Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz Sirandrish #3494 üzenetére
Hm, ebben azért az is gond, hogy a megvett játékot nem tudom internet kapcsolat nélkül elindítani. A hardver esetében már a WiiU és a Switch is ilyen volt. Kellett egy patch az első indítás során, hogy egyáltalán menjen a gép, de eddig az összes 3DS és WiiU játék elindult csak a lemezről. Egy olyan hordzazhatónak is eladott gép esetében, aminek nincs saját internet lehetősége (sim kártya), elég necces ez a lépés.
A Slime draws near! Command?
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Az a baj, hogy 128GB az lóf@sz. Nekem U-hoz is kell vennem egy fél terrás merevlemezt, mert úgy számolom, erre fér csak rá kényelmesen minden, amit le akarok rá tölteni. Már találtam eShop-on olyan játékot, amit le sem lehet húzni (gondolom jogi okok miatt), csak dobozosan hozzáférhető. Ennél nagyobb félvezetős tárolók meg aranyárban vannak, Wii U-hoz én is inkább olyasmit vennék, de ez még sci-fi kategória egyelőre.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
woros
őstag
válasz Sirandrish #3497 üzenetére
Ok 12,7 ebayen, de akkor is jó ár.
ldave jól mondod, mert erre is írtam a pofáraesést. Gyerek rakná be a switchbe pusztafalván, majd pofára esik, mert nincs wifi 15km-es körzetben.
-
Sirandrish
Topikgazda
Hát konkrétan melyikre gondolsz, mert én látok itt 7font-tól 80ig
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
boost
addikt
válasz Dr.F.E.R.I. #3502 üzenetére
Azzal nem értek egyet, hogy mindig midnent a gépen kell tartani. Nem tudom mit csinálnék ha a Steam játékaimból mindent le akarnék tölteni. PS4, XBO más eset, ott hiába van lemezes játékod akkor is a gépre másolja a teljes lemezt, ha akarod ha nem, de ehhez biztosítják is az alapkiszerelésben az 500GB tárhelyet.
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah igen..én ehhez nem értek. De az mivel annyival jobb mint ez 9fontért?
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
woros
őstag
válasz Sirandrish #3507 üzenetére
100% hamisítvány.
-
Hunner
senior tag
válasz Sirandrish #3507 üzenetére
Annyival hogy garantáltan nem hamis. Amit te linkeltél az egy olyan eladó akinek 33 értékelése van, és nem állta ki "a puding próbája az evés" szófordulatot sem, azaz itthonról még senki nem rendelt tőle, a másik eladó meg le van csekkolva ph-s arcok által.
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Sirandrish
Topikgazda
Értem, köszönöm. Egyelőre nem tervezek ilyet vásárolni, ér remélem hogy jó darabig nem is kell majd.
-
Vebber
tag
válasz koncsik #3481 üzenetére
Az update-el N. igyekszik a kiskapukat zárni.
"Mais la nouvelle mise à jour v2.1.0 se contente d'une "Amélioration de la stabilité du système pour une meilleure expérience utilisateur", ce genre de commentaire concerne la plupart du temps un ensemble de correctif visant à fermer des failles ou bien à apporter plus de sécurités. Il est fortement possible que Nintendo ait l'intention de limiter l'utilisation lié au DNS et notamment au navigateur internet"
-
Vebber
tag
válasz Sirandrish #3494 üzenetére
Neked mit segítene a 250 GB-os gép?
-
Sirandrish
Topikgazda
Semmit...csak felháborítana hogy nem úgy adták ki alapba...
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Ha ítéletnapig le lehetne mindent szedni, akkor engem sem érdekelne, de így egyedül a konzolon van a megvásárolt tartalom 'biztos' helyen. Főleg, hogy még archiválni sem lehet PC-re, mint például a Vitán ahogy meg van oldva. A Wii U lemezek ugyan nem telepítenek, viszont marha lassú a töltési ideje az ominózus 15-30GB játékoknak, plusz egy egész könyvespolcot elfoglal annyi tok és doboz. De a patch-ek és DLC-k így is kiharapnak egy szép szeletet a tárhelyből. Sajnos a Nintendo ennyit enged - azaz semmit - a szoftverekkel bűvészkedni, a Switch-nek pedig különösen kellene valami Sonyéhoz hasonló backup lehetőség. Amit persze miért is lépnének meg...
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
ldave
félisten
Ha sok játékod lesz a gépen, akkor megjelenik egy All Software menüpont:
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Players who purchase Lego City Undercover on Nintendo Switch at retail do not need to download the game to play," a company spokesperson told us.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
ldave
félisten
"The information is listed incorrectly on the packaging of LEGO City Undercover for Nintendo Switch. Players who purchase a physical copy of LEGO City Undercover on Nintendo Switch at retail are getting the complete game, and do not need to download additional content to enjoy the full experience. An internet connection is not required to play the game. The only internet connection suggested is to download the typical content update patch."
Ezzel ez a balhé is okafogyottá vált.
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Elírás, ja, azt mondják, de azért érdekes, h elég részleten leírta a 13gbos rész, hogy vegyél hozzá sd kártyát külön ha nincs annyi hely a gépeden Ezt valaki megfogalmazta, esetleg rossz infok alapján, de akkor is végiggondolva, h mi lenne ha 13gbot kell letöltened. Nekem inkább gerillafelmérésnek tűnik, miszerint belengetig, nézik a reakciókat s okulnak belőle. Remélem egy életre el is ment a kedvük ilyen bevezetésétől
-
woros
őstag
Megjelent a Snake Pass, PC-n játszottam vele, szerintem elég jó lett annak aki szereti az ilyen platformer féle játékokat. Olvastam, hogy switchen túl hangosan rezegteti a HD rumblet, úgyhogy arra majd adnak ki javítást. Szerintem megérheti az árát, nekem tetszik.
-
csab2
veterán
Állat, hogy milyen hamar bekapcsol a Switch! Nem alvó módból, hanem kikapcsolt állapotból. Pikk-pakk és már el is indult.
Ami viszont nem valami acélos - és akkor finoman fogalmaztam - az az akkumulátoros üzemidő. Aki több órás utazásokra veszi, annak be kell hozzá szerezni egy megfelelő külső akkut.
A minap töltés közben játszottam vele, amikor fura zajra lettem figyelmes. 1-2 mp-ig eltartott mire rájöttem, hogy a hűtés zaját hallom. Fenn a rácson keresztül fújta szegényke kifelé a meleg levegőt. Picit megijedtem, hogy megfőzöm szegényt...Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
törölt tag
Valahol meglehet nézni, hogy milyen frissítés volt tegnap?
-
MODERÁTOR
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
woros
őstag
A Samsung Galaxy S8+ akkora mint a Wii U és a Switch kijelzőmérete.
-
-
[Ixub]
tag
The Legend of Zelda: The Breath of the Wild
A Nintendo Switch nyitócímeként berobbant The Legend of Zelda: Breath of the Wild vita nélkül az év egyik legfontosabb megjelenése, mely egészen elképesztő kritikai visszhang mellett a teljes internetet lázba hozta. A játék potenciáljának maximális kihasználása érdekében a Nintendo éppen ezért úgy döntött, hogy a címet elérhetővé teszi az összes jelenleg elérhető platformon. Igen, jól olvastad, legkésőbb év végén a BotW-t immár PS4-en, Xbox One-on és PC-n is kipróbálhatod, ráadásul a Switch érintőképernyőjének tulajdonságainak tökéletes imitációja miatt a játékhoz letölthetsz majd egy ingyenes applikációt, mely segítségével második képernyőként használhatod az okostelefonodat.
Nyilván holnapután akarták kiküldeni a hírlevelet...
Amúgy konzolok szervíze masszív ápr 1. tréfája akarna lenni
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
Fire emblem is van rá. Pont olyan, mint amilyet a platform megkíván. Mario az egyujjas, hogy tudj kapaszkodni közben a buszon, a Fire Emblem meg freemium. Szerintem teljesen jó kapudrog, cukorka, hogy beszívják a játékosokat. Lásdd Pokemon Go után rekord számú rendes Pokemon játék eladásuk volt 3DS-re.
-
boost
addikt
Bukta természetesen nem volt. Nyílván többet vártak ennél.
Mikor még csak iOS-re jelent meg, másfél hónap alatt, azaz január végéig leszedték 80millióan, abból minden tizedik fizetett érte 10 dollárt, az 80mio dollár, aminek közel harmada ment az applehez, a maradék 58 millió pedig a Nintendohoz. Ès csak most jelent meg Androidra, ami felteheto"leg hasonló számokat hoz, mert valóban alacsonyabb a fizetési hajlandóság, de nagyobb a felhasználó szám.
Viszonyítás képpen egy 60 dolláros Steames játékból el kellene adni TELJES ÀRON 1.2milliót, mert Steam is hasonló sápot szed, mint az Apple.
Egy mobiljátékról beszélünk, aminek a fejlesztési költsége össze nem hasonlítható egy AAA címmel.Szerinted így bukta volt?
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
Steamen 30% a cut. Bukta nem volt, csak nem hozta a várt sikert, amin nem is értem miért lepődtek meg. IAP-re szívesebben fizetnek 30 ezreket az emberek és ez látszik, mert ezerszer jobb a bevétel is: Monster Strike napi 4M dollár
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Madwe
nagyúr
Nem, s természetesen nem az én szememben volt bukta, hanem N részéről, bőven elvárásaik alatt teljesített (amit meg a pokemon go rógott fel az egekbe btw). Anyagilag nem volt az, de nem csak úgy lehet vmi bukta. Pl kapudrog funkcióját nehezen vagy talán egyeseknél ponthogy ellentétesen érte el.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest