Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- PlayStation 4
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elite: Dangerous
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
A Rivatuner-ben, hogy tudnám tesztelni ezen beállításokat (remélhetőleg bírná a VGA).Egyszerűen nem találom a teszt gombot.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz banderasz77 #29552 üzenetére
Köszi!Erre nem is gondoltam. Egyébként mehet ennyi egyből, vagy 10 MHz-ként növeljem?
-
ent
őstag
GTS re milyen passzív hűtés+chipset hűtés illik? Venti van 1 120mm esem, azt feldobom majd rá.
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
andriss
csendes tag
Sziasztok. Kéne egy kis tanács GALAXY GF8800GT 256MB HDTV DVI PCIE kariről. Megfelel-e a hütője meg stb... Uj konfigba szánom, egy 17" crt monitorom van amit 1024-ben használok. Kösz előre a hsz.
-
juliabrilke
veterán
válasz TazLeacher #29558 üzenetére
Szerintem a nyálas ujj is megteszi ha a hőfokot akarod tesztelni.
-
pinnacle
nagyúr
válasz TazLeacher #29558 üzenetére
Köszi!Nem bírja a 700/1725/1000 beállítást, a "szőrös fánk" azonnal kifagy.A tesztben minden kártya simán vitte.Sajnos sikerült egy gyengét kifognom.
[ Szerkesztve ]
-
Frenk
aktív tag
Sziasztok!
Egy picikét nézelődtem szerény hazánkon kívűl a GTS "piacon".
Ezt találtam: [link]
Ez forintosítva: 35e. Szállítási és egyéb költségekkel sem lenne 40e nél több /szerintem/.
Érdeklődöm, hogy esetleg már rendelt e valaki hazánkon kívülről és mik a tapasztalatok. Mert ilyen áron már érdemesebb lenne így beszrezni egy GTS-t.
Azért érdekelne, hogy itthon miért kerül többe egy ilyen kártya 15e forinttal. -
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Péntektől csatlakozom a klubhoz, akkor jön meg a Gainward 8800GT Golden Sample 512MB-om. Van valakinek tapasztalata róla? Remélem megérte, 8800GTS 640et cseréltem le, az uj kártya pedig 42és fél kiló volt az ipon-nál.
-
pinnacle
nagyúr
650/1625/900-on eldöcög.Szerintem a Qimonda RAM-ok a ludasak, nem is értem miért nem Samsungot használtak, mint a többi gyártó.
-
pinnacle
nagyúr
Daert szerintem a kettő ugyanaz.Ja tényleg nem, a kocka valamelyik "ATI"-ban van.
andriss még semilyen játékot nem próbáltam, csak a Vantage-vel teszteltem.[ Szerkesztve ]
-
fecc87
tag
Heló!
Inno3D 8800 GT-vel kapcsolatban kérdezem, mitől lehet az, h nem szereti az anti-aliasing-et? Már 2x-esen is indulásnál szürke, lilás vagy fekete képernyő üdvözöl. A driver régebbi (169.06-os forceware), lehet ez a gond? -
fecc87
tag
válasz juliabrilke #29576 üzenetére
Mindegyik játéknál gyakorlatilag
És alap kártya, semmi tuning.[ Szerkesztve ]
-
-
fecc87
tag
válasz juliabrilke #29579 üzenetére
AA nélkül simán megy minden maxon. A kártyával semmi gubanc, csak az anti-aliasinggal.
-
fecc87
tag
válasz juliabrilke #29586 üzenetére
Leírnád nekem, h milyen drivered és directx-ed van? Köszi
Amúgy láttam itt a GPU caps viewert, gondoltam elszórakozom vele, aztán az egyik tesztnél (aminél állítottam 8x-os AA-t) egy idő után befeketült a képernyő ugyan úgy. -
fecc87
tag
Ezt írja ki az Everest eseménynapló a hibára: Forrás: Service Control Manager - A szolgáltatás (Párhuzamos port illesztőprogramja) a következő hiba következtében leállt: A szolgáltatást nem lehet elindítani, mert tiltott, vagy nem tartozik hozzá engedélyezett eszköz.
Alatta: A(z) Sentinel szolgáltatás függ a(z) Párhuzamos port illesztőprogramja szolgáltatástól, amely a következő hiba miatt nem tudott elindulni: A szolgáltatást nem lehet elindítani, mert tiltott, vagy nem tartozik hozzá engedélyezett eszköz.
Ez micsoda? Segít valamit?
És van egy néhány ilyen páros hibaüzenet korábbról is.[ Szerkesztve ]
-
cowboy_bebop
őstag
Sziasztok!
Olyankor mi van, ha a kártya rádugott tápcsatlakozókkal nem akar elindulni, de tápkébelek nélkül bekapcsol a gép, de a venti 100%-on jár.
Másik VGA-val nézve, a GT-t nem is látja a rendszer (egyáltalán bedugott tápkábel nélkül kéne?).
A tápom egy 400W-os Enermax Liberty, szerintem vinnie kéne. Próbáltam a két alap VGA-s táppal meg másik ágról átalakítóval is, de ugyanaz az eredmény.[ Szerkesztve ]
-
KTTech
veterán
válasz cowboy_bebop #29590 üzenetére
VGA halál...? Elég valószínű.
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
Kommy
veterán
válasz cowboy_bebop #29590 üzenetére
Egy biztos a tápnak vinnie kell mivel nekem is ugyan ilyen tápról megy.
Elvileg ha nem dugod rá a tápcsatlakozót akkor síípolnia kell, ha jól tudom. -
Daert
őstag
válasz cowboy_bebop #29593 üzenetére
3850-es?
Garis még?Ha igen,akkor gondolom nem lehet különösebb probléma a cserére. -
pinnacle
nagyúr
-
Overlocker
veterán
-
AMD X2
senior tag
válasz Overlocker #29596 üzenetére
Ez azért elvárható volt TŐLLED !!
Brutál és szép is egyben !
GRATULA !!!Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"
-
Overlocker
veterán
Kép a rendszerről : link
-
Macka
veterán
AZTAKURVA!!!!!
VGA vmoddolva van, vagy ez alapfeszes eredmény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Magisk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest