Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
djozsi
senior tag
válasz Peat;) #13151 üzenetére
Egyelőre arra játszanak, hogy aki multizik az úgyis megveszi, a többieknek pedig majd a bővülő retro szolgáltatással fogják megpróbálni eladni. Nem hinném, hogy csodát várnak tőle, egyszerűen csak látják, hogy lehetnek akármilyen sikeresek egy havidíjas szolgáltatás akkor is mindig sikeresebb lesz, úgyhogy ők is beállnak a sorba.
-
-
ayo
veterán
válasz Sirandrish #13149 üzenetére
Nem is értem mi a gondod, PS-en is csak Heavy Rain és hasonló témákat adnak...
http://jateknaplo.blog.hu
-
torik
senior tag
-
Dreimus
senior tag
Ma reggel kaptam levélben N-től:
Hello,On 9/18, your Nintendo Switch will be receiving a system update, version 6.0.0. Afterwards, it will no longer be possible to unlink your Nintendo Account from your Nintendo Switch user profile. Prior to this change, you should verify that your Nintendo Account or your child’s Nintendo Account is linked to the correct user profile.
For example, please confirm that the parent’s or legal guardian’s Nintendo Switch user profile is linked to the parent’s or guardian’s Nintendo Account, and that the child’s Nintendo Switch user profile is linked to his or her child account.
By ensuring that your Nintendo Account is linked to the correct user profile, you will be able to appropriately manage your save data, Nintendo Switch Online membership, and Nintendo eShop content.
Érdekes lesz.
-
djozsi
senior tag
válasz koncsik #13159 üzenetére
Átlag usernek ez az égvilágon semmit nem jelent, aki valaha használta az eshopot már hozzálinkelte a Switch userét egy Nintendo accounthoz és úgy is hagyta, úgy is fogja hagyni örökre.
Ez nagygjából pont arról szól, amit Sityi mond, ezzel kerülik el, hogy valakik évente alapitsanak új "családot".
Ettől még most összeállhatsz egy nagy "családba" és igazából nem is jár nagy hátránnyal, annyi, hogy ha jövőre már valaki nem fizetné akkor kevesebb részre osztjátok a költséget.
-
SityiSXT
őstag
válasz szildavid90 #13162 üzenetére
Próbáltad megcsinálni azt, amit a képernyőre kiírt? Ha igen, akkor ha van SD kártya a gépben, próbáltad anélkül indítani?
-
szildavid90
aktív tag
Próbáltam persze. Sd kártya sosem volt benne. Azért nem értem én sem a dolgot.
-
SityiSXT
őstag
válasz szildavid90 #13164 üzenetére
-
ooooobi
senior tag
Most jött ki a Bastion (akció RPG), bár fillérekér meg lehet szerezni pcre szerintem biztos volt sok bundleban is. Nekem is meg volt már, ott nem sokat játszottam vele. Most az orosz eshopban csak 1500ft körül lehet beszerezni. Jól sikerült port szerintem, szép folyamatos, handeldben próbáltam csak, kicsit oldscool a mozgás ezzel a nyolc iránnyal de szerintem még ma is szép ez az izometrikus kézzel festet környezet. Olvastam, hogy nem olyan hosszú 4-5 óra, egy mozijegy árát simán megéri ha még nem játszottatok vele máshol.
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
MODERÁTOR
válasz djozsi #13161 üzenetére
Nagy családom már van
Itt csak az összefoglalóban leírt eShop vásárlási módszer kétséges... (külön N account minden eShop-ra). De. lehet, hogy az sem probléma, csak most nem tudok ezzel foglalkozni, majd hétvégén megvizsgálom...Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Mr Bond 007
őstag
válasz SityiSXT #13170 üzenetére
Vannak olyan régiók ahol nem fogadja el a külföldi bankkártyát és feltöltő kártyával tudsz pénzt tenni az adott régiós fiókra. Viszont mivel maradni fog a vásárlás után valamennyi apró, így addig nem tudsz elváltani arról a régióról amíg azt el nem költöd az utolsó centig/tetszőleges valutáig. Csak 0-s balance mellett tudsz elváltani másik régióra. Aki csak olyan régióban vásárol ahol elfogadja a bankkártyáját akkor nincs gond, hiszen csak annyit vesz le amennyibe a vásárlás kerül, és nem marad a számlán semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Yiggdrasil
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy jó kontrollert venni a masinához, mert kényelmetlen már a JoyCon-nal használni.
Mindenképpen ragaszkodjak a Nintendo Pro kontrolleréhez a szériahibája ellenére, vagy érdemesebb lenne egy 8BitDo Wireless USB Adapter mellett egy DualShock 4 V2 / XBox One S/X kontroller mellett dönteni?Ti mit használtok, mik a tapasztalatok?
-
-
adalbert1
veterán
válasz Sirandrish #13174 üzenetére
Mondjuk nekem pont az első 10 percben ment el a Gow 3-tól a kedvem, mikor egyszerűen nem tudtam olyan gyorsan nyomogatni gombot, hogy felemelje a farönköt, ami a továbbjutást gátolja (persze ettől még lehet, hogy több millió játékos meg oda és vissza van érte, szóval ízlések és pofonok). Ha meg azt nézzük, akkor azért a Gow3 és a Heavy Rain se egy friss valami (mindkét játék talán még 2010-ben jött ki PS3-ra, igaz, kaptak remastert), persze az tény, hogy a NES/SNES címekhez képest még nagyon fiatal cuccok.
-
djozsi
senior tag
válasz Yiggdrasil #13173 üzenetére
Switch Pro kontrollert vegyél és ha lehet, akkor a Xenoblade verziót, mert abban optimalizáltak a d-pad érzékenységén.
Esetleg ha nem tetszik a design jönni fog hamarosan egy Smashes verzió is, szerintem abban is a javított dpad lesz, de ezt nyilván egyelőre nem tudjuk biztosan.
-
djozsi
senior tag
Jönnek a review-k az új Labo kitről és egy érdekes infó. Sokan joggal kifogásolták, hogy az első 2 sethez adott minijátékok egy 10 évesnél idősebb embert csak pár percre kötnek le.
Az új kithez úgy néz ki, hogy érkezik egy 6-10 órás chillelős single player "kampány" egy open world terepen, állítólag elég jól el lehet vele lenni. -
DudeMate
csendes újonc
válasz Yiggdrasil #13173 üzenetére
Szia!
https://www.aliexpress.com/item/8Bitdo-SF30-Pro-SN30-Pro-Bluetooth-Gamepad-Wireless-Game-Controller-with-Joystick-for-Windows-Android-Steam/32851000713.html?spm=2114.search0104.3.11.2dca6c86OB57ZP&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_5017015_10065_10068_10059_5016815_10696_100031_10084_10083_5017115_10103_451_10618_452_5016915_10304_10307_10820_10821_10302,searchweb201603_45,ppcSwitch_5&algo_expid=2d13719c-cec6-43b3-a4ec-1f9585c91cf3-1&algo_pvid=2d13719c-cec6-43b3-a4ec-1f9585c91cf3&transAbTest=ae803_2&priceBeautifyAB=0
Parancsolj.
Alaposan utána olvastam, videók, vélemények, majd megrendeltem. Felesleges a pro controller (saját vélemény).
Mondjuk nálunk fontos volt az a tény is, hogy az egész család mariokartozik, így a pro controllert hanyagoltam. Annak az árából kettő ilyen kijött. Pár nap csúsztatással lett megrendelve a második. Így egyik sem akadt fent a vámkezelésen, hála égnek. Szerencsém is volt picit, volt egy kis kedvezményem régebbről, így kb. 29 dollár/db áron juthattam hozzá, szállítási ktg.-gel együtt.
Megérte kb. ez a 8500 Ft.? Meg bizony. Röviden annyit a kütyüről, hogy nagyon jó a fogása, nagyon jók a gombok is, retro feeling, egyből felismeri a nintendo, elég egyszer párosítani, nem fagy ki tőle a gép, nagyon sokat bír (üzemidő), a legfrisebb firmware verzióval küldték, 2-3 óra tenyérben tartás után sem kényelmetlen, stb. stb. Ki fog bírni annyi nyüstölést, mint a pro conti? Szerintem igen. (Olvass egy pár negatív véleményt a pro-ról, mert találsz.)
Most az hátrány, hogy nincs tenyér markolat, nem olvad bele a tenyeredbe? Nekem nem. Ennek ellenére kezdő low szinten, még a fortnite is megy vele. Igazából nincs panaszom, szemeztem a pro controllerrel, de nem bánom, hogy nem azt vettem, a 8bitdo az egész családnak tetszik.
Elnézést, de ez most kijött, annyian istenítik néha a pro verziót, csak igazából nem éri meg a pénzét. (még mindig saját vélemény) Illetve, nyugi, nem fizetett reklám volt most ez a 8bitdo felé. -
törölt tag
Jön sok finomság Switchre 2019-ben is [link] Én főleg a Animal Crossingot, a Luigis Mansion 3-t és a Townt várom.
-
taki01
őstag
Switchre is megjelent Cities Skylines. Portable modban vannak még kisebb problémák mert néha beesik 30 FPS alá.
-
Youri
veterán
Hat nem dobtam el az agyam ettol az online service-tol. Igazabol fizess azert ami eddig ment ingyen, a multiert, fizess azert, hogyha besz*rik a gep akkor ne bukd el a menteseidet, a lokal ackupot reg meg kellett volna oldani. 20 NES cim? Kosz, van NES minim, azon 30 van.
RTX ON
-
djozsi
senior tag
Most végeztem a Directel, azért maradt itt pár kellemes meglepetés a csúszás ellenére is.
-
djozsi
senior tag
Luigi’s Mansion 3 2019
Animal Crossing for Nintendo Switch (working title) 2019
New Super Mario Bros. U Deluxe January 11th 2019
Yoshi’s Crafted World Spring 2019
TOWN (Working title) 2019
Katamari Damacy REROLL Winter 2018
Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition 2019
Final Fantasy XV: Pocket Edition HD Available now
World of Final Fantasy Maxima November 6th 2018
Chocobo’s Mystery Dungeon EVERY BUDDY! Winter 2018
Final Fantasy VII 2019
Final Fantasy IX 2019
Final Fantasy Final Fantasy X/X-2 HD Remaster 2019
Final Fantasy XII: The Zodiac Age 2019
Super Mario Party October 5th 2018
Pokemon: Let’s Go, Pikachu! & Pokemon: Let’s Go, Eevee! November 16th 2018
Asmodee Digital Tabletop Games December 2018
Daemon X Machina 2019
Capcom Beat ‘Em Up Bundle Winter 2018
Cities: Skylines Available Today
Mega Man 11 October 2nd 2018
Sid Meier’s Civilization VI November 16th 2018
Diablo III Eternal Collection November 2nd 2018
Starlink: Battle for Atlas October 16th 2018
The World Ends With You: Final Remix October 12th 2018
Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country September 21st
Warframe November 20th 2018
NBA 2K19 Available Now
NBA 2K Playgrounds 2 Fall 2018
Just Dance 2018 September 28th 2018
Team Sonic Racing Winter 2018
Lego DC Super-Villains October 16th 2018 -
oriic
HÁZIGAZDA
Érdekesség:
"Assassin’s Creed Odyssey [Cloud Version] announced for Nintendo Switch in Japan"
(Vagyis az AC: Odyssey elérhető lesz streaming verzióban Switch-re. (Ugyanúgy mint a Resident Evil 7)
Live-Die-Respawn
-
djozsi
senior tag
Folyamatosan bővülni fog a NES library, idén ezekkel:
Október:
Double Dragon*
Gradius*
Super Mario Bros. 3*
NES Open Tournament Gold
Solomon's Key
Super Dodge BallNovember:
Dr. Mario*
Metroid*
Super Mario Bros.*
Mighty Bomb Jack
TwinBeeDecember:
The Legend of Zelda*
Adventures of Lolo
Ninja Gaiden
Wario's WoodsA * valamilyen speciális dolgok jelöl, még nem tudni, hogy mit.
Illetve ez csak a pletyka része, de a 6.0-s FW-be a tegnap bejelentett NES kontroller ikonjai mellett SNES kontroller ikonok is bekerültek, szóval könnyen lehet, hogy a SNES játékokat is elkezdik majd hozzáadni a rendszerhez.
-
djozsi
senior tag
A tegnapi bejelentésekből már elérhető a Xeno 2 sztori DLC és a Splatoon 2 4.0 azoknak, akik nem dolgoznának/tanulnának ma.
-
Jigoku
tag
válasz djozsi #13184 üzenetére
Istenem, direkt csinálja a Nintendo ezt a kínzást. Magamban már komolyan úgy szidom őket, mint a bokrot. Nem akartam venni Switchet (jelenleg nincs miből...), meg próbálom kerülni minden létező helyen még csak az említését is, de a Facebookos üzenőfalam is fullon van ezekkel a Nintendo Directes bejelentésekkel. Tegnap meg láttam a Let's Go Eevee és Pikachus speckó kiadást, és vérzik a szívem. Ebből bizony Switch vásárlás lesz, ha belepusztulok is... :,,,C
Aki ismer olyat, akinek egy vesére lenne szüksége, privátban lehet érdeklődni. XDPSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
-
ayo
veterán
igazából azt csinálnak amit akarna, ez ugyanaz a dolog, amiért eddig nem kellett fizetni, szóval mondhatjuk hogy azért a pár extra játékért kérnek havidíjat, amiért te pl. nem is fizetnél extra. a cloud save-ért pénzt kérni meg hát eléggé meh, de hát konzolon mindent lehet, PC-n szerencsére még nem kell ilyenekért fizetni
-
Youri
veterán
válasz djozsi #13190 üzenetére
Igen, szeretem, különösen a SNES mini-t. De nem vágyom arra, hogy minden N-es eszközömön ott figyeljen a Super Mario Bros. 3.
Persze a Splatoon miatt elő kell fizetnem, de legalább olcsóbb mint a PS Plus. Nyilván itt nincs is ingyen kurrens játék havonta.Gamecube VC-ról ne is beszéljünk, hogy az se akaródzik megtörténni
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
djozsi
senior tag
Most nézem, hogy a Mario Tennis Aceshez jönnek (online) co-op challenge-ek, többféle és rotálódni fognak. Jó látni, hogy ezt a játékot is fejlesztgetik.
-
petymek
senior tag
válasz djozsi #13190 üzenetére
Na de melyik az Ő csomagja, és azoké akik ugyanígy látják?
Pofátlan lehúzás megy a nintendo részéről. Már elég nyílvánvalónak tűnik, hogy az évi 1,2 értelmes új játék sem érkezik, amíg a Wii U-ról le nem húzták újra az összes bőrt.
Hogy van képük pl. a NSMBU újrakiadására egyetlen új térkép nálkül?Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
petymek
senior tag
válasz szildavid90 #13162 üzenetére
Sikerült megoldanod? Helyreállítási módot próbáld meg, játék mentések megtartásával először.
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
djozsi
senior tag
válasz petymek #13194 üzenetére
Szubjektív az egész. Nem tettek bele új térképet, mert úgy kalkuláltak, hogy 164 elégséges lesz. Tettek bele inkább új karaktert és mellécsomagolták ingyen a korábban 20-30 euros "kiegészítőt". Számodra ez pofátlanság. Valószínűleg ha nem így döntenek, hanem új pályát tesznek bele és kihagyják a Luigit, akkor vagy te vagy más szerint pedig az lenne a pofátlanság. Ha pedig kerül bele ez is az is, akkor is lenne háborgás mondjuk azért, hogy miért ezt adják ki újra, miért nem XY másik játékot vagy bármi másért. Ez már csak ilyen.
Ez szórakoztatóipar, nem létszükség. A Nintendo kitalálja, hogy miért mennyit kér el, az emberek meg eldöntik, hogy számukra megér-e annyit, a Nintendo pedig látni fogja a pénzügyi eredményekből, hogy jól kalkulált-e, ilyen egyszerű. -
Sirandrish
Topikgazda
Ezt az Online-t vártam.....de minek. Nevetséges!
Lassan 2019et írunk és attól dobjam hanyatt magam hogy menthetek a felhőbe? Hjaaaa, meg majd valamikor, valahol, valamilyen akciókat is kaphatok? Pffe....bár, legalább olcsó.
Nem értem miért nem SNES és N64 címeket dobnak be...még azt mondanám hogy van értelme, de így azt kell mondanom hogy egy nagy fos az egész. Nyilván előfizetek mert egy kib*szott idióta vagyok, de azért ránézhetnének már a naptárra a Nintendonál hogy mégis milyen évet írunk...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ooooobi
senior tag
válasz petymek #13194 üzenetére
Ha valami nem tetszik, eladom kiszállok belöle vissza se nézek. Nem vagyon elvakult nintendós, nekem bejött, szeretem, nem akarok havonta új címeket megvenni plusz tartok mellette pc-t.
Valszeg ez azért is van mert elötte semmi konzolom nem volt wiiu-t meg soha az életben nem vennék hogy játszhassak az azon megjelent jó címekkel, szóval én örülök az újrakiadásnak. Dark souls remasternél se sír senki, hogy azért tehettek volna bele mpár új páját, jó ez kicsit más de akkor is.
Az online viszont tényleg meh, de hátha kapcsolnak lassan és kicsit feldobják idövel.[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
djozsi
senior tag
válasz Sirandrish #13197 üzenetére
Az az akció nem biztos, hogy akció lesz, amiben mindenki reménykedik. Legalábbis az első körös dealek ezek:
- csak online-al rendelkezők vehetik meg a NES kontrollert
- Splatoon 2-be fog járni érte pár exkluzív ruhaÉn nem csalódtam, mert már az árából tudtam, hogy underwhelming lesz és nem lesz benne semmi last minute meglepetés. Évi $20ról beszélünk, én azt is csodálom, hogy ennyi pénzért ad valamit a Nintendo.
SNES szinte biztos vagyok benne, hogy jönni fog, idővel szerintem a többi is, de szinte biztos vagyok benne, hogy tierekre lesz osztva, az évi $20 marad az alapcsomag és lesz egy bővebb mondjuk évi $40ért vagy valami ilyesmi. Szerintem. -
ayo
veterán
válasz Sirandrish #13197 üzenetére
van még benne bőven potenciál, mondjuk kéne csinálni egy olyat is, hogy online premium csomag, ami mondjuk olyanokat tartalmazna, hogy "barát meghívása online játékokhoz", mert a simában csak random dobna össze és még sok hasonlót. Persze minden hónapban ajándék mobilháttereket is le tudsz majd tölteni, szóval tulajdonképpen ingyen lenne
az mondjuk tény, hogy amit most elmondtak, azt már jó ideje tudni lehetett. engem egyedül az zavar, hogy vannak játékok, ahol eleve kevés a játékos, most sztem még kevesebb lesz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- OLED TV topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok