Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dikk
tag
Tegnap óta milyen rendkívüli történt? PLS röviden tömören 1-2 mondatba össze foglalja v.ki? nincs kedvem elolvasni 500 kommentet Eddig az összeset elvastam de most nicns hangulatom. Pls v.ki. köszi előre is
-
Sz.Miki
őstag
Olvassátok el a hírt a PH! főoldalán!!!
Na ennyit a hibás kártyákról!!
-
keIdor
titán
-
shouryuken
senior tag
..bohócpc meg elmehet a sunyiba a sok pózoló gay bannerével, meg a kamu híreivel
az a minimum, hogy a cég vezetőjeként rákérdezek a kártyagyártónál, nekem se volt fél napnál több, mire válaszolt a Leadtek, hogy kamu... -
kormi0312
senior tag
[link]
olvastátok? -
Pety
senior tag
válasz kormi0312 #2558 üzenetére
Gratulálok a cikk írójának,végre rendet lehet rakni a fejekben!
Én meg csak áldani fogom magamat,hogy egy floppy meghajtót sem rendeltem J..... ügynöktöl! Ma felhívtam 1 barátomat Angliában melózik legyenszíves elslattyogni egy PC boltba 8800gt-t nézni,hogy van e és mennyiért!?"A számítógéppel kitűnően megoldható minden olyan probléma, amely számítógép nélkül fel sem merülne"
-
SSJPeter
őstag
-
mazda626
addikt
-
TazLeacher
nagyúr
válasz kormi0312 #2558 üzenetére
Én egy kicsit más szemszögből néztem, mint a legtöbbek (a sajátomból) és elégé mások a tapasztalataim a GT - GTS összehasonlításában, mint a PH!-s teszt alapján. Itt csak 1-1 játékban volt több a különbség, mint 10%. A PH!-s tesztben meg a nagy átlag 20% volt. Ráadásul itt a számomra lényeges 1680*1050-et nézték. Érdekes!
-
ANW2
tag
válasz csellosi #2511 üzenetére
Te miről beszélsz ember? tudjuk hogy ami szagat a gtx-en az a gt-n is szagat csak tudod a két kártya közötti árkülönbség a nem mind1 én inkább várok vele akkor pár hetet nem érdekel
mint hogy adjak ugyan annyit egy sz@r gts-ért ráadásul használtan!
Aki meg nem akarja eladni az tarcsa meg azt játszon azzal! Hol érdekel az engem h mennyiért vette 1 hónappal ezelőtt? Most ez az ára ! És ha lehet majd kapni gt-t akkor kábé még 10k-val kevesebbet fog érni szal ennyit erről! Ugyhogy ne csak sajnáld a gts tulajokat hanem imádkozzál is értük mert még olcsóbban kell majd eladniukÉs egyébként a hirdetésemről meg csak annyit h ha nem vetted volna észre csak poén volt láttam h sok okoskodó de közben olyan sötét mint a főd ember jönnek és szorgalmasan írja be hogy ez hülye meg hová fajult ez a hír mintha más ezt nem tudná azt hiszitek ti sz@rtátok a spanyol viaszt? lámák!
Ha a sok okoskodás helyet gondolkoztál volna már Einstein lehetnél lol
Szal nem kell itt játszani a nagyokost mindenki tisztában van a dolgokkal aki meg nincs az az ő baja mit érdekel azt téged? De erős a gyanúm h te nem vagy tisztában bizonyos dolgokkal szal jobblenne ha csöndbe maradnál ezért kár elszívnod előlem az oxigént mert túl sok haszna nincsen!Na jóvan befejezem nem idegesítem magam ilyen kis 13 éves vagyok anyám apám gazdag 8800gtx-et kapok mert kaptam egy kettest a suliban hülyegyerekekkel!
Tiszta szégyen na mind1 -
Brenyo
tag
BirdPC nél van pár db kari , nekem holnap küldik , gondoltam szólok Elég szép ára is van
-
hajnalbros
tag
Sztem ezt az oldalt mindenkinek nagyon érdemes megnézni, délután még csak 8 termék volt a listában ! http://www.argep.hu/main.asp?sucheall=8800+gt
Ketten jönnek ki az erdőből, az egyik FUTVA, a másik MEDVE !
-
Interceptor
addikt
válasz hajnalbros #2578 üzenetére
az élen van két bolt is ahol 128bitet irnak ez most a hdr-re értik vagy tényleg azt hiszik hogy ennyi a memóriasávszélessége?
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
Macka
veterán
Akkor most hagyjuk ezt a visszahívás/"nincsen-az-országban-gt" témát!!!
Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek a 2db3 pines csatival ellátott,nem refnyákos GALAXY és a Mazda626 által linkelt Inno mennyit fog menni maxon???
És a 8800GT tulajoktól kérdezem, hogy mit ment max a kari??? GPU/SHADER/VRAM??? Nekem 700/1850/2000? -
R3plica70
aktív tag
Hi
Szeretném megkérdezni a T. nagyérdeműt, hogy mi a vélemény a következő kártyáról ?
[link]Megér a 700/2000-es órajel és a 10év gar kb +12k Ft-ot egy másik GT-hez képest.
Sosem áldoztam pénzt gyári OC-ra, mivel igaz szerencse és példányfüggő a dolog, de sima verziókból is ki lehet hozni kb ezt az eredményt, és ha az ember nem a markok pontjaira hajt akkor talán nem is szükséges...Szóval várom a véleményeket, köszönettel
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Ma Crysis közben 50%-os ventivel 90C-ig is elment a GPU hőmérséklet... (VGA alapon)
Kurva gyorsan keresni kell erre egy hűtőt... azt nem értem, hogy valaki azt írja alapon 80 fölé se megy, most akkor hogy is van ez? AeroCool AeroEngine 2 házam van, ami nem szellőzik rosszúl...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Sárpac
nagyúr
Találtam egy céget ahol péntekre várnak kártyákat!
Megerősítés:érkezik státuszban van a kártyák közt leadtek extreme is van!
Érdekes!Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
SSJPeter
őstag
Én pénteken tudok majd válaszolni erre a kérdésre. . .remélem az enyém is fog ennyit menni.Mellesleg én azt olvastam külföldi fórumokon,hogy ami OC verzió annak alapból 100%on pörög a ventije(tehát sokkal hangosabb ha nem szabályozod le),nem csak Gt-nél bármilyen karinál ez igaz?
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
losi73
senior tag
-
keIdor
titán
Nem vágom akkor nekem miért több 20°C-al a kártyám... lehet a pasztázás is szar...
Kb. 5 perce járatom a hűtőt 100%-on, hangos zene melett nem hallom, így is 50°C kereken... poén ez a kis szar gyári hűtés, nem értem miért nincs rajta a 8800GTS vagy 7900GTX hűtése... ami jó azt minek kell leváltani ezt nem értem... inkább kérnének érte +10k-val többet...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
don197
csendes tag
Milyen márkájú a kártyád?
Vagy nincs különbség a különböző gyártók kártyái között melegedési szempontból?Amugy nem para szerintem, mert a grafkártyák úgy vannak tervezva, hogy menjenek 100 fok felett is.Ezt egy külföldi fórumon olvastam, ahol az evga válaszüzenetét idézték...
Az tény hogy az én 6800gtmre az van beállítva az nvidia drivernél defaultból, hogy 120 fok felett veszi a sebességet...
-
WonderCSabo
félisten
Helo!
Milyen hosszú ez kari? És melyik márkából érdemes venni? Olcsóbbokból gondoltam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest