Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
skrabi
senior tag
a többit amit írsz nemismerem, de az oooo miatt: Ron Carroll - Bump To This (muzzaik remix)
18:43 [PDenton91] nem cigány hülyék, hanem roma http://www.facebook.com/skrbkphoto
-
Kiskokó
veterán
Hello
Youtubon láttam egy videót. Elvileg 50 cent
A klippjében fehér bohóc maszkos nagy narancssárga hajjal bankot rabolnak.
Gondolom 50 cent filméből van a klipp vagy nemtudom
na azt a zenét nem találom az istenért se
aki tudja linkelje légyszives köszönöm| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
MODERÁTOR
-
Kiskokó
veterán
Baszus ez a szám lenne az ?
Köszönöm.
Beszarok nem ugrott be a címe ésezt a számot ismerem de nemtudom valamiért amikroezt találtam rá se kattintottam mert hogy ismerem ezta zenét és hogy ez nem az. KÖzben meg ez az. hát ez jó nagy lol magam részéről. XD
akkor csak a klipp fogott meg nem a zene XD mert azene az nálam már tavaly lejárt XD
köszi| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
sislaciii
aktív tag
sziasztok! south parkba amikor Nelson meghal, a hokis rész. Amikorhokiznak megy egy szám, annak címe?
'A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene.. - Akkezdet Phiai 8800GTS 690/950/1425.<33 http://sislaciii.deviantart.com/
-
Zagaran
tag
Újra csak ide tudok fordulni.
Class fm-en a Jáksó műsorában szoktak játszani egy dalt. Ami kb green day stílusú (talán valami hasonló fiatal fiú zenekar játszhatja, egy ember énekel csak. A refrén sorai végén mindig elhangzik, hogy "Let you down". Próbáltam így rákeresni google-ban is youtube-n is de semmi eredmény. Esetleg ha valaki itt tudna segíteni nagyon megköszönném.
+3630-329-56-99
-
sislaciii
aktív tag
válasz sislaciii #8408 üzenetére
Ez lett az: Blur - Song 2
'A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene.. - Akkezdet Phiai 8800GTS 690/950/1425.<33 http://sislaciii.deviantart.com/
-
kisboxi
tag
Üdv.
Egy szám címére és előadójára lennék kíváncsi. Pontosabban erre."Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errare perseverare."
-
csaba54
tag
rádióban nagy ritkán hallom
..."lenn a folyónál a csónakban egy lány"
később valami napsugárról is szó van
köszönöm...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet
-
skrabi
senior tag
válasz csaba54 #8417 üzenetére
hogy valaki ennyire barom legyen b*****g-.- ebben a topikban úgy tudom, hogy a címét kapod meg a zenének, és nem pedig magát a zenét... amúgy meg google a barátod-.-
de csak most csak neked: link
[ Szerkesztve ]
18:43 [PDenton91] nem cigány hülyék, hanem roma http://www.facebook.com/skrbkphoto
-
luw2win
őstag
Valaki ezt kereste: Radio Slave-Grindhouse (Romance mix)
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
MusT@nG|HUN|
csendes tag
Valaki pls help : [link] Az első szám illetve ami 6:00 -tól kezdődik , valaki tudna segíteni a két szám címében?
-
Aladdin
aktív tag
-
MarioAna
senior tag
Üdv, keresek egy zenét már régóta .
Amit tudok, hogy Oh-oh -oh ooooh-t énekel benne egy csaj, utána valami pörgős szöveg van (talán spanyol, de lehet hogy angol, annyira nem figyeltem meg), amit viszont egy csávó vagy több énekel.
Sokszor nyomják mostanában rádióban (szánsájnban hallottam valamelyik nap reggel a buszon is fél füllel), illetve discoban is gondolom (mivel ott hallottam először ).
(ha valaki volt 19-én pénteken nyíregyen a macallanben, akkor ott is nyomatta azt hiszem sterbinszky/vagy dj olasz, mivel ők ketten voltak).
Előre köszi ha valaki ráismer! . -
skrabi
senior tag
válasz MarioAna #8429 üzenetére
pár hsz-el ezelőtt már kerestek iet, annak Ron Carroll - Bump To This (Muzzaik Remix)
lett a megoldása hátha neked is ez kell18:43 [PDenton91] nem cigány hülyék, hanem roma http://www.facebook.com/skrbkphoto
-
qdak
addikt
már jó
az 1 zene kellene :$jó a végén irják szoval sztornoo
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
MarioAna
senior tag
Épp akartam írn csak kifogytam a szerkesztési időből, hogy nem ez, kicsit pörgősebb ettől, meg nem oooo-znak végig, hanem 3rövid O, egy hosszabb ooooh (és csaj énekli ezt a részt, utána gyorsan rá"kontráznak" )....kicsit ilyen afrikai-s beütése van a zenének, elég pörgős .
Azért kösz -
csoda120
aktív tag
Sziasztok!
Nekem ennek a videónak kéne az előadója szám címe! Aki ismeri kérem írja meg.[ Szerkesztve ]
Facebook: szerelem a négyzeten
-
Aladdin
aktív tag
-
Vazallus
tag
Üdv,
Nem tudjátok mi lehet az a szám amelynek a refrénje(Pe' Pa' Po) nagyon hasonlít a scatman számra de nem Sctatman az előadó?[ Szerkesztve ]
"Mr. Salieri sends his regards"
-
moma
őstag
we all deserve a bit of luck.
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Nehéz lesz elmagyarázni, illetve megértetni, de megpróbálom...
A magyar VIVA TV-n megy egy reklám, amiben boys, boys, boys szöveggel indul egy zene aztán jön még egy ami csajokról szól de nem tudom a címét és ez érdekel, aztán még egy fiukról szóló szám aztán megint egy csajos szám.
zöld keretben fut, csak introk a zenékből és ilyen reklámszerű, sima VIVA reklám lehet, feliratok nincsenek benne.¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
skrabi
senior tag
válasz gordonfreemN #8440 üzenetére
hát nincs VIVA-nk, még nemláttam a reklámot, de sikerült megértenem a problémádat bocs 5letem sincs... OFF
-
nfsu17
veterán
válasz gordonfreemN #8440 üzenetére
Az egyik boys az ez, én úgy hallottam.
-
Davidof92
senior tag
Egy régi számot keresek. olyan 2 éves körüli lehet, de pörgős, és végig harmonikáznak benne. Ha jól emlékszek, nincsen benne semmi ének. Itt cseng a fülembe, de nem jut eszembe a címe. Nem márió . Talán az utcán táncolnak a klippjébe, de nem tuti.
[ Szerkesztve ]
-
Davidof92
senior tag
Ezaaaz, megvan, sose jutott volna eszembe. Na majd holnap elmondom havernak.
Volna még egy szám. Ez már régebbi, olyan 3-4 éves lehet. A klippjébe egy zongorás van, egy énekes meg 1 gitáros/dobos, nemtom melyik, egyik a kettő közül. A klippbe mindig változnak az emberek, akik zenélnek, van benne eszkimó, katalán, néger, mindenfajta ember. Tipp?
-
Reno7
senior tag
Sziasztok
0:35-től kezdődő zenét ismeri valaki?My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
Snooker
senior tag
Egy disco zenét keresek (pontosabban /szerintem/ progressive house műfajú) amiben, egy ilyen afrikai népdalszerű szöveges rész van, utánna meg megy a tucctucc bocsi, hogy jobban nem bírtam körülírni, de csak ennyire emlékszek belőle
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Crypto Trade
- LEGO klub
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest