Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris1997
aktív tag
-
NFree
addikt
Szevasztok , na ezzel az új dragmódddal engem nem győztek meg tuti lehet kövezni nyugodtan ez van.
tök béna vok,
viszont a lambo 670 vagy mi a fene erősen felkeltette az érdeklődésem, mondjatok már róla pár szót ha lehet.
Jaj még annyi , hogy kivették a játék végén a képből a végsebeséget, a kör időt , a pwuppok használatát jelző adatokat , ez nagyon nem tetszik , mivel így igancsak könnyebb a csalóknakSylar gratt az új járgányhoz , , a multkor linkeltél 2 képet kocsikrol na azok is über brutálok voltak , de nem tudtam reagálni me kint voltam.
[ Szerkesztve ]
vga
-
Patrick
addikt
Csak én nem látom a gemseket a mapon? 0-15-öt ír, de egyet nem találok.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Patrick
addikt
válasz LamerGyuri #11805 üzenetére
Akkor jó, mert tudom, hogy tegnap megcsináltam és ma nem. Remélem javítják, igaz még csak 31 napom lenne, de nem akarom elbukni.
-
Patrick
addikt
Az elég vad, hogy még ki sem választottam a kártyát a verseny végén és már is 5000 vagy a 10000 cash hozzá van adva az egyenlegemhez. Meg is van az 1 milla.
-
NFree
addikt
Juhu valamit elbaxtam s lett 2 igen jó eredményem a drag pályákon, jo kis csilagos idő, a poén az hogy igen mentem vagy pár versenyt de mindet buktam, a lényeg az nfs stat valamiér rosszul irta be az időt , s ki ics csillagoztak ami kicsit kellemetlen , a kérdésem az . Lehet-e törölni valahogy azokat az eredményeket, de ha nem az sem érint mivel már anniyra nem érdekel a game.
vga
-
NFree
addikt
közbe igen , rjöttem a dologra kösz srácok
Azt nem tudjátok a ghostwood nem kerül be a listába szaladtam ma rajta egy 2.22 es időt kiváncsi lennék mire elég.
vga
-
NFree
addikt
na mára , beirták a statoldalon a dragpályákat rendesen , nagyon fain 10e. vagyok meg ilyenek , asszem nem nekem való a drag
vga
-
odébbb
tag
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !!!
Nekem sem teccik drag mód (megkelszoknommertEZVAN) CIMŰŰ ROVAT !
Igazából csinágatom , mert más pálya nincs , de a drag fizetget (skill & alkatrész) kivételesen nekem jókat , multizni is esztet szoktam csinálnie.Ha lóvét akarok akkor timeszképppezek , mert az nekem nagyon dobáll...(igc abul van"uj ótó)
Ha megnézzzük akkor nincsis nekem kézenfekvő pálya a nagy kedvenceimen nemtudok menni (hovatünt démon hill) !!!!
Nincs : diamond union , waterfront road , universiti way , stadium way és stádium csecse és még sokan mások de ezek hijányoznak nekem !!!!
[ Szerkesztve ]
odébbb
-
-Rolika-
senior tag
válasz odébbb #11814 üzenetére
Ha már a hiányzókról beszélünk akkor nekem a Dover&Lepus hiányzik nagyon és a College Mall. Az első eddig 3szor volt amióta csak pár verseny van naponta, ráadásul mind3 alkalommal classB-ben. A 2. viszont még egyszer sem került be,helyette vannak tré pályák 3 naponta.
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
Patrick
addikt
Nekem van valami elbacódva, hogy a MAP-on nem látom a gems kijelzést? Csak a radaron, de ott is csak azt, hogy milyen közel vagy távol van.
Hála ennek, cseszhetem a 31 napomat és kezdhetem előröl...
-
tupacamaru
veterán
válasz Patrick #11817 üzenetére
A nagy térképen én is csak azt látom hogy melyik részen vannak, azt nem hogy hol. Csak akkor látom őket a kis térképen ha már elég közel vagyok hozzájuk. Egyébként három napja kezdtem el játszani vele csak. Egy kérdés, boost-ot csak fizetősen lehet szerezni vagy lehet a játékbeli pénzért is venni?
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
UFO1
senior tag
válasz odébbb #11814 üzenetére
Hát ma épp van jó pálya pl. a régi nagy kedvenc T2-es NOS zabáló Campbell Tunnel, de Ghostwood is komoly, igaz van egy két gyilkos rész rajta, de legalább nem egyhangú.
(#11817) Patrick
Néha nem látszik pár (pl. ott állnak sokan stb.) rá kell zoom-olni, persze csak gyémánt szedős járgánnyal látszik a pontos helyük.[ Szerkesztve ]
-
-Rolika-
senior tag
Akk tévedtem, de azt azért te is érzed, h kb. 2 hónap alatt 1-szer az édes kevés, mikor vannak pályák amik 3 naponta vannak, ráadásul korlátlanban. Én szinte csak a GT3 RSemmel versenyezgetek, szóval nekem ezek a B meg C kategóriás versenyek mennek a levesbe.
-
Patrick
addikt
A nagy térképen nekem régebben egy darab bazi nagy gyémánt volt, ami egy jó nagy területet ölelt át, így tudtam, hogy ott kell keresni a gyémántokat.
A kis radaron láttam őket, amikor odaértem.De most semmi nincs, semmit nem mutat. Zero. Letörlöm és újrateszem a játékot, hátha.
-
tupacamaru
veterán
Nekem így még sosem mutatta, csak egy nagy követ amit körülvett egy zöld kör hogy azon belül vannak a csillagok. De ha így mutatná a nagy térképen akkor mi értelme az egésznek.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
UFO1
senior tag
válasz Patrick #11821 üzenetére
Milyen színű a gyémánt jobb oldalon, ha kint vagy az utcán (és nincs zöld sáv), ha sárga valószínű hogy összeszedted, ha piros mehet előröl, vagy 500 boost-ért lehet folytatni (nem javasolt). Még nem találkoztam olyannal, hogy ne jelenjen meg a zöld sáv, ha mégis ki be lépés, szero váltás hátha megoldja.
(#11822) tupacamaru
Annyi, hogy nagyban lerövidíti az összeszedést.[ Szerkesztve ]
-
Patrick
addikt
Az okés, persze, hogy kihagytam, mivel nem találtam egyet sem az egész mapon. Sem a map, sem a radar, semmi sem írta, végigmentem a mapon, meg teleportokkal is... aktív volt és zöld, de nem mutatta semmi. A mapon a nagy zöld gyémántra gondolok, ami nagyjából megmutatja a helyet.
Sztem valami izé volt a gammel. Most újraraktam, remélem holnap jó lesz. Jöhet a második nap.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz -Rolika- #11820 üzenetére
Hát persze, értem én
Én is 95%-ban csak az lp-650-est használom, szóval B-E korlátos versenyek kimaradnak nálam is, A-ra előveszem az lp-640-et, a többin csak megyek pár kört, hogy legyen valami időm rögzítveHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
-Rolika-
senior tag
-
SylarHUN
senior tag
A jövő évi Gallardo!
PSN: Xbox:
-
-Rolika-
senior tag
Örülök, h tetszett a cikk.
-
tutuhawer
őstag
válasz -Rolika- #11828 üzenetére
remek cikket linkeltél be, én is szívesen olvastam , naná. A videót pedig már ismertem korábbról. Többen is megismerhetik, milyen műszaki csodák léteznek a Bugatti meg egyéb "szuperautókon" túl. A Z-tune az egyik legszuperebb nekem, szenzációs vas
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
NFree
addikt
tutuhawer
Szia rég láttalak már azt hittem eltüntélIntézkedni kellene a world stat oldalon van egy csillagos időm az 1ik darg pályán(burrows) 12 valamennyi
a lényeg hátulról öklelt fel egy versenytárs, és meg is nyerte a futamot 11 es idővel , nyilván hack volt de így én is gyanúba keverdtem , lehetne töröltetni azt az időt valahogy?vga
-
Patrick
addikt
Ez valami divat, hogy rajt után kb pár másodperccel felkennek a falra, aztán olyat bugol az autód, hogy elindulni alig tud? A másik kedvencem a cél előtti rész, amikor kb 100 méter van hátra, utolér és bamm rám húzza, én neki a falnak, ő meg nyer.
A rajt cél közötti flatout-os viselkedés már csak hab a tortára.
Nem vagyok ideges.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Patrick #11839 üzenetére
Gyakori viselkedés sajnálatos módon. Tegnap az LP-670-et hajtottam az egyik sprint futamon, ahol egy jól elkapott rajtot követően az élre álltam. A pálya 60%-a körül beért egy Z-Tune R34-es és lerammolt. Ez még rendben is volt meg tudtam védeni a pozíciót, majd még egy kísérletet tett, bele is paszírozott a falba roppant igényesen, az autóm igen furát bucskázott a fal/járda kettőse között, mintha le akart volna esni a pálya alá.
A nitró/juggernaut/ready gombok egyéként folyamatosan mentek nála, kb. úgy világított mögöttem valahányszor hátra tekintettem, mint egy karácsonyfaégősor. -
Patrick
addikt
válasz PR0JECTNR56 #11840 üzenetére
Hát undorító az ilyen, ez van. Shieldel némileg lehet védekezni ellene?
Erőből sokkal élvezetesebb megelőzni valakit az utolsó pillanatban, mert már volt ilyen, szívta is a fogát. Frankón nem értettem mit írta gyerek nekem priviben, nem tudok oroszul.
-
NFree
addikt
válasz Robokutya #11838 üzenetére
Nem tartom valoszinunek hogy jelentettek, mivel nem én nyertem akkor.
(#11837) SylarHUN
Engem csak azért zavar egy kicsit , ha netán valaki , megnézi az időket amit megyek, s lát egy gyanus eredményt akkor ugye , máris gyanus elem leszek én is.
De mondjuk nem érdekel , szorakozom s annyi[ Szerkesztve ]
vga
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Patrick #11841 üzenetére
A Shield sajnos nem nyújt védelmet a fizikai behatásokkal szemben, csak a Traffic Magnet-et tudja levédeni egy rövid időre.
A végére jó tartogatni a meglepetést, régebben a Diablo SV-vel csináltam ezt, hogy végig a második helyen maradtam majdnem szélárnyékban és mikor a pálya végén az utolsó egyenesnél szépen kiálltam a szélárnyékből és egy nagy nitróval el is hagytam. A Diablo SV-ben az volt a jó, hogy alapból is nagyon erős és hosszú nitrója van, amit én nem voltam lusta még néhány skill-el megtámogatni.
Az oroszokkal nem kell foglalkozni, az egyik legparasztabb banda az egész NFS World-ben, ha nyernek fényezik magukat, ha nem hőbörögnek, imádnak rammolni, vezetni meg nem tudnak amellett, hogy az autóik megjelenése terén pedig borzasztó ízlésük van. Természetesen tisztelet a kivételnek, mert náluk is vannak nagyon korrektül versenyző játékosok, de ők vannak kisebbségben.[ Szerkesztve ]
-
V.Dave
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #11840 üzenetére
ezen a kommenten besírtam
És a "bucskázott" szó sem tett jót a vihogásomnakEgyébként teljesen igazat adok neked
Xiaomi mi 8 6/128
-
UFO1
senior tag
A verseny végén jelentetted, hogy neked jött egy csaló és azért voltál ilyen gyors? Igaz sok esély nincs rá hogy töröljenek egy időt (nem szokásuk), de hátha valaki aki többet ért hozzá megmondja a frankót.
(#11839) Patrick
Nálam a 2 személyes dragon volt ilyen idióta, B-s R34-el már a rajt után le akarta tolni a C-s Silvia-t, de nem sikerült neki. A röhej az, hogy ha rendesen ment volna nyeri a futamot, mert neki 6 fokozatú a váltója (ha jól emlékszem) az 5-el szemben és több hasonló gép nyert is így. Az is igaz, ha pl. nitro kell a 2. hely jobban dobál és pont az gyűjtögettem. Persze van ellenpélda, mikor be írják a végén pl. hogy „good fast car”.[ Szerkesztve ]
-
NFree
addikt
Miota van az új rendszer , hogy se időt, se sebességet, sem pwupp használatot nem lehet tudni , azota nem jelengetek én senkit , ebből kifojólag , nem jelentettem se az ellent se magamat , de a listán is csak másnap vettem észre , hogy sok volt az eredmény , nem is gondoltam volna elsőre.
[ Szerkesztve ]
vga
-
tutuhawer
őstag
Haligali, a csillaggal jelölt idők röhejesek. Hadd ne kelljen elmondanom, mi alapján történik, mert akkor mindenki azt fogja hinni, hogy én nem is játszom, csak a statisztika érdekel. Úgyhogy nem mondok semmi, nem kell rágódni a kicsillagozott időkön.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Patrick
addikt
válasz PR0JECTNR56 #11843 üzenetére
Értem, a poén még az, hogy mondjuk nem csak ők nem tudnak vezetni, okés, nem egy szimulátor, de hogy a kanyarokat úgy veszik, hogy bumm neki a falnak, aztán majd visszadobja valamennyire.Hát én annyit lassítok, amennyit kell és akkor magasabb sebességem marad mint neki a kanyarból kijövet.
De tényleg faltól falig mennek
Ma volt egy olyan, hogy ahányszor meg akaram előzni a 2-at, végig nekem jött, bumm belém oldalról, nyilván én lelassulok. Ő meg nem.
-
Patrick
addikt
Nekem 5 fokozatú, sajnos dragra kevés. Végére marad a nitro, ha jól váltottam.
Nekem egyszer volt olyan, aki azt mondta hogy nem rossz, okés én írtam be először, hogy korrekt verseny volt, tényleg élvezetes volt. Na és akkor visszaírt, hogy jah, jó game volt. Ritka az ilyen.Ooops, sok lett a VOLT.
[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Patrick #11848 üzenetére
Az a legjobb, amikor megyek az egyenesben előttem pedig az egyik elvtárs száguld. Én szépen elkezdek lassítani mert a kanyar már majdnem előttem, ő bekapcsolja a juggernautot, neki is száll a falnak, de a juggernaut miatt a sebességvesztése elhanyagolható, gyakorlatilag majdnem jobban gyorsított ki mint én, aki normálisan gázelvétel és apró fékezés kombinációjával vettem be a kanyart.
Az ütközésen sokszor veszít az ember, bár volt már olyan, hogy valaki oldalról szállt neki szándékosan az R35 specV autómnak, de ő maradt alul.(#11844) V.Dave: Örülök, hogy tetszett, a bucskázott szót nem tudtam kihagyni, egyszerűen nem volt jobb fogalom a repertoáromban arra a mozgáskombinációra, amit szegény LP 670-em volt kénytelen elszenvedni az incidens során.
Még ehhez kapcsolódva, a nagy ütközések, borulások stb. esetén elég zavaró (még mindig) belátni az autó üres, fekete belsejébe, ezt a bugot lassan orvosolhatnák már tényleg. Viszont pozitív változásként értékelem, hogy nagyban nőtt nálam az utóbbi időben a játék stabilitása, alig van fagyás.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest