Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch
- Elite: Dangerous
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox One
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Köszi skacok!
Tegnap amúgy addig nem feküdtem le, míg meg nem találtam, azt olyan éjfél körül azért ráleltem.
A film, amúgy frankó.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Vasinger!
nagyúr
Ez alatt a videó alatt megmondaná valaki milyen zene megy?
Anno osztálytársamnak volt érzéke a tánchoz.
-
Xmodule
őstag
válasz Vasinger! #8305 üzenetére
Freeloader - Dave Darell de hogy pontosan melyik remix azt nem tudom. Nezz körül
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Xmodule
őstag
A második: MSTRKRFT - 1000 Cigarettes
A harmadik: Röyksopp - Happy Up Here
Utso meg Moby[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Tybee21
senior tag
(#8290) Tybee21
Lécci, lécci!A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
sislaciii
aktív tag
Dirt 2 DX11 Tech mi a címeee?
'A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene.. - Akkezdet Phiai 8800GTS 690/950/1425.<33 http://sislaciii.deviantart.com/
-
sislaciii
aktív tag
'A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene.. - Akkezdet Phiai 8800GTS 690/950/1425.<33 http://sislaciii.deviantart.com/
-
Xmodule
őstag
válasz sislaciii #8311 üzenetére
Justice - Waters of Nazereth.
A Dirt2 -re meg nem tudom, de jó zene.Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
-
skrabi
senior tag
az második szám címére lennék kiváncsi, illetve ha tudná valaki hogy milyen mix az első, aztis megköszönném (cask ne mondjátok hogy az eredeti javi mula - come on mert azt már tudom, a mix kell)
18:43 [PDenton91] nem cigány hülyék, hanem roma http://www.facebook.com/skrbkphoto
-
De4d
őstag
Üdv. Ennek a műsornak volt a múlthéten a háttérzenéje 5:22-től ( Európai idő )
Aki tudja az eredeti szám címét pls írja meg. ( ez eléggé mixelt-rádióban régen sokat adták )
Minden jó, ha a vége jó!
-
De4d
őstag
Illetve lenne még egy szám amit keresek, szintén sokat adták a rádióban annó. sok infót nem tudom mondani róla Robbie W. új számára a Bodies-ra hasonlít egy része 1:16-1:25-ig ( lassú ) ez a rész dallamra, ritmusra ugyanaz csak más a szöveg illetve az énekes, de az is férfi.
Minden jó, ha a vége jó!
-
De4d
őstag
Na már így belekezdtem lenne még egy, aminek szintén nem tudom a címét, ezt is rongyosra játszotta a rádió régebben. A klipjében ha jó emlékszem félhosszú kék szemű srác énekelt ( talán ) és maga a kép is olyan kékes volt végig.
A refrén valami ilyesmi volt Uuu are a dont you wonna.... ( így kezdődött )Minden jó, ha a vége jó!
-
nfsu17
veterán
-
luw2win
őstag
Valaki tudja-e az Orbit reklám zenéjét?
Köszii.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
sislaciii
aktív tag
[link] alapzenéje?
-
SmoKingXx
újonc
Sziasztok!
Nagyon nagy szükségem lenne a segítségetekre, egy ideje nagyon szeretném megtudni egy szám címét!(mi másért lennék itt.............)
Szóval egy latinos,nagyon ritmusos elektronikus zenéről lenne szó, amiben egy csaj énekel és elég sűrűn hangzik el az,h FIESTA.....
Így elég kevés lehet az info,de remélem vki tud majd segíteni,
Előre is köszönöm Nektek!!!!!!!!! -
qdak
addikt
végreeeeeee megvan Гога - Боби-Боба [Goga - Bobi-Boba]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
lala456
csendes tag
Hali!
Valaki ennek a zenének címét meg tudná mondani?
[link]
vagy azt esetleg hogy kb mit is énekel?Thx
-
RootRulez
félisten
válasz lala456 #8332 üzenetére
Parancsolj: John Dahlback - More Than I Wanted (Club Mix)
elistvan Szeretem azt a számot egyébként... Mármint a Stereo Plamatól a Dreaminget. Van ennek talán valami eredtije (korábbi verziója), de nem tudom mi lehet az...
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
sislaciii
aktív tag
sziasztok! mi a címe annak az eminem számnak, amibe nézi eminem a családi videókat egyedül?
-
legiaap
félisten
Keresek egy számot:
Ebben a videóban 53. másodperctől kezdődik.
Ismeri valaki?[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
De4d
őstag
8319-20 valaki?
Minden jó, ha a vége jó!
-
samfishR
senior tag
Ebben a mixben, 19:55-től van a kérdéses rész. Előre is köszi, kicsit nagy a file, ~120MB.
Üdv
-
samfishR
senior tag
nekem megy a link Innen linkeltem:
[link] az oldal alján van, 2005.05.28-as Mario Ranieri mix. Köszi a másik linket -
14adam
addikt
Hello Mindenki.Ebből a mix-ből a zene címeket valaki letudná írni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest