Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Még mindig akadozva lehet beszerezni a kártyát? -
mazda626
addikt
Ez volt már linkelve? Jópofa kis kártya lesz!
-
mazda626
addikt
-
mazda626
addikt
válasz Overlocker #3433 üzenetére
Gyönyörű kártya, bár a szín nem az én világom. Kékben pompásan festene.
Még most sem javult a helyzet? Az mennyire helytálló kijelenés, hogy az OC verziókra válogatott chippek kerülnek?
Inno 8800GT-ben gondolkodok. -
mazda626
addikt
Ez a "nincs kártya helyzet" emlékeztet tavaly ilyenkorra. Megjelentek a Galaxy 7600GT Premiumok ilyentájban, de sehol sem lehetett kapni, végül karácsonyi ajándékom lett, a karácsonyi nagyhajrá előtt tudtam beszerezni, december 15-én, 38k nettóban. Lement a karácsony, már január 2. hetében bruttó 41 volt.
-
mazda626
addikt
-
mazda626
addikt
Ez voltmár?
8800GT 256Mb review -
mazda626
addikt
válasz C.Brigante #8521 üzenetére
Miért? Ott kapható a G92?
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Az igazi G92 karik mikor érkeznek? Csak a GTX-et fogják leváltani, vagy jön egy 8800GT/8800GTS 512MB-ot büntető közép felső kategóriás kari is? -
mazda626
addikt
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Hamarosan tudnék venni egy 8800GT-t. Iponban 45k az Inno 512MB-os non-oc verzió. A kérdésem az lenne, hogy ez referencia kártya? Inno 8600-ból sajnos nagyon sok az egyedi nyákos már, a referenciával kevésbé találkozin, tuningban is sokkal gyengébbek. G92-nél van ilyen "probléma"? -
mazda626
addikt
Sziasztok!
Úgy fest, meghirdetem a jelenlegi VGA-m és csatlakoznék a klubbhoz egy 8800GT-vel. MSI 8800GT OC 512MB-ot szemeltem ki egyiknek 2 év garival. Itt PH!-n boltolnám egy bazárostól. Retail kiadás, ez mit jelent pontosan? A kártyának egyéb jellemzői? Ref kari?
Másik variáció Iponból egy Gainward Bliss 8800GT 512MB, egyedi hűtővel, 3 év garral.[ Szerkesztve ]
-
mazda626
addikt
Van itt valakinek ilyen kártyája?
Mennyivel jobb ez a hűtő a refnél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Manli GeForce RTX 3080
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest