Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai_Rong
senior tag
válasz PitkyePadvan #13947 üzenetére
Köszi.
A Pokémon az valóban eléggé kommersz (utánad dobják kategória), a FE Awakening már jóval ritkább (bár én is láttam már belőle korábban hirdetett példányt), a Tales of the Abyssból meg szökőévente egyszer, ha van. Ugyanez a kategória az Okamiden és a Final Fantasy Tactics A2 is. A Personából az első rész elvileg nem annyira jó, a Q2 meg még friss (és out-of-stock), azért ennyire drága. Valószínűleg digitális vásárlás lesz ebből.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Jigoku
tag
válasz planbmokus #13952 üzenetére
Hát pedig tényleg utánunk dobják őket... ha fizetünk értük egy vagyont.
Nagyon gáz amúgy, néha milyen árakon mennek egyes DS játékok. Mindig szomorkodok magamban, amikor látom a 10-20+ ezres tételeket. Mert hiába szeretném őket, ennyit biztos nem fogok kifizetni értük.
[ Szerkesztve ]
PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
-
Jigoku
tag
válasz mike1334 #13954 üzenetére
Én a "megveszem és majd velem temetik el"-alkat vagyok, szóval nálam ez nem játszik. xD
Na de viccet félretéve nagyon szeretném egyszer összegyűjteni az összes DS játékot, amit szeretek/érdekel, de vannak olyanok, amiknél fog verni a víz, már most tudom.[ Szerkesztve ]
PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
-
-
Kai_Rong
senior tag
válasz planbmokus #13952 üzenetére
Ultra Moonról volt szó, tehát egy recent címről
-
Jigoku
tag
válasz Kai_Rong #13956 üzenetére
Jaaa, hát a 3DS-re kijött Pokémonok tényleg könnyen beszerezhetők, azokkal nincs gond szerencsére. A bajok csak a DS-címeknél kezdődnek. Bocsi, a lényeg kimaradt nekem, úgy fest.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Mini Mario & Friends: amiibo Challenge Level 3 -as pályán hogyan lehet Peach -el össze szedni a Peach kockát?
Sehogy se találom a megoldást -
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Elsősorban 3Ds mágus urakat kérdezném. Sokadszorra Transfer ügyben!Van egy új 2Ds XL, egy Pre-install játékkal, és a New 3Ds konzol, rajta 2db. letöltött játékkal (NID-hez kötve!) Ha a N3Ds-ről átköltözünk teljesen, akkor megmarad mindhárom játék a 2Ds XL-en?
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Faterkam
addikt
Ez nagyon szomorú (lenne) :/
Animal Crossing New Leaf Welcome Amiibo SE kiadás a 2Ds XL és Animal Crossing HHD SE kiadás 3DS konzol, +ajándék kóddal le van töltve rá a NSMB2 SE is! Jó lenne, ha megmaradna mindene a gyereknek!
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
bwoay
nagyúr
válasz Faterkam #13964 üzenetére
bízom benne, hogy van valami workaround, vagy konkrét megoldás a Nintendonál, amit én nem ismerek, mert ez szerintem is egy szar rendszer, de mivel a játék pre-installed volt, és nem kódos, én nem jöttem rá, hogyan lehetne visszanyerni. mondjuk nekem nem is volt fontos. a New Leaf 2DS XL egy nagyon szép gép amúgy
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
lanszelot
addikt
válasz Dr.F.E.R.I. #13968 üzenetére
A játék ingyenes, csak le kell tölteni. Azokat a videókat én is megtaláltam, de senki se szedi össze.
Peach -el kell össze szedni a kockát/kártyát ami forog, amin Peach van. De oda nem tudom hogy ugrik fel. -
Faterkam
addikt
Ebben a hsz-ben írtam, hogy két gép között kell majd System Transfert végrehajtanom, ugye a csavar az az volt, hogy a régi gépen 2db. letöltött játék volt, az újon egy előre telepített!
A végeredményt írom le, a régebbi gépen nem maradt semmi, a transfernél ki is írta, hogy az újról is töröl mindent, (játékot, demót, mindent), a régit meg formázta a végén. Játék egyiken se maradt, viszont! Az új gépnél belépve az E-shopba, a menüben a Settings/other Redownloadable Softvare alatt le lehetett tölteni a régi gépen lévő két, és az új géphez járó játékot is! Így a veszteség csak a mentések, ezt nem is értem miért nem vitte át? No meg a régi géphez járó játék átkerült az újra, azt már a régin nem lehet letölteni, (ez érthető is!)
[ Szerkesztve ]
-
Faterkam
addikt
Te is megnézheted, hátha meglesz as Tomodachi is!
Nálunk az Animal Crossing a nagy szerelem, legalábbis a gyerekek körében
[ Szerkesztve ]
-
-
Faterkam
addikt
válasz Dr.F.E.R.I. #13975 üzenetére
Nálunk szerintem csak az egyik marad meg, mert kettőt megtartani már luxus lenne. Viszont a mentések eltűnését nem nagyon értem, elvileg azt is vinnie kellett volna át nem?
-
Faterkam
addikt
válasz Dr.F.E.R.I. #13981 üzenetére
Azt még nem, de azért ez így elég gáz :/
-
Kai_Rong
senior tag
Ledúrtam az előző tulaj profilját a gépről - nekem sose volt Nintendo ID-m, szóval most csinálnék egyet. Kell a régióval macerázni, mint a PSN-nél anno? Vagy mehet a magyar profil? Mennyire van itt területek között exkluzivitás a tartalomban? Köszi.
-
FuRiONight
őstag
Hali!
Tudtok olyan szakembert/szervízt ajànlani, ahol a 3DS hàzàt tudjàk cserèlni?
Illetve milyen ès mekkora SD kàrtyàt tàmogat a New 2DS XL?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
1tom
aktív tag
válasz FuRiONight #13985 üzenetére
Hivatalos Nintendo szerviz: [link]
Nekem egy 128gb-os Kingston micro sd XC kártya van benne, azt biztosan kezeli.
[ Szerkesztve ]
Bunkók kiméljenek! Amiga rulez always!
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz FuRiONight #13987 üzenetére
Hivatkoztak valami konkrét dologra, hogy miért nem?
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
FuRiONight
őstag
válasz Dr.F.E.R.I. #13988 üzenetére
Túl nagy munka lenne. Kb. Ennyi volt. Pedig a konzol maga alig hasznàlt, csak hàt a gyerköc jàtszott vele, leejtette, igazàból csak esztètikailag zavaró, müködèsileg kifogàstalan.
128Gb-os SD kàrtyàból mit ajànlanàtok, amit ki is tud hasznàlni a konzol maximàlisan?
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
válasz FuRiONight #13989 üzenetére
Na ha megkér majd valamire itt a főnök, majd én is ezt mondom, hogy ezt most inkább ne, túl nagy munka lenne
A Slime draws near! Command?
-
bwoay
nagyúr
én náztem videókat, biztos sokáig tart meg nem egyszerű, de én neki mernék állni magam is - szerintem ez inkább türelem, mint készség kérdése. de aliexpressen tudsz venni fóliát a masinára, az is megoldás lehet arra, hogy lefedje a sérüléseket, és a komplett ház árához képest szerintem nem egy nagy kiadás.
ldave:
[ Szerkesztve ]
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Építőiparban láttam eddig csak ilyet. Amivel dolgozni kell, azt már inkább nem...
-
bwoay
nagyúr
válasz Dr.F.E.R.I. #13992 üzenetére
szerintem itt inkább úgy értendő, hogy a vevő nem adna annyit a szerelését, mint amennyit a szervizes kérne érte. bár ezt jobb, ha nem ő dönti el, mert mégis más a story, ha adnak egy hajmeresztő árajánlatot, mint az, hogy "ááá, túl sok vele a munka".
-
Goldwin
aktív tag
válasz FuRiONight #13994 üzenetére
Szégyen.
-
lanszelot
addikt
válasz FuRiONight #13985 üzenetére
Te is ki tudod cserélni. Ebay on lehet venni házat, youtube on van fent rengeteg video a hogyanról. Bár haladóknak való dolog.
Én kicserélném neked, de sajnos nem Mo on élek. Amugy itt 20e Huf értékben lehet venni nagyon jó állapotú használt 3DS -t /első széria/ 2ik szériás majdnem duplája. /Mindkettő boltban garral/ -
PitkyePadvan
tag
Sziasztok!
Valaki be tudná árazni ezeket a játékokat?
+
Bontatlanok:
Persona Q2
Kirby: Planet Robobot
Shantae and the Pirate Curse
Mario & Luigi Superstar Saga + Bowser's MinionsApró hiba (borító kis szakadása):
SMT Devil Survivor 2 Record Breaker
SMT Devil Survivor OverlockedUSK logós:
Donkey KongFontos: egyenlőre nem eladóak, ez ügyben ne keressetek!
[ Szerkesztve ]
Üdv: László
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz PitkyePadvan #13998 üzenetére
Kár, hogy meg van mind Devil Survivor, SMT IV Apocalypse, Stella Glow a legértékesebbek, állapottól és kiadástól függően 15+ ezerért mennek ebay-en, adott esetben jóval felette. A többi vérmérséklettől függően, de átlagban 8ezer körül, ha bontott. Selects kiadások érik a legkevesebbet, mert újnan sem voltak drágák. A Nintendo saját címei (Zelda, Metroid stb) tartják legjobban az árukat.
-
Faget
tag
válasz PitkyePadvan #13998 üzenetére
Tombolán nyerted?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest