Hirdetés
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz markknight #59199 üzenetére
Skywalker Saga.
Gondolom itt nem volt akkora budget és idő rá, a kérdés miért. Lehet az IP-ben nem láttak akkora megtérülést.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Szabi®
addikt
Elkezdtem a napokban az Astral Chaint, nagyon féltem tőle, mert a két végletet említették sokan, vagy nagyon behúzta, vagy nagyon nem. A Nier Automatát ps4-en és pc-n is kijátszottam, nah ehhez képest tetszett nekem az Astral Chain. Egy nagyon precízen megkomponált játék a szememben, aminél tényleg megint érződik a japán minőség, de az az igazi odarakott minőség. Ezt még a Sony tudja éreztetni egy-egy ip-jével.
Ahogy elkezdtem a játékot már az első képkockák elgondolkodtattak, hogy amit látok, azt igazából 2019-ben tették az asztalra, és switchre. Annyira meggyőző elsöprő az első scenário, hogy ideje sincs az embernek egyáltalán felfogni, hogy mi van.
A tűéles kontúros grafika amit az ember elé présel a kis tégla elképesztő, minden részén, még ott is, ahol próbálták palástolni a játéktér határait, cseles megoldások zárnak be a térbe. A zenék, a mozgásanimációk, a karakterek dizájnja . . . Ez nem középkategória.
8 óra beletett játék után számomra nagyon nagy pozitívum az összkép, igazából szuperlatívuszokat érdemelne, de nem tudom még milyen lesz a végkifejlet.
Amit egyenlőre láttam az nagyon tetszetős, pörgős, színes, neonfényes, és nagyon japán, a városok nagyon adják a jövőbeni modern érzést és a pusztulást/eróziót egyszerre. A Nier-el ellentétben itt nem untam magam, hiába a disztópikus jövőkép itt is, olyan érdekesen van ez a világ megkreálva, hogy mindig fenntartja az érdeklődést. Élettel teli, az emberek a maguk valóiban vannak a helyszínekre helyezve.
Anno megtanultam, hogy a Nintendo játékainak az esélyen felül, kell egy kis beletett idő, hogy lásd, mennyi mindent pakoltak bele, mennyire komplex és egyben van. Az Astral Chain is ilyen, képekről nem jön vissza az a fancy érzés, mint amikor játszik vele az ember.
Nálam tartózkodott egy barát amikor nyomtam, és őt is nagyon behúzta. Ő ennek a létezéséről sem tudott, de nagyon behúzta az atmoszféra. Hiányolta is, hogy ps4/ps5-re ez nincs. -
Micsurin
nagyúr
válasz markknight #59203 üzenetére
Azt a 70%-ot kb neked kell amúgy kitölteni, ~90%-ban openworld-nél engedi a karakter váltást. A puzzle-ökkel és a side questekkel nem szabad megvárni a végét.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
markknight
veterán
válasz markknight #59199 üzenetére
És vége is lett a játéknak.. wtf?!
-
Szabi®
addikt
válasz tboy93 #59207 üzenetére
Érthetetlen hogy miért. Még a japók arra is figyeltek hogy egy "szakma" keretén belül, azaz a rendőrség kötelékein belül történjen a hent. Csinálhatták volna a hétezredik unott sailor moon feelingben is. Egyébként nem vevő erre mindenki, rétegjáték. A japánközönség az elalélt ettől a világtól amit az Astral Chain tesz le az asztalra. Youtuberek video alatt is mindenhol szitkozódtak, hogy miért nincs más konzolra, tehát igény biztos lett volna. Sztem a platinumgames úgy volt vele, ha már Switchből elment 150 millió, akkor miért kínlódjanak portolással ?
8/9 pontszámot kapott átlag, 9-et biztos tud.Az unchainded mode-ra még kíváncsi leszek, azzal is szeretnék tapasztalatot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Szólánc.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Nintendo Wii 64GB Fekete + Kék Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Nunchuck + Játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest