Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
Közbe megtaláltam szóval már léynegtelen.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
gmail1
újonc
Sziasztok!
http://www.youtube.com/watch?v=q-hqW5umLzo
Ennek a számnak ki az elóadója és mi a címe?
üdv és köszi!
-
qdak
addikt
válasz kovacsroli #8700 üzenetére
itt meg ady / nádor nem tom meikhez tartozik az utca
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
ez nekem is kell sajna nem sokra jutottam: lyric: "flying on the rhythm there disoring on the night, trying high not given, dropping ... sun ... burning"
sajna csomo szót nem értek léci vki help mert iyg nem találom ...
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Aladdin
aktív tag
0:50-nél ez szól:
-
qdak
addikt
válasz Aladdin #8705 üzenetére
köszi
egész pontosan asszem ez lesz mai ott szolt & nekm kell: When Love Takes Over @ Instrumentalஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
JetiRulez
őstag
Hali!
Hallottam ma a Class Rádióban egy zenét, amit nem találok meg. A szöveg pörgős volt, ezért kevés maradt meg bennem: "micsoda éjszaka volt, micsoda éjszaka", meg az elején énekelt valami gandzsás szöveget "teker..." vagy valami ilyesmi. Volt a zenében trombitaszó. Első hallásra a hangulat kicsit hasonlított a Fatboy Slimre.
Kösz.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
rien
senior tag
válasz JetiRulez #8707 üzenetére
Gugli dobta: Hollywoodoo - Örvényes?
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
törölt tag
a pöttyösguru reklámdalát tuja valaki?
-
törölt tag
válasz Blazkowicz #8717 üzenetére
karamell nélkül finom lenne mert nagyon rossz íű az a karamell amit beletesznek...
-
rien
senior tag
válasz #40835072 #8716 üzenetére
No mindegy azért megkóstolom, nekem a kis golyók (10 pontos) is bejöttek. A Rudi az meg best kategória
Viszont ezt találtam neked:
A reklám zenéje:
Marlena Shaw - California soul
(ennek egy átdolgozott verziója)
[ Szerkesztve ]
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
Redcaster
őstag
Hali. Meg tudja mondani nekem valaki ennek a számnak a címét és előadóját? Köszi
[trailer][ Szerkesztve ]
-
qdak
addikt
-
nfsu17
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Kasza08
őstag
Nem nagyon ismerik itthon, szóval egy zenefelismerős mobil vagy program segítségével megtudná nézni nekem valaki a második számnak a címét?
-
kisboxi
tag
Az első talán : Chris & Kozma Orsi - I'm Travel
"Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errare perseverare."
-
iwtss
tag
Hali.Kéne egy kis help mielött megőrülök Rádióban hallottam ,eddig csak mixekben de sehol se találom.
A szöveg a zene alatt valami ilyesmi : disco with the music dj's got the sound ....
Valakinek valami ötlet ? -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
szevasztok!
nem tudom ki hallgatta ma a CLASS Fm-et de volt egy zene rajta,trombitával kezdődött és valami olyasmi volt a címe hogy wolf white - new roman,vagy valami ilyesmi,de sajna nem találtam ilyen zenét!
Valaki tud segíteni ebben?[ Szerkesztve ]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
rien
senior tag
Ezt találtam Bingo Players vs Chocolate Puma - Disco Electrique?
-
iwtss
tag
Ez az 1000köszönet ne tudd meg mennyit keresetem
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #8729 üzenetére
és a Gorillaz-hoz hasonló kb.
csávó énekli™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
maathe
senior tag
Keresek egy rock számot, a refrénbe sokszor szerepel a 'damage' szó, ma hallottam a parndorfi Zoo York-ba de a Mariahilferstraß-én lévő Rag-be is hallottam régebben. Nem szoktam ilyeneket hallgatni szóval a rockon belül nem tudom hogy milyen stílus de remélem tud segíteni valaki :]
-
Brian_RL
aktív tag
Ennek az oldalnak a háttérzenéje kéne
-
Aladdin
aktív tag
-
Probber
őstag
Esetleg Motörhead - Damage Case?
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
az enyémet senki nem tudja?
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
kangool
tag
Class Fm-en a 21-es hírek előtt Elton John ment, előtte meg valami zene. azt tudja valaki mi volt?
-
hitman,
őstag
Valaki tud nekem segíteni?
Egy lassú de mai slágert keresek!
Minden nap hallom az MR2-n de sose vagyok épp net közelben hogy megnézzem mi az.
Annyi rémlik hogy az elején egy csávó énekel utána meg egy csajszi, kevés szöveg van benne elég ritmusos és refrént se sikerült felfedezni benne.
Szöveg ből annyi maradt meg hogy egyszer volt valami "my arms" utána meg egy "i can see you" egy a "bicycle" szó is elhangzik benne a vége felé egyszer.
Már minden hogy próbáltam keresni de semmi.
Egy hosszab ritmusos dallammal kezdődik szöveg nélkül.Ja és próbáltam az MR2 top30-ban is keresni de nem találtam egy hete megy kb a rádióban.
Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
qdak
addikt
-
DroneZ^
őstag
A mostani AXE reklám zenéjét nemismeri valaki?
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
Aladdin
aktív tag
-
sti10p
senior tag
Sziasztok!
Nagyon régóta keresem ezt a számot és előadót és nagyon megköszönném ha valaki egy helyes tippel álna elő.
Röviden: Ez amolyan lazulós, lassú, Chill Out Jazz féle zene, van benne minden féle hangszer, de ének nincs és néha játszák is a rádiók, bár nem egy rövid szám. Régebben többet lehetett hallani, talán 90-es évek beli lehet.
Olyasmi amit a TV-ben mondjuk műsorszünet kitöltésére szoktak benyomni, mondjuk nyári balatoni pemierplánnal, sirályokkal és vitorlásokkal. Aki ismeri az ilyen zenéket valami tipp?[ Szerkesztve ]
XY
-
sti10p
senior tag
válasz talpalavalo #8748 üzenetére
Lehet hogy a címe segítene, ha van valami köze a hangulatához. Teljesen instrumentális szám egyébként, szerintem a legtöbbett hallott ilyen instru-jazz féleség.
Ja és NAGYON hangulatzene.[ Szerkesztve ]
XY
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest