Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz tutuhawer #11050 üzenetére
nézd már ezt a csalót... valami hacket tutira használ, mert marha jól tapad a gépe, pedig tankmóddal megy, baromi súlyos... szóval gyanús nekem a csávó nagyon, itt a videó:
www.youtube.com/watch?v=_Xo9a23fjO0NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
sunny84
senior tag
#11040) vakond5 jól néznek ki a dögjeid
#11045) UFO1 igen csúnya idők vannak ott
#11049) noxwill erre nem is lehet már mit mondani
#11051) tutuhawer tuti tol valamit a srác 25 tonna a segge alatt borítja a rhinot + a versenyzőket
[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
PR0JECTNR56
addikt
Bezzeg nekem a legjobb futott időm a 947-ik helyre volt elég a CAMDEN & ROUTE 55-ön.
-
muratomi1
senior tag
Jólvan látom megy itt a vádaskodás. De az a kamion nagyon nagy xD
Most kezdtem új karit.take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
UFO1
senior tag
válasz noblem1983 #11048 üzenetére
Mindenképp szóljatok ha bekerül a játékba a Millenium Falcon, mert az nekem minden boost-ot megér, nem különben a Voyager és végső soron egy Borg kockával is megelégednék max. asszimilálom.
[ Szerkesztve ]
-
Tyrese618
csendes tag
A kérdésem a következő...: Régen voltak ilyen ajándékok...néhanapján...mostanában van valami ajándék gift vagy boost code vagy valami? Régen tutuhaver látott el ilyen infókkal
-
csak IGC
tag
Kaptár 5 a mozikban.
Na majd az 50mm-esre leszek én kíváncsi :)
-
sunny84
senior tag
ide is bedobom
[link]" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
Tyrese618
csendes tag
Ez a gyémánt gyűjtés mire is jó ?
-
vakond5
őstag
Annyit kérdeznék srácok, hogy szerintetek hogy lehetne 1 másodperc alatt végigmenni egy pályán. Nézem a saját profilomat nfs-s.com-on, jókat szoktam mosolyogni azon amit kiír. Ha jól tudom, az összes ilyen időm single player-ben született. 1: mi értelme lenne single-ben bármiféle hack-nek is nem is láttam még ilyet, 2: szerintetek pont ennyi, meg ilyen autóval fogom kockára tenni az accountomat valami hack-eléssel...
"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."
-
V.Dave
senior tag
még mindig levan zárva a world ott a térképről lelógó hídra gondolok vagy már megnyitották?
Xiaomi mi 8 6/128
-
tutuhawer
őstag
válasz V.Dave #11070 üzenetére
nem elég,hogy az le van zárva, de még a financial district és a garden közti átjáró 2 alagút is zárva: meg is mondták, ne álmodozzunk róla egyhamar
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Tyrese618
csendes tag
Egy újjabb ügyes gyerek THECOLOUR team escapeen végig utolsó aztán mire célba érünk ő 19.000m re le van maradva de elsőként végez A másik seba1001 ő kétszer is visszafordult a verseny közbe és nekemjön frontba innentől harcoltunk még a strikeok elfogytak aztán ráhúztam egy rhinóra és elkapták Szemet szemért Köszi a gyémántfelvilágosítást...mindennap mind a 5 kell ?
-
Tyrese618
csendes tag
12 a 15 ből de nem találom a többit :S Van valami módszere? vagy végig kell koslatni utcáról utcára az egész kijelölt területet ? Ha nincs meg mind nem jár semmi ?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Tyrese618 #11074 üzenetére
Vannak kivételek, egy-két trükkösebb gyémánt nagyon a zóna peremén van, egészen a legszélén. Mivel a legtöbb városrész kör vagy négyszög alaprajzú, így én az autópályán kezdek, ott nagy sebességgel körbefutok felszedem a gyémántot, aztán koncentrikus körökként kezelve az utcahálózatot haladok kívülről befelé.
A Treasure Hunter autók (speedboost-osak) viszont asszem minden gyémántot látnak a térképen. -
Tyrese618
csendes tag
válasz Tyrese618 #11074 üzenetére
Na kiléptem írni,h nincs meg visszaléptem gondolva csak nem adom fel...erre hip-hop meglett a hiányzó 3 Kaptam egy verseny gumit az első napra Minden nap össze fogom kajtatni Gondolom a sok szaladgáló autó is mind ezt csinálja Továbbá így,hogy most német vodafont használok nem tudok smsben boostot venni Majd a paypalos fizetéssel talán 7végén...Mikor több mint egy éve abbahagytam a játékot m3asra gyűjtöttem...most 1.365.000 dolcsinál járok milyen nagyobb kategóriás autót ajánlotok???vagy az m3 a legjobb választás most is ? Esetleg bírjam ki 7 végéig és boostból meg a pénzből egy szörnyeteget csináljak ? ma léptem 33as szintre szal jól le vagyok maradva sokan már elértétek az 50et Tehát valami jó tanács kellene
-
noblem1983
senior tag
válasz Tyrese618 #11076 üzenetére
A boostot mindenképp olyan autóra költsd amiből nincs IGC-s változat. Már elég jó a felhozatal a jobb féle játékpénzes autókból pl. Lamborghini Murcielago, Lotus Evora, Lexus LFA és az Aston Martin DBS is jó. Ettől gyengébb osztályú autók között is vannak elég versenyképes verdák. pl a Clio V6 elég korrekt és az ára sem vészes.
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
UFO1
senior tag
válasz Tyrese618 #11076 üzenetére
Szerintem a Murci a legjobb most 1,7 milla IGC-ért (a régi T3-ak közül), jól megy és fordul nem mint régen. Persze nem muszáj nagy vasat venni kisebbel is lehet nyerni csak meg kell várni a megfelelő ellenfeleket, nekem 2-3.-ra jól sorsol össze hasonló járgányokat.
Gyémánt gyűjtő pl. a Porsche meg ennyivel tud többet, ha jó helyen kezded (néha ez nem jön be) lehet egymás után szedegetni a zöld sáv felé indulva (a kis térképen, jobbra lent), ha már nem jelzi arrébb kell autókázni.
[ Szerkesztve ]
-
Tayuya
csendes tag
válasz vakond5 #11069 üzenetére
"Játék kezdete óta tartogattam az ingyenes Boost-ot, meg csináltam is magamnak egy pár ezret, aztán kártyáztam "
1. 2012-07-26 17:36-kor kezdted a játékot, még két hónapja sem játszol.
2. Ha tényleg vettél pár ezer boostot, miért csak ingyenes autóid vannak?
3 .Különben meg pár ezer boostért, meg azért a kevésért amit eddig kaptunk, nem tudtál volna ennyi autót feltuningolni. Tapasztalatból mondom!
4. Treasure Hunter Hack szagot érzek. Bár inkább ne legyen igazam!"1: mi értelme lenne single-ben bármiféle hack-nek is nem is láttam még ilyet, 2: szerintetek pont ennyi, meg ilyen autóval fogom kockára tenni az accountomat valami hack-eléssel..."
1. Gondolom multiban nem mersz csalni. (vagy csak nem olyan látványosan) Vagy csak próbálgatod a hack-et.
2. Ha jól látom, az összes autód kapható volt ingyen, vagy IGC-ért. (bár a Boxter Spyder 2012-07-26 előtt volt ingyenes 1 napig, így valószínűleg azt az egyet vetted boostért.)A versenystatisztikáidnak sem így kellene kinéznie, ha ekkora spíler lennél.
De ne legyen igazam!
[ Szerkesztve ]
-
noblem1983
senior tag
válasz Tayuya #11080 üzenetére
Az a dátum nem azt jelenti, hogy akkor kezdte. Én mikor elkezdtem a stat oldal sem létezett szerintem. Amikor már ki lehetett próbálni bárkinek csak még annyi baja volt a játéknak, hogy szenvedés volt mert a versenyek is alig akartak elindulni.Amit most jelenleg nálam mutat az is hülyeség mert múlt év őszén tudtam, hogy létezik ilyen oldal és meg is néztem.
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
sunny84
senior tag
válasz Tayuya #11080 üzenetére
az csak annyit jelent mikor lesték meg először a stat oldalon , amúgy az első versenye 2012-06-07 -án volt 1 rentalos caymannal , th hack és egyéb csalás egyértelmű
------------------------
amúgy Arizu te meg 2011-07-28 án futottad az első futamod eclipse gt vel
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
Tyrese618
csendes tag
Nekem a térképem nem is jelzi így a gyémántokatÉn csak a kijelölt zónát látom oszt keressem meg...eleinte én is csak szedegetem de az utolsó pár darabot amit széthagyok ehéz megkeresni...rendesen át kell fésülni a zónát Mikor abbahagytam ez a skill mód see volt nagyon le lehetek maradva skillekbe is ugyanis inden verseny után dobja a skilleket...köztük a mapra is A ti mappotok egy full kategóriás GPS az enyém egy gagyi 100ft os boltos várostérkép
-
Tyrese618
csendes tag
Akkor az M3 már nem olyan jó mint régen? Van még egy dolog ami bosszant...ami régen is baszta a csőröm a jelenség neve nissan silvia,még mindig nincs kijavítva? ezek a valóságban nem ilyen gyors autók Csak most aktiváltam az audi r8 giftem amit még anno kaptam...hát valahol tetszik...induláskor dobálja magát mint egy rossz kurva, viszont nagy sebességnél éles kanyaroknál ahol más autóval kicsit fékezni kell ennél csak vissza engedem picit a gázt majd ahogy visszaadom neki olyan szépen óvatosan irányítható mint egy szűz kislány Ezért szereted gondolom CHRISS
-
Tyrese618
csendes tag
Továbbá mi az,hogy a compromissed en az én skylineom nem indulhat másé viszont indulhat ? Régen ezt a pályát a skyline al toltam...a nagy kedvencem pedig a late depareture(lehet nem helyesen írtam) már az r8 sem indulhat rajta...nekem olyan autót kell most építeni akkor ami mindenképp A-Class
-
csak IGC
tag
Versenyeztem, 2 körös circuit volt és képzeljétek el 2-dik voltam végig és aztán rányomtam +1 kört hogy hátha majd a 3-dikba megelőzöm. Erre mi történik?
A csávó aki előttem volt beér a 2dik körnek a végin én meg ugyanúgy megyek tovább a többiekkel! Közbe meg mondom magamnak mi a fasz mi a fasz van itt?
Többiek is kérdezik mi volt ez? Mindenki DNF-et kapott.
Lexus lfa-val volt már akkor is gyanús volt, mondom hogy megy ezzel az autóval ilyen jól mikor csak 886 az accelaration-ja (amúgy nem volt annyira kanyargós pálya)
De akkor is mi ez már még én se bírtam beérni a murcialagoval pedig nagyon tapostam neki meg nitro is volt, minden, de esélytelen volt 1 perc alatt, ugye közben pirosan számolt vissza.
De biztos hogy mindenki mondta magában hogy mi a szaar?[ Szerkesztve ]
Na majd az 50mm-esre leszek én kíváncsi :)
-
F22Reventon
tag
Nemsokára jön az orosz csoda a world-be. Kíváncsi vagyok a 420 lovas gép üti-e majd a murcielagokat és 911-ket
[link] -
stefyY
őstag
válasz F22Reventon #11091 üzenetére
zsiguli?
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
sunny84
senior tag
üdv , pár napig nem leszek mert elutazunk .. ha bármelyik profilomat látjátok 1 barátom szedi a kavicsaimat , leghamarabb jövőhéten hétfőn leszek ..
addig is szevasztok és csalómentes partokban gazdag futamokat kívánok" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
bozont
veterán
válasz csak IGC #11093 üzenetére
Sajnos előfordul ilyen. De jobban idegesít az falhoz csapós, lökdösős játékosok hada, mindezt kiegészítve a (szerintem) direkt szívató közúti forgalommal és a folyton széteső szinkronnal.
Megvettem nemrég az Evo X-et is, de elég vegyesek az tapasztalataim vele. Így B kategóriásan nem az igazi. Bár lehet az a baj, hogy ennél fennáll a mozgékonyság csökkenős bug, bármit teszek fel csak csökken. Ezt meg is érezni kanyarodásnál, a legtöbb ellenfél jobban tud kanyarodni és ez sokszor volt döntő mikor egy adott helyezésért küzdöttünk.
Jött is ma valami patch, de ezt pl nem javították. -
chris1997
aktív tag
válasz callmeakos #11096 üzenetére
Nehogy kezd....
-
csak IGC
tag
Az számít valamit a tuning cucc dobálásában hogy milyen class-ban van az autó?
Tehát arra gondolok hogy nekem S classos autóm van akkor annak sokkal jobban dobálja a kártyákból a cuccot mint például az A classos autóknak?Na majd az 50mm-esre leszek én kíváncsi :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest