Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TothMG
aktív tag
Hello mindenkinek. Van egy olyan gondom, hogy vettem a napokban egy ASUS LS201-es monitort, aminek a felbontása 1400x1050, és a káryám ami 8800 gtx sem analógban sem dviben nem akartja ezen a felbontáson 75Hz-en hajtani. A monitort egy intergált intel vga-val analógban tudtam 75hz-en hajtani, úgy hogy a monitor tudja, az új nvidia kerelőfelülethez nem találtam még collbits-t, a powerstrike meg nem akarja új felbontás létrehozását engedni. Tud valaki valamilyen megoldást?
Tévedni emberi dolog, megmondta a sündisznó is.
-
whited
addikt
Üdv
szerintetek meik jobb vétel???
MSI NX8800GT-T2D512E OC 512Mb Dual DVI + TV PCIe
vagy,
BFG Tech 8800GT OC 512Mb Dual DVI + TV PCIeA konfigom most egy e6600,2x512 667,8500gt
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Chalez
őstag
Valaki nem tudja, hol lehet beszerezni a Gigabyte 8800GT-jét, ami Zalmi hűtős?
Azt kajtatom már mióta, van valaki akinél ha visszamondják, akkor vihetem én, de hát ez ugye...
Valami boltban nem lehet ezt kapni?? -
Laraxior
titán
válasz whited #12857 üzenetére
Nincsen gond vele.... ha gond lenne nem adták volna ki,csak nem olyan robosztus mint a G80as-é. Ne húzd annyira ha olyan házad van,amiben nincsen semmi légmozgás.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz whited #12861 üzenetére
Ha meg akarod nézni mit tud nyitsd rá az ablakot tekerd fel a ventit 100%-ra (kicsit elviselhetetlen lesz) aztán mehet a tépés
Mellesleg ha melegnek találod akkor feljebb lökheted pár %-al a fordulatot amíg nem találod hangosnak,majd kitapasztalod."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
raskolnikoff
őstag
válasz d@minator #12864 üzenetére
ez a kérdés nekem is kapóra jön. most installáltam egy 225 bw-t és a 8800GT 1680 alatt csak az 1280x1024et ismeri. és amit próbáltam, manage custom cucc 1440x900, test failed 1280x800 szintúgy. most szedek egy másik drivert. mi lehet a probléma?
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
törölt tag
válasz LordDragon #12841 üzenetére
Szerintem is S1. De nálam is kb. ennyi volt, mikor még rajta volt a gyári hűtő. Azért is jó egy kis plusz levegőt adni neki, de egy jó hűtés hihetetlenül le bírja vinni a hőfokot, konkrétan a S1 idle 33 fk, load esetén 44 fok körül tartotta.
[ Szerkesztve ]
-
raskolnikoff
őstag
válasz raskolnikoff #12865 üzenetére
minden ok, uj driverrel meg tudtam tanítni neki az uj felbontásokat és úgy tűnik megy minden. bocsi a szólómért és boldog karácsonyt
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
törölt tag
válasz LordDragon #12868 üzenetére
738 volt a stabil, 774-en még lefutott a mark06
-
d@minator
addikt
válasz raskolnikoff #12865 üzenetére
Az Advanced-be a timing standard-ot tedd manual-ra utána nem lesz failed.
Ja és még a legelején a Change flat panel scaling-ban állíts be ezt: "Use Nvidia scaling with fixed aspect ratio."[ Szerkesztve ]
-
nubyy
aktív tag
Szerintetek egy 450-es Mercury tap elbirna egy 88GT-t? Mellete van meg egy e2180-as proci, 2 dvd, 2x1gb ram meg 2 vinyo. Nem lenne joo, ha kiderulne miutan megvettem, h nem birja a tap. Elore is kocce.
-
Laraxior
titán
Nem!A 450es Mercury-n még se sata se PCI-E tápátalakító sincsen,mondjuk ez a kisebb probléma,de nem ad le az annyi Ampert...felejtsd el!
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Nordic
Közösségépítő
sztem eléggé necces, ha nagyobb márka lenne elbírná de a mercury
Nem tudom, nekem az előző tápom iyen volt(csak 400as) de nem tudott meghajtani egy 2800+os procit, 1 giga ramot egy 6600ot meg két vinyót(egy 80gigás+egy 300gigás samut)...
én a helyedben vennék egy márkásabbat , de ez csak az én véleményem... -
pc user
tag
Ehhez mit szóltok?
ASUS EN8800GT 512M - 61500Huf
Megéri?
Valakinek van valami tapasztalata,meert valahol azt olvastam,hogy kegyetlen hangosI don't drive fast,I fly low!
-
nubyy
aktív tag
válasz Nordic #12875 üzenetére
Hát, most 7600GT van benne es az siman megy. Amp mennyi kene hozza amugy? Oldalara ez van irva: http://img167.imageshack.us/my.php?image=dsc00955qp8.jpg
Ahol a feny miatt nem lattszik ott 0.3 van.ui.: Ha mindenkeppen masik tap kell, akkor pls, tudtok mondani v.mi olyat amin mar elmegy, es meg az aratol sem vagom magam hanyatt. Ty
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz pentium4 #12886 üzenetére
Codegen jól bírja
-
raskolnikoff
őstag
-
Nikkel15
tag
Arra a jelenségre tud valaki valami értelmes választ adni hogy eddig a kártyám max 712/1750/200Mhz-n ment most meg 732/1830/200-en is megy minden gond nélkül ?
Nem értem''MERT MEGTEHETEM'' by:Tirexi:)
-
Butcher82
senior tag
Tudod Karácsonykor vannak csodák , de viccet félretéve én is előszőr azt kérdezném, hogy nem cseréltél drivert?
***Go Ahead, Make My Day.*** Clint Eastwood óta szabadon.¯\_(ツ)_/¯
-
Butcher82
senior tag
Vagy esetleg hidegebb van és nem melegszik annyira.
***Go Ahead, Make My Day.*** Clint Eastwood óta szabadon.¯\_(ツ)_/¯
-
d@minator
addikt
válasz raskolnikoff #12888 üzenetére
Én csak az nvidiat szeretem. Ha a Change flat panel scaling-ban beállítod: "Use Nvidia scaling with fixed aspect ratio" akkor 5:4 képarányú felbontást is beállíthatsz pl.1280x1024 és nem fogja nyújtani a képet oldalt lesz két fekete csík.
-
norb55
őstag
sziasztok!
szeretném megkérdezni hogy 8800GT-t SLI-be érdemes lenne összekötni?
vajon lenne jelentős teljesítmény növekedés?
nézegettem teszteket hát SLI-be bizony elég jól teljesítenekszeretném kikérni a véleményeteket légyszi segítsetek aki tapasztalta már hogy hogy teljesítenek.
Előre is köszönöm válaszotokat
Üdv:Norbi
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest