Hirdetés

Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz Lirion #25512 üzenetére

    Mernék veled fogadni bármiben, hogy miután ilyen dolgok miatt kiszálltál vele a kapcsolatból nem lennél már vele haver. Most is írt egy sms-t hogy nem kéne mással üzengetnem ha én akarok valamit akkor én találkozzak vele.

    Mert hogy N. nevű hölgy aki a közös ismerősünk találkozna ugye vele amúgy is, mert nála van a ruhája, és meg is beszéltük még tegnap hogy akkor majd az én cuccaimat is visszacserélik, és elküldöm az övét is. Nem volt belőle probléma.

    Most meg igen, aztán felhívtam mert felhívott N. hogy összebalhéztak hogy ki mikor ér rá! Hát beszarok, ilyen az én volt nőm, hogy ha szar kedve van mindenbe beleköt, és amúgy biztos hogy ráérne, csak megy a süket duma, ahogy mindig is ment, csak épp eltűrtem.

    PEdig szegény N. semmiről sem tehet, ő csak egy postás jelen esetben mégis összebalhézott vele. És tudom min, és beszéltem most mindkettőjükkel, előbb N.-nel aztán ex-szel, és hihetetlen hogy ex-nek még mindig ennyi problémája van. Az egész élete egy probléma, és a remélhetőleg utolsó beszélgetésünk után erősödött bennem az érzés hogy örülök hogy vége van vele, meg szabadultam az életétől, vagyis a problémámtól.

    Szóval egy ilyennel ne akarjál barátkozni mert akkor jól kicseszel magaddal.
    ------
    Más. Az hogy hol tudok ismerkedni világos, csak kényelmetlen, megszoktam már hogy nem nagyon kell erőlködnöm. Igen kissé lusta vagyok, de hát akkor majd megoldjuk, éljen a nagy számok törvénye.

    [ Szerkesztve ]

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Aktív témák