Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
válasz Stalker-2572 #12938 üzenetére
nem vágom
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Butcher82
senior tag
Persze, hogy jó ár érte!
***Go Ahead, Make My Day.*** Clint Eastwood óta szabadon.¯\_(ツ)_/¯
-
norbi1992
tag
válasz LordDragon #12919 üzenetére
Csatlakozok ehez a véleményhez , szerintem nem ér 20-al többet a gts !!
Kicsit hozzáraksz és veszel 2 db 8800 gt-t !! -
DeepDish
őstag
Vista 64 bit alatt felraktam 169.25,majd menujeben mindent tudok allitani csak anisotropot nem es jobb also sarokba nem is rakott ki kis nvidia ikont aho leddig gyorsba tudtam?!
Melyik progival tudjatok ti tulhuzni vga-t,mert coolbits nemigazan mukodik vista alatt?!
[ Szerkesztve ]
-
ádika86
aktív tag
egyik bolt árlistája márkát nem vágtam le, nem volt szerintetek ez így mi?
[ Szerkesztve ]
-
ádika86
aktív tag
válasz Stalker-2572 #12963 üzenetére
jó de 20 rongyot esne az ára januárra? vagy ez mit akar jelenteni? a bolt
[ Szerkesztve ]
-
norbi1992
tag
válasz Stalker-2572 #12965 üzenetére
Hát aza baj , hogy ennyiért is vannak akik megveszik
-
Asador
tag
Hello!
Pár napja van meg a 8800 Gt-m. Azóta sűrűn előfordul,hogy a windows /xp és vista is/ alkalomszerűen fogja magát és kékhalált hal. Lehet hogy nem szereti az alaplapomat a kártya /PCX 1-PCX 2/, vagy csak a kari hibás?
Eddig /8800GTS, 7900GTX, 1950Pro-val/ stbil volt a gépem, csak mostanában szenved.Van ilyesmiről tapasztalata valakinek?
-
Beta1
csendes tag
Sziasztok!
Csatlakoznék a táborhoz egy ilyennel:
[link]The question is,vát iz dö kvestyön?
-
Asador
tag
válasz Stalker-2572 #12971 üzenetére
Ha jól tudom ennek kisebb a fogyasztása mint a GTS-nek azzal meg semmi baj nem volt.
Megaztán nem hiszek a véletlenben, pont akkor menne tönkre a fél éves tápom amikor új VGA-t teszek a gépbe? Persze lehet de nem hiszem. -
Asador
tag
válasz #96302336 #12972 üzenetére
Negyvenegynéhány alapjáraton, semmivel nem több mint amennyi indokolt.
Rányitottam az ablakot, 5C van a szobában /mert én is erre gondoltam/ de inkompetens a szoba hőmérséklete a lefagyás szempontjából.
Pedig a kékhalálos üzenet olxasmi amit túlhevült prociknál láttam már
"... windows leáll a hardverelemek megóvása érdekében.. blablabla..."Szóval a lényegi kérdés:
Lehet-e kompatibilitási probléma a lap és a vga között vagy máshol keressem a bajt?
Kérdéseitek erre utalnak.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Asador #12975 üzenetére
Lehet CPU hőfok probléma is.A VGA Viszont terhelés alatt felmegy 80 fok fölé is, ha nem használsz venti vezérlést, csak a VGA belső vezérlését. Dobj fel egy rivatunert, és állítsd a venti fordulatát minimum 60%-ra és úgy tesztelj. A Rivatuner képes OSD-n megjeleníteni a hőfokokat is, játék alatt lenne fontos, hogy mennyire melegszik. A Crísis pl. pont jó, jobban fűti a VGA-t mint a mark06.
[ Szerkesztve ]
-
klambi
addikt
-
susmus00
csendes tag
vki pls megtudna adni anak a kulfoldi oldalnak a linket, amiben nagyon sok videokartyat tesztelnek, priviben is jo thx! vagyis a teszthez vezeto link kellene
[ Szerkesztve ]
-
Asador
tag
Közben megint lefagytam míg az előző pár sort írtam. Visszaraktam a jó öreg S3 Trio 64-et, ezzel meg se rezdül a gép, hibátlanul megy immár 1 hete /akkor is ezt használtam mikor a 8800 GT-re vártam/.
Szóval asszem kerítek egy másik gépet, amiben letesztelhetem mert itt valami nagyon bűzlik.
Nem hinném hogy a rendszerem többi tagja lenne a ludas, azok jó ideje /több VGA mellet/ hibátlanul szolgálnak.Mindenesetre kösz a segítséget mindenkinek!
-
Bj Brooklyn
aktív tag
Nem tudom, hogy volt-e már, de hogyha nem akkor itt van: Nvidia 9800 GX2 nemsokára!
Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)
-
Sárpac
nagyúr
válasz Bj Brooklyn #12989 üzenetére
Remélem sose jelenik meg az ilyen hybrid szörnyeteg értelmetlen...
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
disused
csendes tag
hmm, gyanus az a icike picike venti rajta... ennyire nem fog melegedni? ki hiszi ezt...
Listen my son, TRUST NO ONE! You can count on no one, but YOURSELF. Improve your skills, son, harden your body, become a NUMBER ONE MAN! Do not ever let ANYONE beat you!
-
P00By
nagyúr
Ez vicc
-
ent
őstag
válasz RockHaRD #12994 üzenetére
Ilyen szavakat máskor mikor kisjézus születik ne ejts írj hsz-ben. Mondá az Úr, aki a PH! fórumán, szent este tráger szavakkal illeti fórumtársát, végyetik el legalább 1 karácsonyi ajándéka!
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
norbi1992
tag
Drága , áramzabáló szörnyteg !!!
2*2 kártya 1 év múlva annyit tud ,mint egy felső-középkategóriás kari , csak most 5-ször annyiba kerül -
Stalker-2572
veterán
Nem hihető... csúcskártyánál előszőr mindig az órajeleket tornásszák fel, ahhoz meg nagyobb hűtő kell. Szvsz fake
All Black...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest