Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
memókarit érdemes venni a new 3ds xl-be vagy elég a gyári memória?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Jigoku
tag
válasz Djuree #13756 üzenetére
Én kicseréltem a gyári 4 gigásat nagyobbra, így 8 gigás van most benne, mert azt találtam itthon. :,D Ez egy jó darabig elég lesz, van rajta pár digitális cím, de mivel én a játékokat nagyrészt (90%) dobozosan veszem, így nem is nagyon kell a hely (max ugye a témáknak, dlc tartalmaknak meg mentéseknek, de azok annyira sok helyet nem foglalnak szerintem). De ha te inkább digitálisan vásárolnál, inkább vegyél bele valami nagyobbat, ártani nem árt.
[ Szerkesztve ]
PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
-
etnies
senior tag
válasz Jigoku #13757 üzenetére
Ez szerintetek honnan származik?
Jó áron lenne ennyiért"önmagam hite vagyok magamban"
-
Jigoku
tag
válasz etnies #13758 üzenetére
A Pegi besorolás miatt PAL-os (európai), az USK alapján pedig szerintem Németországból való. Nem tudom, erre gondoltál?
De szerintem nyugostan írj rá az eladóra, ha biztosra akarsz menni.
PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
-
etnies
senior tag
Köszi mindenkinek. Ez jó árnak számít, mert ez a verzió bontatlanul 300 Font körül van, a legolcsóbb amit találtam 200 Font, Metroidos kiadás.
A hardveraprós használt?Nekem igazából erre fáj a fogam, de ez tényleg nincs 300 Font alatt, használtan 180:
Így is nehéz döntés, mert 240 Font egy Switch és a 3ds szerintem nem lesz folytatva, tehát ennyi pénzt belerakni egy haldokló platformba..
Most a 2DS XL van a piacon, nevetségesen gyenge limited edition-kal, úgy érzem hogy ez már a vége ennek a szériának és semmi hír arról, hogy jön egy új DS konzol.
Ebből gondolom, hogy a Switch vonalat viszik majd tovább, aminek én nem ürülök, mert nem kompatibilis a 3DS játékokkal és egyelőre nem bírja sokáig aksival. Az 5 éves konzolom is bír egy töltéssel 7 órát, ez hatalmas előny, amikor utazom."önmagam hite vagyok magamban"
-
woros
őstag
válasz etnies #13761 üzenetére
Azt vedd figyelembe, hogy milyen játékok vannak rá amikkel játszanál. 2011 óta fut ez a konzol és ezalatt 6 féle verzió látott belőle napvilágot. Nem semmi teljesítmény.. 8 év.. wow. Van rá megszámlálhatatlan játék, amik switchen nincsenek pl. és egy Mario Kart 7-nél még mindig mennek az online játékok, de ez csak 1 a sok közül. Igaz miiverse már nincsen, de üsse kő.
És persze, hogy drágák a new 3ds xl modellek, főleg a limitáltak és főleg újonnan.. nem gyártják egyiket se. Ahogy mondtad csak a new 2ds xl fut jelenleg, gagyi minőségben.
Amit itt hirdet a srác snes 3ds xl az használt, de ahogy láttam tökéletes állapotban van.[ Szerkesztve ]
-
etnies
senior tag
Persze, nem vitatom a 3DS-t, most venném meg a harmadik példányt, szeretem, nem gond. Egy dologtól félek, hogy idén leállítja a Nintendo és mindenkit átterel a Switch-re. Ha kinyitom az UK oldalt, akkor ömlik a Switch az arcomba, 3DS eldugva. Mindegy, pénteken megrendelem ezt a kiadást 200-ért.
"önmagam hite vagyok magamban"
-
bwoay
nagyúr
azzal a geppel csupan egyetlen probléma van: az ember a hirdetes felrakasa ota konkretan be sem jelentkezett. a 2DS XL arai mellett szerintem total irrealis dolog 200-300 EUR/GBP egy ebayes, nem garis 3DS XL-ert, hiaba uj es bontatlan. novemberben 32-33-ert mentek a 2DS XL-ek a itthoni konzolboltokban, 2 ev garanciaval, ennek a duplajat meg triplajat mi indokolja egy nagyobb es nehezebb konzolnal? a userek ketharmada altal sosem hasznalt 3D? ja es allitolag (!) a 2DS TN panelje jobb kepet produkal, mint a szinten TN-es 3DS XL-ek, pont a 3D-hez szukseges plusz reteg hianya miatt.
amugy szerintem 2DS-bol a Minecraft Creeper edition hatarozottan jol sikerult, meg az Animal Crossing new leaf is tetszik. magamnak vegul az altalam ismert legvisszafogottabb verziot, a feher/levendula szinu Tomodachi life bundle-t vettem, jatekkal egyutt 42-ert.PHM:
jaj bocs, csak utolag lattam, amit irtal. lattam a kommenteket a hirdetes alatt, gondolkodtam is rajta, hogy jelezzem: konkretan a hirdetes feladasa napjan probaltam felvenni vele a kapcsolatot, de azota be sem lepett.[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz etnies #13766 üzenetére
itthon olcsóbb. de nem vágyom ilyenre, csak szerintem ez egy jó kiadás. mindemellett tény, hogy azért 3DS-nél lényegesen odatette magát a Nintendo, de lássuk be, akkor azért több volt a platformban, mint most. mondjuk engem speciel nem érdekel a támogatottsága, attól függetlenül lelem örömöm gyakorlatilag bármilyen hordozható konzolban
-
zoltannagy
aktív tag
Sziasztok!
Én most tervezek venni egy New 2DS XL-t.
Abban kérném a segítséget, hogy valóban sokkal jobb a 3 DS mint anyaghasználatban mint kijelzőben mint a 2 DS? Ahány eladó annyi vélemény, ezért is nehéz eldönteni, hogy akkora különbség van e a kettő között természetesen újan venném a NEW 2 DS XL-t.
Én igazából a 3D-t nem használnám, csak mario stb. menne.
Köszönöm!
üdv -
Djuree
félisten
válasz zoltannagy #13768 üzenetére
nem igazán fogsz észre venni semmit ha mezei felhasználó vagy.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
bwoay
nagyúr
válasz zoltannagy #13770 üzenetére
kijelzőben biztosan nem jobb, ezt írtam is nemrég, konkrétan ma. a két gépben ugyanaz a kijelző van, csak a 3D miatt a 3DS esetén van rajta egy plusz réteg, erről találsz összehasonlító képet/videot. ugyanakkor léteznek IPS kijelzővel ellátott 3DS és 3DS XL gépek, ezekre nagyon-nagyon kell vadászni, viszont ott tényleg jobbak a betekintési szögek - meg állítólag a 3D hatás is, de a 2DS XL-el ezt pont nem lehet összevetni
de mindezt leszámítva a 2DS szerintem egy marha jól kitalált gép, kisebb is, könnyebb is, azt ugyan nem mondom, hogy svájci pontossággal rakták össze, de véleményem szerint teljesen rendben van.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
zoltannagy
aktív tag
Rendben, köszönöm!
Csak mert írták privát üzenetben, hogy elég nagy a különbség, bemásolom és kicsit meginogtam, hogya 2 DS XL tényleg nem jó minőség lehet, de akkor megnyugodtam!
Ez volt az üzenetben, mikor a minőségről szó esett:
"Ezzel sokan igy vannak,de ég és föld ám a kettő,már csak az anyag használat és a minőség is,a kijelző is a 3d hatás és sokmindenben sokkal jobb a 3ds,az egy premium és mellette az 2ds egy komolytalanabbnak tünő szint kinai bovli....készülék,eleve az nyeklik mig a másik az fixen áll."Alzarol rendeltem újan Black & Lime Green színben (remélem jó kis szín lesz ) 45.000 Ft ért.
-
ldave
félisten
válasz zoltannagy #13772 üzenetére
Tudod hogy van ez, ami valakinek már bóvli, az másnak még a simán használható kategória És a new 2DS-t bóvlinak nevezni azért szerintem elég erős túlzás.
A Slime draws near! Command?
-
bwoay
nagyúr
válasz zoltannagy #13772 üzenetére
a black & lime az nem a Mario Kart bundle? szerintem az egy marha jó szín, a sötétek közül az egyik legjobb, de nekem mindenképpen fehér kellett, mert azon az ujjlenyomatok egyáltalán nem látszódnak meg a felső kijelző körül.
-
bwoay
nagyúr
válasz zoltannagy #13775 üzenetére
tegnap pont sikerült álomba mariokartozni magam
-
bwoay
nagyúr
válasz etnies #13777 üzenetére
maga az ár nem sokkal alacsonyabb, de helyben van, két év garanciával, amit viszont te linkeltél, onnan ide nem szállítanak
-
PitkyePadvan
tag
New 3ds XL -hez lehet valahol szerezni komplett "házat" ? (Replacement housing shell)
Szeretnék festeni rá, de az eredetit nem akarom tönkretenni.
Esetleg gondoltam arra hogy valami hibás/nem működő 3ds-t megveszek és akkor annak a házát használom, csak nem nagyon találok (magyarországra), és 10ezret azért nem költenék egy borításra.Hol lehet ilyet beszerezni (nem 3+ ezres szállítási költséggel ?)
[ Szerkesztve ]
Üdv: László
-
woros
őstag
válasz PitkyePadvan #13781 üzenetére
egamephone.com oldalon vannak full házak. Nézz körül.
-
xAttilax
őstag
válasz PitkyePadvan #13781 üzenetére
ali express szarásig
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
zoltannagy
aktív tag
Sziasztok,
ha nem nagyon off a téma, tudnátok mondani 2DS-re "top" jatekokat amiket mindenképp érdemes beszerezni?
Pl: Mario, mario kart, donkey kong-hoz hasonló játékok érdekelnének, pokemon meg ilyenek nem.
Köszönöm! -
PitkyePadvan
tag
Van olyan aki játszott DS-en is Shin Megami Tensei Devil Summoner játékkal, és 3DS-en is beszerezte?
(shin megami tensei devil summoner overclocked, és shin megami tensei devil summoner 2 codebreaker és az elődeire gondolok)Nagy köztük a különbség (DS és 3DS verzió között) ?
Illetve 7th Dragon III Code VFD -ről tudna valaki pár mondatot írni?
Üdv: László
-
Freiherr
őstag
-
ldave
félisten
válasz PitkyePadvan #13785 üzenetére
7th Dragon-nak van demója, próbáld ki. Szerintem egész jó, demó után én megvettem, de még nem játszottam vele
-
zoltannagy
aktív tag
Sziasztok!
Annyit kérdeznék, hogy amit a New DS-hez kaptam, Mario Kart 7-et MicroSD kártyán (pre-installed) az másik DS-be is jó?
Vagy alaplaphoz van társítva? -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nagyon jó rész, többször is végigvittem.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
Djuree
félisten
hangot h tudom a menube halkabbra venni??
new 3ds xl[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #13794 üzenetére
az ok, de ezen nincs hangerocsuszka, csak a 3D csuszkaja
jah megvan sry.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
es a jatekot kikapcsolt allapotban kell cserelni vagy lehet bekapcsoltnal is?
-
ldave
félisten
Mindegy, csak zárd be előtte a játékot a menüből.
-
PitkyePadvan
tag
Tudtok még (fizikailag) megjelenő játékokról 3ds-re?
Hamarosan jön a Kirby, a demo-jával jól elszórakoztam nagyszerű játéknak néz ki
Ezen kívül tudok még a Jake Hunter DS játékok folytatásáról Áprilisban, illetve a Persona Q2 -ről nyár elején.Van esetleg más amin átsiklottam?
Egyre könnyebb megvennem ezeket az új címeket mert kevesebbet kell költenem rájukÜdv: László
-
ldave
félisten
válasz PitkyePadvan #13798 üzenetére
Más nekem sem rémlik, Persona Q2 nekem a következő tervezett vétel, meg lehet még a Bowser's Inside Story-t bepótlom.
-
bwoay
nagyúr
válasz zoltannagy #13790 üzenetére
tudomásom szerint ilyenkor mindig az adott géphez van társítva. és ha csinálsz egy system transfert másik gépről, akkor bukod
Új hozzászólás Aktív témák
- DIGI kábel TV
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen házat vegyek?