Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
Pedig simán megtörténhetett, tippre a Sony--nak is fizettek a Pókember miatt, ilyen ez az M$.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
ProEvoFan
nagyúr
A Detroit: Become Human rendezője nem rajong az Xbox Series S-ért [link]
XSS egy zsákutca.Lesz itt még sírás, mikor nem úgy fog elfutni a játék, mint a PS5/XSXen... -
-
F_Peter
őstag
válasz hombre[EU] #1373 üzenetére
Ez a része igaz, csak ennek a megítélése - a legtöbb esetben - nem a director szakterülete.
De persze csak ironizáltam, mert ez csak cirkusz a népnek jelenleg. -
hombre[EU]
veterán
válasz Carlos Padre #1375 üzenetére
az egyértelmū,hogy lemaradásban vannak/voltak hw-sw szinten...a preview modelleket szétküldték ilyen pre-alpha állapotban,mintha mūködne
a sony nem engedheti meg magának,hogy összevissza crasheljen a gépe...képzeld el abból milyen bulvár lenne, ennél meg okésLife, Uh, Finds A Way
-
félisten
válasz Carlos Padre #1375 üzenetére
Nyilván ezért látunk olyan kevés XSX gameplay videót külsős tesztelők csatornáin, míg PS5-ös videókkal tele van a padlás. Nyilván.
(#1376) hombre[EU]
Szegíny', meghurcolt, keresztre feszített PS! Az!
*sigh*"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
hombre[EU]
veterán
válasz AxBattler #1377 üzenetére
figyelj, ez a series x amit kiküldtek alig mūködik csak megvágják a videókat ill. konkrét limitált software futhat rajta...ami okés,mert egy alpha hw.
ha ezt a ps5 csinálná akkor tele lenne a net,hogy nem mūködik a gép,mert ezzel el lehet adni a címlapokat, clickbait. ez az igazságLife, Uh, Finds A Way
-
félisten
válasz hombre[EU] #1378 üzenetére
Ja, ezeket a videókat csak úgy össze-vissza vágják. A PS5-öt meg támadják, mint a Forintot!
Series X vs. Xbox One - What's the Difference??[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
balazs025
senior tag
válasz hombre[EU] #1378 üzenetére
Ha nem működne, akkor az xbox esetében is tele lenne. Már azzal is meg volt ez, hogy két tesztelő túl melegnek nyilvánította.
-
hombre[EU]
veterán
válasz balazs025 #1382 üzenetére
de nincs tele,pontosan errōl beszélek...màs a két cég megítélése fōleg usában
szeptemberben gyártott unitot,októberi firmware-rel kiküldtek és próbálhattak egy tucat konkrét játékot,néha lefagyogat...ōszintén szólva ezt én sem mutogatnám (és a sony sem teheti meg) csak azért,hogy elsō legyekLife, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #1383 üzenetére
Az MS/Xboxot ott ütik, ahol lehet. Majd pont ezekről nem fognak írni semmit, vagy alig.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
balazs025
senior tag
válasz hombre[EU] #1383 üzenetére
Pont erről beszélek, ha tömegesen ez lenne a helyzet, akkor igenis tele lenne. Még ez a túlmelegedés is elég sok helyen megjelent, pedig (amennyire én láttam) csak két tesztelő véleménye volt ez. ( A többi ilyen tesztelői tapasztalatot még mindig várom carlostól, mert nem azt mondom, hogy nincs, csak velem még nem jött szembe, egyfolytában meg nem túrom ezért a netet). Az biztos, hogy fordulnak elő crashek,. Valószínűleg több, mint amennyi hivatalos megjelenés után lesz, de szerintem nem állandóan. És jelen generációnál is fordulnak elő olyan játékoknál, amelyek adott hardware-re készülnek.
-
félisten
válasz Carlos Padre #1387 üzenetére
Ez tényleg folyamatosabb felvétel, de hát istenem, pre-launch a rendszer.
Ahhoz bőven elég, hogy némi következtetést levonjon a teszter/júzer a gép teljesítményéről, képességeiről."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Ebbol En nem vonnek le messzemeno kovetkezteteseket. Mindket oldalon lesznek bugok boven, plane az elejen. Ha mas nem, azert, mert mindegy milyen a QA, nem realisan elvarhato az, hogy minden le legyen tesztelve. Nem is lehet. Altalanos jellegu bolcsesseg, nagy eleresu/felhasznalobazisu platformoknal, hogy egy nap eles mukodes feler egy ev tesztelessel, annyi dolog derul ki. Namost ezt egy jateknal meg tudod oldani valami open betaval, de egy konzolnal nem.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
hombre[EU]
veterán
nem errōl volt szó, ezek még day1 (után) is kapnak firmware frissítéseket,hogy minden optimálisan mūködjön...arról volt szó,hogy a sony miért nem ad ki egy gépet,amelyet napi szinten kell frissíteni és nyitogatni ki a játékokat,lehetōségeket, mert nagyon messze van a kész állapottól...
Life, Uh, Finds A Way
-
válasz hombre[EU] #1391 üzenetére
A SONY-nal mashogy gondolkodnak, ennyi. Hogy ez jobb vagy roszabb, azt majd az ido eldonti. Gen kozepe fele mar latjuk majd, hogy hol hany user van, felteve persze, hogy az MS visszaszokik a szamok publikalasara. Igazabol igy jobban belegondolva, kb ez is egy jo indikator lesz. Ha az MS visszaszokik a szamok publikalasara, tudni fogjuk, hogy valamit jol csinaltak. Ha nem, akkor meg azt fogjuk tudni, hogy nem.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Wesder
félisten
Ha nem szoknak vissza, de jól teljesítenek, akkor azt sem fogod tudni. Az a baj, ha visszaszoknak, azzal elismerik amit mindenki tud, vagy legalàbb csak gondol hogy azért nincsenek szàmok.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
nekik nem konzol számokat "kell" már közölni (ha konzisztensek akarnak lenni), hanem feliratkozó rekordok, bevétel rekordok, peak players stb.
az egy jóval nagyobb ökoszisztéma lesz : mobil, laptop,desktop,konzol,tv, hūtōszekrény stb. ahol lehet válogatni a csinos számokból.Life, Uh, Finds A Way
-
sp8787
addikt
Nem neztem vegig de ez csak Q resume-nal van?
Azt ugyis kijavitjak.Ennel az X-nel nekem az allo nem tetszik, az tippre brutalisan fog porosodni.
Mondjuk ez is olyan ,hogy csak leteszteltek gondolom. -
Carlos Padre
veterán
Nem vontam le messzemenő következtetést, azt írtam, hogy szerintem még nincs kész a jelek szerint. Sőt, szerintem a ps5 sincs kész, bő egy hónapja tudni, hogy kinn van tesztelőknél, hetekkel ezelőttre ígérték a review-eket, ui bemutatókat de még mindig semmi. A Sony nem engedi meg azt, hogy a fentihez hasonló videókkal legyen tele a net, ennyivel is profibbak marketingben, mint a MS.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #1397 üzenetére
"profibbak" vagy csak az MS/Xbox megitélésén màr ezek semmit sem rontanak és bevàlalhatjàk.
-
Carlos Padre
veterán
Ennyire nem hülye senki a random fórumos kommentelőkön kívül. Ott sem ez volt a terv, hanem mentek tovább az eredeti "mi kurva nyitottak vagyunk, nagyon menők, mi értjük a millenialsokat, meg az egész internetet meg szósöl izét, nincs semmi takargatni valónk, odaadjuk a gépet és mutassák be hétköznapi, hiteles emberek" marketing mentén, csak ebbe most belefutottak, mert így nem lehet kontrollálni mi kerül ki és mi nem.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest