Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stargun!
tag
válasz Rover623 #2446 üzenetére
Köszönöm nagyszerű segítségedet (lammer helyett legközelebb egy lamer is megteszi).
A linkelt hsz-ben ez szerepel: "Jelentem alásan, hogy a GT-m 69° idle-ben. Load esetén 75-80° ra is felmegy.. (Leadtek)
Tegnap felhívott a "bolt", hogy vigyem vissza, kapok helyette másikat, de nem azonnal, legalább 1 hónap a várakozás."Ebben ugye az nincs benne, hogy előtte a tulaj - látva a hőfokadatokat - nem hívta-e fel a boltot, hogy megkérdezze, normális-e, hogy nála ennyire melegszik. És ugyebár erre válaszképp hívhatták fel, hogy vigye vissza, és kap helyette másikat.
Én nem látom az idézett hsz-ban, hogy a bolt azt állította volna, hogy vigye vissza, mert az összes Leadteket úgyis visszahívták. Hacsak nem a sorok között elrejtve.
Én olyan embert keresnék, aki gyanútlanul vett valahol egy Asus vagy Leadtek kártyát, majd örömmel használta, mire csörgött a telefon és a boltos kereste, hogy vigye vissza a cuccot, mert visszahívás van. ILYET IS TUDSZ LINKELNI?
Ez ugyebár normál esetben már azért is nehézségekbe ütközik, mert esetleg nincs is meg a vásárló elérhetősége a boltnak, merthogy miért is lenne - általában a vevő szokta újra felhívni a boltot, ha valami gondja van.
-
törölt tag
demandban van gt de el is kapkodják előrendelésben. inno van csak, de ugye ha referencia kari lenne hibás, akkor ők is szívnának. felhívtam őket, jön jövő héten is, utána is. semmi ilyenről nem hallottak. lehet az említett "gyártók" azért hívják vissza, mert elromlott a cimkézőgép, és nem jók a matricák?
-
Macka
veterán
Engem meg nem érdekel a 8800GT "visszahívás"... Nekem már van, hűtőt cseréltem rajta, és semmi baja. Crysis 1280x1024 High, 2xAA mellett tökéletesen játszható. Érdekes, hogy a 2xAA és a 4xAA között 3-4 FPS különbség van maximum.
-
TazLeacher
nagyúr
Hát...érdekes szitu kezd kialakulni. Egyelőre nagyon örülök, hogy nem léptem. Nem mintha nagyon ugrálni akartam volna. Én úgy gondoltam, most ez jó, majd bő 1 év múlva váltunk.
Egyszer egy topic-ba már valaki csúnyán megharagudott azrté mert nem értettem egyett a "gyorsanadjukelakártyát" és bukjunk rajta hatalmasat elmélettel. Megjött A HL2: Orange, a CoD4, Crysis...bár lehet, hogy csak 20%-al gyengébben, de ÉN JÁTSZOM!
Ettől függetlenül sajnálom, hogy így jártak. Mert nagyon jónak ígérkezik... -
szacsee
nagyúr
Jó kis kártya ez, nem kell parázni!
Most tolok egy-két játékot, köztük a Crysis demo-t is és hosszabb ideig.
Nem volt semmi gondom vele.
Nálam egy MSI OC van, ami ugye elvileg jobban melegszik, az egyslotos hűtés és az Over-clock miatt. 1 óra Crysis demo után is max 81°C-ot detektáltam, és a játékból kilépve azonnal visszaesett a hőfok 51°C-ra.
Automatikus ventiszabályozást használom (nem nyúltam hozzá), ez javulhat, ha pl feltekerném a ventit, de minek, ha a gyártó erre adott gart.
Vannak olyan VGA-k ezen kívül amik nagyobb GPU hőt is produkáltak és nem is 65nm-esek.
Elvileg a 65nm-es procik is jobban bírják a hőt, gondolom a GPU-k is így vannak ezzel.
3Dmark-ot is csináltam a kiváncsiság kedvéért, a memóm 720Mhz-n ment ratyi időzítésen: 5-5-5-13, a procim (Q6600) light tuningon van (2600Mhz), a kártya pedig a gyári OC órajeleken ketyeg (660/1674/1900), na így 12929 pöttyöt értem el, ami szerintem nagyon jó.
Lehet a procim kicsit visszafogja, mivel nem ketyeg 3Ghz-n sem, de nekem elég ez a teljesítmény.
Sok sikert a jövendőbeli tulajoknak!
Akit pedig aggasztana a 80°C-os terhelt hőmérséklet, az vagy feltekeri a ventit, vagy ha zavarná a hangja, akkor vesz rá egy S1-et 4500-ért, meg Zalmann sünit 1500-ért (saccra), és halk és hatékony hátés mellett élvezheti a kártyája teljesítményét. -
törölt tag
válasz Yushchenko #2458 üzenetére
innen tölthetsz árlistát : árlista
ez elméletileg végfelhasználói, ezek szerint lehet hogy magánemberként is lehet rendelni. kapcsolatnál van telszám ott , de jófej vok 354-1011 ezt felhívod és megkérdezed lehet e. remélem segítettem. bruttiban 54k ba kóstál.
-
-
Shodan
addikt
válasz Yushchenko #2462 üzenetére
Én is felhívtam, pénteken 11kor fognak tudni biztosat mondani.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
DieHard
senior tag
hi. ide is irom kérdésem. melyik a jobb 8800gt bfg oc, vagy ugyenez msiből, a gari nem érdekes, ugyis eladom addig köszi
adatok alapján talán msi.?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Yushchenko #2465 üzenetére
10 darabokat rendelnek. szerintem 3x ennyi is pillanatok alatt elkelne.
-
kem
addikt
Sziasztok!
Egy ismerősöm venni szeretne 2db 8800gt-t sli-be.
Érdemes? nincs olyan csócsbrutál kártya amit érdemesebb lenne megvenni?
Melyik a legeslegjobb nVidia VGA? Pénz nem hiszem, hogy számít, mert szerintem van nekik miből szórniKöszi!
-
törölt tag
hát szerintem megérni megéri, de akkor inkább várnék még egy kicsit az új csúcsra ha most van 100k. tény hogy az sli-t nem űberelné a gtx, már ahol ugye támogatott, és ki is hajtja, de ha kijön az új űberbrutál csúcsmodell akkor az iszonyat teljesítményt fog hozni... én inkább majd azt venném meg, ha viszont most kell, akkor jó vételnek tűnik (már ha tud kettőt szerezni, egyet is nehéz mostanában)
-
törölt tag
válasz Yushchenko #2467 üzenetére
ha meg tudod demandnál bugázni, akkor 10k-t spórolsz ennyit megér egy próba
-
Zalaymate
senior tag
válasz szacsee #2476 üzenetére
Vicc volt!
Egyértelmű, hogy aki totális maximalista az vár 1 hónapot és megveszi a legújabb fenevadat 170-180K környékén, mert szarik rá, hgy nem tudja szinte kihasználni és 2-hónapra rá meg már 30-40K-t bukik rajta, de neki azonnal kell a legjobb!
Tehát sorry, ha valaki tényleg elgondolkodott rajta, valóban nem lehet 3 GT-t összekötni!
Tehát jelen pillanatban a 3 GTX Ultra tri-SLI a legdurvább VGA lehetőség! (Ahogyan azt szacsee is említette!)
(= Zala =)
-
Def26
félisten
Szlovákiában sincs? Komárom nincs messze...
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Hammon Serra
senior tag
Egy kis utánajárással.
Előbb európát terítik el az elosztók.
Majd jövünk mi románia és bulgária.
Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........
-
Anthony28
őstag
Hát akkor viszem az újabb híreket... hogy ebből az infóból még a karácsony is sanszos lesz.
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
DieHard
senior tag
válasz TazLeacher #2488 üzenetére
upsz, sorry, refreshbe elkalandoztam köszi a választ
-
SSJPeter
őstag
válasz Anthony28 #2479 üzenetére
Nem igaz a BFG Gt probléma,olvastam külföldi fórumokat és ott is ugyanigy el kezdtek róla vitatkozni de a végén ott is mindenki cáfolta.[link]
Aki tud angolul elolvasthatja . . . .az utolsó hozzászólát ajánlom mindenki figyelmébe: Two BFG's here and they are purring like a kitten-Itt van két BFG és dorombolnak mint egy kiscica Erről ennyit ha van neki én neki elhiszem!
Semmi gond a 8800GT-kel,max.annyi mint bármelyik másik kártyával . . .le lehetne már zárni ezt a témát végleg!!Azok a GTX-sek akik meg erre várnak hogy legyen valami gond vele nos ők ugyanakkora keselyűk mint akik lenyomták a GTX-ek árát.Én a magam részéről mindkettőt elitélem![ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
DieHard
senior tag
válasz Hammon Serra #2489 üzenetére
"Előbb európát terítik el az elosztók.
Majd jövünk mi románia és bulgária."lol
amugy ez így van. minket nem nagyon vesznek oda
-
losi73
senior tag
válasz szacsee #2474 üzenetére
nálam Bfg oc van és 1-2 ora crysis veryhigh-on 1680x1050-en venti 80% állitva a rivával és 71 fok fölé nem megy
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest