Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfszoli
csendes tag
kosz a valaszokat akkor ha meg tudom csinalni a heten lfa lesz mar van 1 150 000
-
Fateys
tag
Pls vki mondja már el,hohy oldható meg a server fatal error 5code. Latom,hogy a dátummal,idővel kéne vmit csinálnom,de mit? Biosba is stimmel az idő,win7be is. Tűzfalnal,hogy állítom be kivételnek? Eddig kikapcsolva probáltam,de nem volt jó.
Biosfrissítést max utolsó lehetőségként.
Help me!Xiaomi Redmi 4X + Mi Band 2
-
Micsurin
nagyúr
Bucsuzom töletek át mentem a tdu világába tolom kicsit az 1 et azt mek a 2 öre pápá
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
sunny84
senior tag
ez 1 roh@dt játék , a legjobb autók meg vannak nekem szinte minden classban és ez az új rendszer 1 fos... elcsesztek mindent autók nagy része semmire sem jó össze vissza van kategorizálva, hányni tudnék ettől és a vicc ez a rendszer tetszik sok embernek
[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
-Rolika-
senior tag
Szerintetek bele tegyeme a GT3 RS-be a 0-0-17-es féket a 0-0-9 helyére, ugy hogy nem megy feljebb a handling?
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
sunny84
senior tag
válasz sunny84 #10555 üzenetére
az a durva Nfree - nek írtam nem kell idegeskedni ezen mert ez csak 1 játék , erre én úgy felb....am magam hogy ajaj , meg ez a pár pálya tiszta szánalom remélem mihamarabb vissza áll minden pálya , lehet elpártolok vissza más gamekhoz online és itt lehúzom a rolót mondjuk nem szeretném mert a sok régi emlék jó futamok a barátokkal stb rengeteg jó groupozás stb
[ Szerkesztve ]
-
-
WASPZotya
tag
Én is osztom, hogy egyre szarabb a játék.
Azzal meg hogy a pályákat kivették nagyon felidegesítettek.
A skill rendszerrel úgy tűnt hogy javítottak, mert szorosabbak lettek a versenyek, de most fos lett a game.
Megyek vissza COD-ozni.[ Szerkesztve ]
Zotya
-
UFO1
senior tag
válasz -Rolika- #10556 üzenetére
Piros fék sohasem volt jó a 911-be bárki más is mondja ezt (névtől függetlenül) bármi mással jobban megy.
(#10561) sunny84
Majd jön a sok új user akik azt hiszik ilyen a játék, pedig közel sincs a valósághoz, már a skill rendszer miatt eltűnt a világranglista vezetők jelentős része. Nem tudom mi a cél, de ez a bukáshoz vezet, legalábbis nálam.[ Szerkesztve ]
-
csak IGC
tag
Szerintem nem baj hogy kivették azt a sok pályát , szokjátok meg ami van naponta legalább gyakoroltok rajta. Legalább jobbak lesztek más pályákon is.
Na majd az 50mm-esre leszek én kíváncsi :)
-
sunny84
senior tag
-
senior tag
Sajnos én sem tudok jót írni.Ez egy nagy s..r.Nekem még a skill változtatás előtti idők jöttek be a legjobban.Nem a menüvel,meg az autókkal kéne variálni,hanem jöhetnének az új város részek és verseny módok. Szerintem ez így bukta.Úgy érzem,hogy amit a játékra költöttem,azt is hiába tettem.Meglopva érzem magam...
ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
vakond5
őstag
válasz xenon2 #10571 üzenetére
"Nem a menüvel,meg az autókkal kéne variálni,hanem jöhetnének az új város részek és verseny módok."
Nagyon igaz!!! Drag is szerintem majd május-június körül lesz bent...
Nem nagyon láttam még profi játékkészítést, de kajak olyan mintha tiszta hülyék ülnének az NFSW-nél... ők nem gondolnak olyanokra mint például te?
"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."
-
sunny84
senior tag
én pihentetem pár napig addig max kavicsozok hátha lenyugszok ..
#10571) xenon2 utolsó mondatod osztom van benne valami[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz sunny84 #10575 üzenetére
Én is gyűjtögetem és ha nem változik semmi,jön a TDU2. Ez így nem érdekel.A kedvenc pályám az IRONHORSE & COAST volt,azon mentem 10-ből 6-7 versenyt.Most nincs.Ha fizetek,legyen már jogom dönteni,hogy milyen autóval és melyik pályán megyek...
[ Szerkesztve ]
-
Doomgiver
aktív tag
Valaki nemtudja véletlenül hogy a Lexus LFA hangja tükrözi e a valóságot?
"The Drift is not a race... The drift is an art... The art of driving"
-
chris1997
aktív tag
-
tutuhawer
őstag
válasz xenon2 #10571 üzenetére
hát, figyelj, én se bánnám az új játékmódot meg a városrészeket. Rohadjak meg, direkt Nissannal megyek az összes mocskos gyorsulásra mindenki ellen. A McLaren MP4-et holnap talán el is adom a picsába. Szóval az iróniának vége, és kizárólag az autókkal kéne variálni, nem pedig az új játékmódokkal meg egyéb szarokkal. Hidd el, hogy nekem egy Nissan Skyline R34 GT-R V-Spec például új tartalom lenne. Nagyon elkeserítő , hogy másfél éve kb ugyanilyen az autó, és nem hangolták újra, csak bő egy éve kb... Az előtt kimaradt a startnál a 2. fokozat. Tavaly nyár után megjavították az autó eltűnős bodykitjeit... Még egy darab versenyt se mentem a géppel, mert amit eddig csináltam, az színészkedés. Azt színészkedtem, hogy versenyzem a nagy T1-2-3-as autókkal. Versenynek nevezni ... nem lenne igaz. Szóval én ilyen újítást vártam, várok, de nem jött be eddig.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
odébbb
tag
Jó estét ASZFALTBETYÁROK !
Most tértem vissza szabimról (jó megérdemelt) .....
Visszaolvastam 5 oldalnyi anyagot , ez mi ez ? (sok változás)
Csak rossz dolgokat olvastam , de nyugtassatok meg hogy higgattt maragygygyak , hova tünt démon hill (kedvenc pályáim hova letttek) , megette a klotyómanó , mi ez a rakat fos ???
Ithagylak benneteket 2 hétre és összedöl a gém .... ááááEz a class rendszer má fel kureszolt még else indittottam a gémet má csalódás ...
- NINCS A KEDVENC PÁLYÁM
- NEM MEGY A KOCSI
-URAM ATYÁM , DRÁGA BUZAKANYÉR ....ui: van igc Lfa ? nagy vigasz
Tegyétek vissza a régi gémet ugy ahogy itthagytam , nem köll ez a kaki...
Tutu , irjá rám mert a szibaj kerüget !!!!
odébbb
-
tutuhawer
őstag
válasz odébbb #10581 üzenetére
Szevasz
ezen az oldalon:
http://tcm.mconline.hu/index.php
CAR CLASSOK címen vannak az irományok, összesen 7 részben. Olvasd el hamar és képben is leszel. Az írás jó, a játék kevésbéNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
NFree
addikt
Hát srácok , én nem sírok rívok , megint szivatnak egy dolog bele lehet jönni , leszarom már megszoktam, de hogy most minden pályán 5 menetből legalább 3x csalóval futok össze ez gáz , a bugok miatt vesztek ,ez még nagyobb gáz ,és legjobban ez mérgel , ma majdnem eret vágtam magamon, de nem azért mert felborult minden , hanem a csalók ,és a bugok miatt.
Tutu a szuper exigem ,amivel eddig 1-2 páylán jót kocsiztam , hallod most sehol sincs
vga
-
tutuhawer
őstag
az dühítő, ha nem látom az ellenfelemet - most bug vagy csalás - mindegy. Szerintem szokásos bug, és ez egy olyan bug, amihez nem lehet hozzászokni. A stat oldalon pár nagy név a nemzetközi becsületesek közül már törölte magát, a world-garage-on is többen panaszkodtak, aztán valaki inkább lejjebb adta a kocsiját kicsit, szóval elég röhejes a dolog. need for speed: nem lassítok, inkább gyorsítanék
tuningolós játék: felfelé tuningolnék, alkatrészt én ki nem veszek, az 100%
szóval nagyon negatív a kritika.NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
senior tag
válasz tutuhawer #10580 üzenetére
Ebben is van valami.Én már lemondtam az R34-ről,de a világért el nem adnám. Légyszi ne add el az MP4-et,inkább csak hagyd ott pihenni.Jó kis gép az,még ha nem is lehet vele azonosulni.Ami tetszett ma,mert volt ilyen is,hogy 5 verseny alatt 3 after cuccot adott...
-
bozont
veterán
válasz tutuhawer #10584 üzenetére
A másik játékos elől eltünedező npc autók most csalás vagy megint valami bug? Sok ilyet látok, éppen ütközne vele, aztán hopp, hirtelen eltűnik előle.
Na meg az is többször előfordult, hogy nem adta meg rendesen a +1 kört. Hárman voltunk (az egyik kicsit elhúzott előre, a másikkal meg fej fej mellett haladtunk szinte), elnyomtam ezt a képességet és ki is írta, meg hozzá is adta a számlálóhoz. Viszont mikor az első helyen lévő autó befejezte a második körét, elindult a visszaszámlálás és kb a harmadik kör feléig jutottunk el. Aztán mindkettőnknek DNF lett a vége. -
Doomgiver
aktív tag
High Stakes-nél a rendőrök kib*szott agresszívak... egyszerüen nembírni velük
[ Szerkesztve ]
"The Drift is not a race... The drift is an art... The art of driving"
-
NFree
addikt
válasz tutuhawer #10584 üzenetére
én 3x szivtam a mégegy kör miatt , szépen elöl haladva letoltam ahárom kört , akik mögottem voltak mindenki előttem ért be , volt hogy dnf lett mert nem értem be.
1X
a többi a laggból fakadó bugok, legtöbször , amiatt jártam pórul, egyszer itt az ellen másszor ott én meg csatt.
2X
A legrosszabb az acelleration hackes genyok, akiket felboritaz utolér , szembe jöttek elöttem volt pont őt kapták el elszált , és mégis megelőz, pedig tutu tudod jól , ha mi megyünk nincs ojan ha hibázik valameikőnk beérnénk egymást, ugyhogy katasztrófa.
3X
Sprint pályákon folyton lerammolnak, nem tudom honny veszik a lendületet , de rajtnál elmarad aztán oldalról felken a falra , na ezt szeretem a legjobban, érdekes dolog hogy kacsázok , stb és mégis eltalál, pedig ha én megyek mögötte , akkor meg nem tudd annyira ellógni , de ha mellé érek vagy elé , megint befalaz, na mind1
4X
Ezek miatt jelenleg szerintem játszhatalan a naggy multiplayer game
és ezek Súlyos dolgok szerintem ez a legfőbb baj, és ezen basznak változtatni ezek a mocskok
Ja majd elfelejtettem, ugyan ugy szar ajándékokat kapok semmi normál , 1 szar helyett most dob 3 at mágnes ready még1 kör , esetleg valami teljesen használhatatlan skill
5X
Szerintem ezek miatt ez a game csúnyán elbukott. csak azért szarakodok még vele mert azért vagy 40e huf ot rávertem, pedig anno én csak 2-3e erért vettem gamét megvártam még lemegy az ár.
Az előbb criss linkelt videót egy álom ahogy mennek , na ez multiba nem így van majd rögzítek egyszer én is valamit[ Szerkesztve ]
vga
-
tutuhawer
őstag
válasz bozont #10588 üzenetére
a DNF egy bug szerintem a plusz körben. Persze lehet csalás is, de nem tudom, mit tud ezen a téren a csaló program. Igazából szerintem aki csal, annak ez a funkció plusz feltűnés, ezért gondolom a bugot főleg.
NFree: tudod, igazad van. Nem kommentálok minden pontot külön, a játékélmény szinte nulla. Privátozni eddig is tudtam, ez után is tudok, egyéb dolog nekem nincs, nulla, semmi. 1 Skillt még megnyerek , akkor még megyek pár futamot. A patch előtt is az a skill kellett, most meg főleg szeretném.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz GardaY #10592 üzenetére
Lexusom nagyon rég volt, de a Micsu ma is jól megy, illetve a patch óta ki se próbáltam, B osztályos gép jelenleg.
-
muratomi1
senior tag
én se repesek az örömtől hogy így elkúrták a gamet de annak igen hogy ilyen sok pénzt ad. Bár már nem ér semmit mert olyan sokba fáj az igc-s kocsik nagy része. Tegnap toltuk vakonddal HT-n és ott meg elég sok cuccot kaptam, ültetés, némi pénz, és némi szar group bug -.- ki kellett lépnie hogy ujra toljuk. Nem azt mondom hogy olyan sokat játszanék vele mint patch előtt de privibe sokkalta jobb.
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
vakond5
őstag
válasz muratomi1 #10595 üzenetére
Így igaz. Főleg hogy priviben magasabbak a drop rate-ek. Na de mennyivel, könyörgöm? Jó hogy mondják, de legalább írják le! Mondjuk, mentségére szóljon a játéknak, hogy tegnap Tomival csaptam, kb 10-12 versenyből jött egy neon, egy ültetés, egy felni (persze 21"-es, így feltettem az M3 E46-ra, de még arra is túlzás) meg pár retek skill mod.
Srácok, én azt mondom hogy arra van itt ez a PH-s NFSW csapat, hogy írjunk egymásnak, és csapassuk együtt!
Tominak megcsinálom a TH-t, mert ma nem tudja megcsinálni, aztán, ha valaki akar nyomatni priviben néhány HS-t (High Stakes), írjon PH-n privit! Kb 30 perc múlva "leszek elérhető".
-
vakond5
őstag
válasz vakond5 #10596 üzenetére
Annyit javítanék csendben, hogy nem HS-t tolunk, mert ugye minden nap más versenyek vannak....majd megyünk valamit!
Mostantól jöhetnek a privik PH-n vagy NFSW-n. Aki akarja csapatni priviben vegyen be groupba/barátnak/írjon PH-n privit!
-
noblem1983
senior tag
válasz GardaY #10592 üzenetére
Az Evo X-et erősen javasolnám. Tegnap a B kategóriás versenyben elég jól lehetett vele menni. Nagyon jól kanyarodik és a gyorsulása is egész jó. Az ISF-nek nem erőssége a kanyarodás és a gyorsulása sem az igazi. Megvan mindkettő járgány ezért tudom
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
GrotESC
aktív tag
Hát ezek a frissítések egészében nézve nekem sem tetszettek. Eddig is megvolt, hogy ha sokan vannak egy versenyre, akkor vagy el sem indul és a töltöképernyőn lefagy, vagy a fele kezdésre eltűnik. Most, hogy kevés a pálya, szinte mindig tele van a 6 slot, így a lefagyások nagyon megnőttek. Már-már játszhatatlannak érzem. Pénz nem igazán jön a körversenyekből, és a sprintekből, kártyát nagyon ritkán ad, és gyakori a 0 rep és pénz, amiből vmit ad a végén. Úgy olvastam, hogy a Team Escape-en jól fizet, csak azt nem szeretem, illetve az autóimban a skillek mind versenyre vannak beállítva. A TE pályákon általában végig sem bírok menni. Kipróbálnék néhány privát, vagy group veresenyt, hátha...
Valamikor délután leszek: GROT3SC
Ugye az APEX - EU -n toljátok? Én probálkoztam a CHICANE -EU -n is, de sajnos ott sem jobb a helyzet.
Az autók tuningolásánál nagyon tetszik, hogy nincs Tier korlát. Tuningolásnál az a teóriám mennyire lehet helyes, hogy *99 -re kell beállítani az overall-t, és akkor elvileg abban az osztályban lesz egy baromi jó gépem? Csak mivel elvileg osztályonként rakja össze a játékosokat.[ Szerkesztve ]
Brit tudósok megállapították, hogy tíz emberből négy az hat.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest