Hirdetés
Aktív témák
-
Tim82
félisten
elhiszem, hogy szarul esik, de nem valószínű, hogy személy szerint Neked szól.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
D4rkm4n
őstag
A legjobb fegyver az emberek (legyen szó nőkről vagy férfiakról) egyszerűsége ellen a nyers humor. Ha vissza tudsz valamivel vágni, könnyű ráébreszteni arra hogy elég hülyén viselkedik.
Vagy marad a legegyszerűbb megoldás, ha közlöd vele hogy böszme nagy tirpák.
Vagy csak fejeld le."If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
ladybug
őstag
Megmondom őszintén, hogy ha véletlenül nem emlékszik Kedvesem a szülinapomra, nem csapok hisztit, nem vágok a fejéhez sem ocsmány szavakat, se berendezési tárgyakat. Tudom, hogy nem az erőssége a dátumok észben tartása, és emiatt nem is tudok haragudni rá.
Amúgy meg mi van akkor ha nincs megtartva a szülinap, névnap vagy akármi esemény? Nem kell ebből nagy ügyet csinálni?Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
tildy
nagyúr
azért valljuk be, inkább általános az hogy a nő felkapja a vizet ha a ''Tudod milyen nap van ma?ímű nóta elfütyülése után nem vágod rá a választ, vagy esetleg ''Ja, ma kezdődik a foi vb'' jellegű választ adsz '
Azért valljuk be, hogy általános, hogy a férfiaknak nem szokása fejben tartani pl. szülinapokat
Off: direkt ironizálok.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Kobe
veterán
de ettől függetlenül szarul esik, nem ? főleg ha valakik mndjuk már évek óta együtt vannak, akkor pláne, ne mond hogy nem jön ki szarul hogy apuka anyuka tesó stb felhív, csak nő/barát/férj/feleség/élettárs feledkezik meg róla...
nem is a megtartásról van szó hanem a fejben tartásról, manapság amikor fél pillanat be lehet írni emlékeztetőként telóba, sztem szégyen....nem is arról van szó hogy olyan nagy ügyet kéne csinálni belőle, csak....olyan általános gesztus, hogy azért mégsem minden nap egyforma vele -
D4rkm4n
őstag
Hidd el, az első reakció biztos hogy az lesz, hogy megsértődik. A lenyugvás után jön talán rá arra, hogy mennyivel jobb ha az ember nyíltan megmondja ami a lelkét nyomja.
Persze ehhez értelmileg is érettnek kell lenni. Ami sajnos nem túl jellemző sem a fiatal nők, sem pedig a férfiak körében. Tisztelet a kivételnek persze."If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
Pala
veterán
Egyetértek. Fesztivált én sem csapnék, ha bekövetkezne egy ilyen, de azért kicsit szomorú lennék, mit ne mondjak. Születésnap, névnap (+ férfiaknak nőnap), ennyit azért illendő fejben tartani szerintem is. Mert jól esik, ha gondolnak rád... és ehhez nem kell HDTV-t kapni/venni ajándékba.
Valentin nap nem izgat különösképpen, mert az a szerelem védőszentjének napja, akihez nekem semmi közöm nem volt soha. -
The DJ
addikt
Nemrég értem haza, ma délután vezettem majd 300 kilómétert, közben jutott elég időm gondolkozni és belémhasított, hogy nagyon hiányzik már valaki Nők, nőügyek? Bahh, nekem olyan lassan már egy éve nem volt... Ijesztő, hogy az idő csak telik telik, én nem tudok másból táplálkozni, csak a régi emlékekből, közben pedig egyre jobban és jobban vágyom a törődésre, egyre jobban és jobban szeretnék szeretni valakit. Persze, tudom, hogy sürgetni nem lehet és majd jön, ha itt az ideje, csak néha úgy belesajdul a szívem, mikor látom, hogy a közeli barátaim is szép lassan megtalálják a boldogságot, én pedig csak mosolyt erőltetve az arcomra próbálom elpoénkodni, hogy nekem nem kell senki, mert milyen jó egyedül Jó persze, de nem ennyi ideig és nem így...
Na ez csak úgy kitört belőlem, lassan megyek alszom egy nagyot és holnapra elvileg megint minden rendben leszhttps://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
Pala
veterán
Bennem is hasonló érzések kavarogtam, mikor egyedül voltam. A lelkivilágom valószínűleg jóval labilisabb lehet a tiednél, mert én komolyan magam alá zuhantam időnként, kis híján súlyos depressziós lettem. És persze én is hangoztattam, hogy jó nekem egyedül (ami azt illeti, most is úgy gondolom, hogy az egyedüllétnek van 1-2 vitathatatlan előnye). 2.5 évet vártam, de szerencsére nem hiába. Nekünk, romantikázós alkatoknak kicsit talán nehezebb a helyzetünk, mint a menőgyerekeknek meg az alfa hímeknek, de szerintem megéri kicsit tovább keresni / várni, mert a hozzánk hasonlóba többnyire úgyis csak az tud mélyebben beleszeretni, aki maga is ilyen.
-
The DJ
addikt
Én is így látom, ahogy te és néhány esettől eltekintve (amikor sok minden összejött) nem is szoktam sokat keseregni a dolgon, hanem élem az életem és megpróbálom minden napban meglátni a szépet. Olykor viszont, mikor pl. nagyon elfáradok fizikailag, akkor előjönnek ezek a dolgok és kicsit elmerengek, hogy mi merre. Az tény, hogy romantikus és mély érzésű alkat vagyok, vagy nagyon szeretek vagy sehogy. Eddig egy ilyen volt... De remélem nem az utolsó, szeretnék még valakit nagyon szeretni.
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
ladybug
őstag
Látom, te érted, miről beszélek.
Libria: Tényleg nem esik szarul, de komolyan. Nekem ezek nem fontos dolgok. Sőt, képzeld el, hogy elég annyi, ha véletlenül eszébe jut. Mert tudom, hogy ez nála már nagy szó.
Amúgy pedig ne legyen ez a nap olyan, mint a többi. Már miért ne? MIért ne lehetne szép csendesen átsiklani felette? És ha vki nem az az ünneplős fajta?
Nekem sokall többet jelent, ha vmi egyszerű hétköznap semmi ráhatás vagy előzmény nélkül elvisz vhová.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
tildy
nagyúr
Nekem sokall többet jelent, ha vmi egyszerű hétköznap semmi ráhatás vagy előzmény nélkül elvisz vhová.
tyihi, nekem is."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Pala
veterán
Hát igen... utólag én is így látom, hogy ha egyedül van az ember, kösse le magát, hódoljon a szenvedélyeinek, hobbijainak, és lehetőleg minél többet legyen emberek között, próbálja meg kivenni a részét a társasági életből! Mozogni, sportolni sem árt, elvégre ''ép testben ép lélek''; én csak az utóbbi időben döbbentem rá, hogy ez mennyire igaz és mennyire fontos.
Szóval legyenek telítettek a napjaid, mert a szürke napokon könnyebben felszínre tör az egyedüllét sivár fájdalma. A nagy szerelem meg általában a legváratlanabb helyzetben jön, legalábbis velem ez történt... amikor a legkevésbé számítottam rá, amikor a legkevésbé gondoltam rá, amikor éppen nem voltam hullámvölgyben... pont akkor! -
D4rkm4n
őstag
Ennek az érzésnek a következő lépcsőfoka az, mikor elgondolkozol azon, hogy benned van-e a hiba. Utána pedig elkezded azokat az okokat keresni, ami miatt a többiek sikeresebbek mint te.
Szerintem ezt a Golgota-utat itt mindenki végigjárta már egyszer.
Szóval fel a fejjel!
[Szerkesztve]"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
The DJ
addikt
Ismerem ezt a lépcsőfokot, jártam már itt néhányszor. Válaszokat nem igen találtam, ellenben szép lassan rájöttem, hogy a kesergés és a szomorúság nem old meg semmit, hanem csak ront a helyzeten. Kinek kellene egy full depis, önbizalomhiánnyal küszködő, életunt, unalmas, otthon ülő valaki? Hát az biztos, hogy a többségnek nem, esetleg néhány mazochista csajszinak Úgyhogy azóta próbálok mindig vidám maradni, még ha épp hullámok csapnak is fel a fejem mellett. A gondolat, ami pedig mindig kicsit felderít az az, hogy nem számít mikor, nem számít hogyan, de leszek még nagyon szerelmes és lesz valaki, aki majd nagyon fog szeretni. Ebben a kis képzetben pedig jól esik elmerengeni
Koki: Te meg ne légy ilyen befelé forduló, én is voltam, akkor azt hittem az kell nekem és tök mindegy mit csinálok nem lesz jobb, de ez nem igaz, mert mióta kicsit bátrabb vagyok és többet járok el erre arra azóta az életkedvem is sokkal jobb, mint mikor csak otthon ültem egyedül. Szép lassan teljesen antiszociálissá tudja tenni az embert, ha nem mozdul ki időnkénthttps://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
gasMask!
tag
Szerintem elég lenne minden mondathoz egy kérdőjel.
no offense plz!
Amúgy ne hagyd bazeg hogy úgy beszéljen veled mint a kutyájával ennyi. Szólj rá. Nekem is van egy barátnőm aki kicsit el van szállva magától, és úgy gondolta hogy velem is úgy beszélhet ahogy akar, mint a többi hímnemű ismerősével. Aztán elküldtem párszor a jó büdös francba. Azóta megtanult normálisan beszélni velem. Szóval ha bunkó szólj rá, és legyél bunkó vele nyugodtan. Ha hagyod hogy paraszt legyen veled megszokja, és az lesz neki a természetes.
No látom közben már kaptál választ. Mindegy mostmár nem törlöm ki.
[Szerkesztve]El Guapo says... ''You can buy muscles, but you can't buy COJONES!'' / ''hát KM edzésen előszöris kivágunk egy fát egy heringel, aztán ököllel vasbetont zúzunk'' _az
-
gasMask!
tag
válasz Kokkantas #219 üzenetére
Hát ezaz. A szobában ülve meg elég nehéz becsajozni. Tapasztalatból mondom
Sokszor van olyan hogy valami hülye paprikajancsit látok egy meglehetősen jó nővel. És akkor elgondolkozok. Mi a francért vele van a csaj, és miért nem velem? Jobb vagyok annál a srácnál. Jóképűbb, és értelmesebb is. Mit tudhat amit én nem?
Kezdeményezni
Élni. Míg én 10 nekem tetsző lány mellett csak úgy elmegyek, ő mind a tizet leszólítja. Lehet hogy abból 9 elküldi a francba, viszont egy bejön. Lehet hogy mind a tíz elküldi a francba. És akkor mi a f*sz van? Mehet a következő tízes. Ennyi. Nem kellene túl komolyan venni a dolgokat. Én ezt most mind tapasztalatból mondom, és kissé magamnak is magyarázok. Minden srác kérdezte már magától többször is az életben ''de mi van ha nem tetszek neki? Mi van ha elküld?'' Semmi. Ugyanaz mintha meg sem próbálnád. Csak ha megpróbálod van esélyed. Arra ne várj hogy a csaj szólít le. Persze megeshet ez is, de minek várni? Van szád, oda tudsz menni, meg tudod szólítani. Ha nem jön össze, akkor nem jött össze. Keresheted a következőt. SEMMIT nem veszíthetsz, tapasztalatot viszont mindenképp nyersz, és talán egy csinos barátnőt is. Akkor mi tart vissza?
Szóval szerintem csak az emberek felfogásával, és a hozzáállásával van baj.El Guapo says... ''You can buy muscles, but you can't buy COJONES!'' / ''hát KM edzésen előszöris kivágunk egy fát egy heringel, aztán ököllel vasbetont zúzunk'' _az
-
gasMask!
tag
válasz Kokkantas #224 üzenetére
Igazából mindegy mivel szólítod meg. Az a lényeg, hogy utána tudd valamivel folytatni a beszélgetést. Ha látsz valami érdekeset pl a ruházatán, az már jó kiinduló témának. Aztán gyakorlatilag akármiről beszélhetsz, ha sikerül felkeltened az érdeklődését az már jó. Ha meg nem jön össze akkor szevasz. Van még pármillió lány rajta kívül a világon.
Amúgy ezt a megszólítgatást gyakorolni is lehet. Komolyan. Ne csak azt a nőt szólítsd meg akitől akarsz valamit. Szólíts le egy csomó csajt, és beszélgess velük. Minnél többet csinálod ezt, annál könnyebb lesz. Egy idő után már pontosan tudni fogod mit kell mondanod, és hogyan kell viselkedned ahhoz hogy jól menjen a dolog. Ráadásul ha mindennapos lesz hogy megszólítasz egy vadidegent, és beszélgetni kezdesz vele, akkor sokkal nyugisabban fog menni. Nem leszel olyan ideges és feszült mint az első pár alkalommal. És ez nagyon meglátszik, ha te nem is veszed észre.
Kezdésnek pl én személy szerint a ZP-t ajánlom. Elég sokan vannak ott, és a társaság is változatos. Ráadásul egy szórakozóhelyen sokkal könnyebb leszólítani valakit, mint csak úgy az utcán. Szerintem. De egy kis gyakorlás után már semmi sem fog gondot jelenteni.
Szóval csináld. Én is erre próbálom rávenni magam mostanság. Jópár év kellett ahhoz hogy rájöjjek az egyetlen hibám hogy nem kezdeményezek. Ha valaki pár évvel ezelőtt komolyan elbeszélgetett volna velem, akkor most egész más lenne a helyzet. De végülis még nem késtem le semmit. És szerintem te sem.El Guapo says... ''You can buy muscles, but you can't buy COJONES!'' / ''hát KM edzésen előszöris kivágunk egy fát egy heringel, aztán ököllel vasbetont zúzunk'' _az
-
qdak
addikt
nem tudod vagy nem is akarod tudni?
Kokkantas én kezdésnek pl buszon a melleted ülőt ajánlom, ott a legkönyeb ismerkedni v ismerkedj a neten és utána a beszélgetést vidd át élöbe!
[Szerkesztve]ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
gasMask!
tag
Na én meg pont azt nem ajánlom kezdésnek.
Főleg hogy a régi ikaruszok olyan hangosak hogy véletlenül se lehessen beszélgetni. Ráadásul kezdőként még idegesebb és feszültebb lesz, amiért egy csomóan hallják a beszélgetést, akik körülötte állnak.
Kezdésnek ami nagyon jó az szerintem szórakozóhely, valamilyen megálló (amíg vár az illető, addig valószínűleg szívesen beszélget), vonaton nagyon jól el lehet beszélgetni, még a bevásárlóközpontot is megkockáztatom. De végülis mindegy. Kezdd el valahol az a lényeg. Ha meg belejössz akár légitámadás közben is el tudsz majd beszélgetni a fagyislánnyal .El Guapo says... ''You can buy muscles, but you can't buy COJONES!'' / ''hát KM edzésen előszöris kivágunk egy fát egy heringel, aztán ököllel vasbetont zúzunk'' _az
-
qdak
addikt
válasz gasMask! #227 üzenetére
nem tudom de ha te mondod nekem bejön: a buszon leghátul szoktam ulni távolsági busz nem mindig ikarusz ám általába ugyis tele van valaki meg u is bekéreckedik mellém és az esetk 50% beszélgetek.
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
gasMask!
tag
Akkor te már advanced vagy. Mellesleg az csak a szerény véleményem, Orbano a hozzáértő, majd ő megmondja hogy mivan.
El Guapo says... ''You can buy muscles, but you can't buy COJONES!'' / ''hát KM edzésen előszöris kivágunk egy fát egy heringel, aztán ököllel vasbetont zúzunk'' _az
-
elmoraan (r)
aktív tag
-
t1
addikt
Gyerekek én fullra nem értem a nőket...de már tényleg nem egyszerűen....
Itt van Brii egyik csaj ismim ''barátom''.Tökre öszeakartam vele jöni ezt ő is tudja de meglett beszélve h nem lehet mert így meg úgy oks én bele törödtem nem közeledtem hozzá ugy többé.
Tegnap taliztunk ott ülök egy ilyen virágtartón erre meglát engem meg Barbit ( barbi egyik legjobb barátnője) elkezd futni gondoltam barbihoz.. erre beleugrik az ölembe puszi puszi meg mittom én mennyi puszi oks tök jól esett ( barbinak nem annyira).Szenvedtünk még stb felált visszajön és visszakéreckedett hozám mondom faja... oks felkeltünk vmikor akkor hosszas ölelés puszi...ilyet szól de finom illatod van így végig ízélt ( Lacoste ) aztán ilyet szól imádlak... mondom én is...aztán mennünk kellett este felhívtam aztán holnap talizunk..
Most mivan??:S
Amúgy ő olyan csaj akinek 2 hetente más faszija van
Tanácsot gyerekek pls -
agrarfiatal
senior tag
Lehet, hogy a múltkori beszélgetésetek alkalmával a tudtod nélkül erre a hétre kaptad a sorszámot.
Majd ha a két hét letelik akkor reménykedhetsz ilyen bigénél.
Könnyen lehet, hogy bejátszanám a figurát és lemondanám a talit, egy kicsit had teperjen ezek után ő.tévedni emberi dolog, na de ennnyit......
-
t1
addikt
válasz (Kolombusz) #233 üzenetére
jaja meglehetne hegeszteni
de nekem komolykapcs kell szal kilőve sztem
agrarfiatal:
f@sz tudja de sztem csak játsza az eszét
[Szerkesztve] -
orbano
félisten
Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot: próbálgasd ezt a lesólítást. Elsőre nehéz ám, de va negy jó módszer: ne azért szólítsd le, hogy felkeltsd az érdeklődését, csak szimplán azért, hogy mondj neki valamit. Mint a közértes néninek amíg a kenyeret szeli, vagy a sorban mögötted állónak, amíg együtt idegeskedtek, mert hiányzik a vonalkód az előttetek álló kiflijéről...
Odaszólsz valamit, megjegyzed, hogy nem áll jól neki ez a ruha, vagy hogy szép a mosolya, aztán leszállsz. Vagy amikor leülsz mellé, odaszólsz, hogy basszus milyen hüly meleg van, hogy lehet ezt kibírni. Aztán kész, ülsz némán tovább.
Hidd el, azt hogy nincs ''ichleted'' témát kitalálni, az csak azért van, mert még nem győzted le az ÖSZTÖNÖS félelmet, ami egy idegen lány leszólításának TERMÉSZETES velejárója. Ez lebénítja a gondolkodásodat. Ha megszokod a helyzetet, spontán fogsz szóbaállni kedves bájos lányokkal az utcán, amiből akár ismerkedés is lehet...
Egyébként az is sokat segít ha nem feltétlenül csinos lányokkal, hanem bárkivel bárhol megpróbálsz kommunikálni, amikor alkalom adódik. Rámosolyogsz az eladóra, mondasz valami együttérzőt, vagy vicceset, panaszkodsz egy kicsit, bármi. Hamar le lehet ám küzdeni azt a gátat amit az emberek 90%-a érez, amikor idegen emberek társaságában van...
fu ez hosszúra sikeredett pedig csak pár sort akartam írniA vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
Lacoste, a legkirályabb
Szerintem egyébként legyél vele távolságtartó de kedves. Magadra fogod húzni elég rendesen szerintem. Csak ne dőlj be neki. Ha hamar engedsz a csábításának, bukó. Ha meg ellenállsz és nem tekintesz rá nőként, akkor beindítod elég rendesen. Szerintem. Aztán szép lassan barátilag átjön hozzád valami apropóból, aztán barátilag meghegeszted szerintem végig fogja kezdeményezni az egészet, csak maradj passzív, de ügyelj a magaslabdákraA vér nem válik VAZZE!™
-
tildy
nagyúr
Szerintem ne nagyon próbálgassa a(z utcán) leszólítást. Nem igazán csipázzák ugyanis a csajok
PErsze normálisan kommunikálni lehet, de én úgy vettem észre, hogy azért eléggé le tudják vágni a nők, ha ''azért'' szólítják le őket..."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
frame>24
addikt
Nyilván nem csipázzák pl. pont utcán. De van egy valag hely a világon, ahova a nők is azért járnak, mert esetleg leszólítják őket. (Sajnos a strandszezon lassan lejár) Vagy, ahol az emberek természetes módon BEZÉLGETÉSBE elegydnek:
-szakkörök
-sportörök
-táncsulik
...stb-stb....ilyenkere el lehetne járni.
Még sok-sok hely van. Ahogy Kokkantas-nak sokan tanácsolták:
Ki KELL MOZDULNI a hús-vér emberek közé.
[Szerkesztve]▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Pala
veterán
válasz frame>24 #242 üzenetére
Igen, ez a lényeg,már én sem győzöm hangoztatni.
Engem végül az a megállapítás lendített ki az utcára, hogy:
1. ha itthon maradok a négy fal között, akkor 0 esélyem van emberekkel találkozni, ismerkedni
2. ha kimozdulok, akkor adok esélyt a véletlennek, és idegen embereknek, hogy megismerkedjenek velem... minél többször mozdulok ki, annál nagyobb az eshetőség a sikerre.
Szóval szvsz körülbelül így köll hozáállni. -
D4rkm4n
őstag
válasz (Kolombusz) #233 üzenetére
Látom terjed mint a vírus.
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
Pala
veterán
Esküszöm én is ki fogom próbálni ezt a kedves, de távolságtartó magatartást barátnőmél. Eddig többnyire mindig én csorgattam a nyálam utána, akár egy csókot, akár egy ölelést vagy bármilyen már apró testi kontaktust kellett kezdeményezni, javarészt nekem kellett lépni (persze ő nem tiltakozott).
Kíváncsi vagyok, vajon ha semmi egyebet nem csinálok, csak fogom a kezét séta közben (még a tekintetemet sem fordítom egyértelműen rá), és teszem mindezt úgy, mintha mi sem lenne természetesebb (mondjuk mintha egy jóbaráttal beszélgetnék), akkor a nyakamba ugrana-e egy idő után!? Mi van ha nem? Vagy nem érdemes ilyen (látszólag) hülyeségekkel kísérletezni?
Egyébként meg miért érzem úgy, hogy a nők kevésbé igénylik a testi kontaktust? Most nem a szexre gondolok, bár elvileg azt is nyugodtan belevehetjük.
Csak mert mindig nekem kell ''törni'' magam, ha akarok valamit.
[Szerkesztve] -
qdak
addikt
van pár csaj ismerösöm és mesélte nekem h teccik 1 fiu neki de nem ir neki meg semmi várja a csodát, nem kezdeményez semmi. Na ebböl ugyan h fog rájönni a gyerek ha szereti és nem csinál semmit felé???ja és tök depi is volt ugy kezdte h szarik rá a gyerek....azt a végén ezt bökte ki ehhez mit szolsz??
imádja de nem kezdeményez semmit, sőt hozzá sem szoll!
probáldki kiváncsi vokஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest