Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrese618
csendes tag
Akkor az M3 már nem olyan jó mint régen? Van még egy dolog ami bosszant...ami régen is baszta a csőröm a jelenség neve nissan silvia,még mindig nincs kijavítva? ezek a valóságban nem ilyen gyors autók Csak most aktiváltam az audi r8 giftem amit még anno kaptam...hát valahol tetszik...induláskor dobálja magát mint egy rossz kurva, viszont nagy sebességnél éles kanyaroknál ahol más autóval kicsit fékezni kell ennél csak vissza engedem picit a gázt majd ahogy visszaadom neki olyan szépen óvatosan irányítható mint egy szűz kislány Ezért szereted gondolom CHRISS
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Óvodások homokozója
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest