásban/dobozában különbözik.
Akkor mireföl ez az 5szörös különbség? Az eVGA hazárdírozik?Vagy egész egyszerűen a magas gar.időből kialakult bizalom a gyártó iránt annyival több eladást/magasabb bevételt biztosít a cég számára, ami több mint az elhalálozott graf.kártyák elhalálozásából fakadó veszteség?
[ Szerkesztve ]
-
Sátán44
addikt
válasz littlelion21 #29778 üzenetére
Már lecsökkentették 2 évre XFX-ék,1 hónapja vettem havernak 9600gt xxx-et és még arra 10 évet adtak.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
AMD X2
senior tag
EZ MARKETING fogás szerintem. Addig még piacra kerül a termék egy új márkánál több gart adnak ,hogy biztos az Ő terméküket vegyék akik hezitálnak a márkák közt.
Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"
-
cowboy_bebop
őstag
Egy Galaxy Extreme Tuner kártya tulaj el tudná nekem küldeni emailben az extreme tuner progit?
-
Sátán44
addikt
válasz Nordic #29781 üzenetére
Az XFX jó márkának számít.Most szemezek a 8800gts 512mb-os változatával.
Ti melyiket ajánlanátok a kettő közül? Tuningolni szeretném
XFX 8800GTS 512MB 650Mhz DDR3 DVI PCIe 2 év gar. 50,800 Ft
vagy
GAINWARD 8996-BLISS 8800GTS 512MB GDDR3 PCIE 3 év gar. 50.149FtKis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
nygma
addikt
Szvsz 3 év gar minden kártyára elég lenne....
Reklámfogás..ki tart meg 10 évig egy kártyát..
-
littlelion21
addikt
válasz dobost #29772 üzenetére
Nekem eVGA 8800GT SC-m van, a hűtést ma cserélem AC S1-re...
Nem is a hűtő teljesítményével van a baj, mert a gyári hűtő 80%-on járva 62foknál feljebb soha nem engedte a kártyát (100%-on meg 60fok alatt maradt), hanem a legnagyobb gond a szinte elviselhetetlen zajártalom. 60%-os ventinél kezd megjönni a hangja, ami teljesítmény még bőven kevés. 100%-on meg...áááá, mint egy porszívó.
Egyébként rev.2-es karim van. -
Romvr
őstag
Ma megvettem a Galaxy 8800Gt-met és az első negatív tapasztalatom az hogy a VGA venti alapból 100%-on teker. Így a kérdésem felétek: Hogy a fenébe tudom szabályozni a ventit?
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Dr.Én
veterán
-
taaz
tag
Ugy elnézem a topikot, mindenkinek a gyári hütövel van gondja.
Én azt a "gagyi" Asus-t kaptam gariba, amin nincs normális höfok kijelzés, nem szabályozhato venti fordulat, a + ráadás h 1.1-samuk vannak rajta. Irigykedek itt hogy valaki jumperral álitgatja a feszkot,szabályozgatja a ventit. Na szolva csak annyit h gyári hütöm jonak mondhato. Csendes és nagyon nem is melegszik a gpu. Eggyetlen egy progival tudtam meg lesni ami az asus oldalán volt valami Smartdoctor amiböl a leg frisseb mér valamilyen höfokot.
Kérdésem h grafitos ill. ezüst vezetös "nem forrasztos vmod van e ehez a kártyához. De referencia nyákos is érdekel.
Elöre is köszi. -
-
Romvr
őstag
100%-on pörög alapból, amit egyszerűen nem értek mégis hogy gondolták.
Könyörgöm valaki valami megoldást. Nem hiszem hogy csak nekem van itt a fórumon Galaxy 8800Gt-je!!!
Játék alatt teszek rá, akkor elnyomja a hangfal, de nehogy már 100%-on keljen prögönie netezés alatt!!!!!!
[ Szerkesztve ]
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest