Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
Aki tudja az tudja, aki meg nem az most megtudja.
PSN: Xbox:
-
UFO1
senior tag
válasz sunny84 #12151 üzenetére
Ja a sárga brutális (elvileg nem változtat a „gyári” beállításokon) az egyforma értékek miatt (motor, turbó), bár van jobb vegyes-felvágott színsort. Az viszont nagyon meglepett hogy utcai cuccal a tiszta sárga volt a leggyorsabb (pedig próbáltam vagy 6-7 fajtát magasabb stat, stb.), igaz kanyargós pályán néztem nem tudom hosszú autópályáson milyen, oda valószínű azért lassú lenne.
(#12152) SylarHUN
Jó pofa, szeretem ilyen videókat.[ Szerkesztve ]
-
sunny84
senior tag
-
stefyY
őstag
Hát noooormális...?
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
tutuhawer
őstag
sok autóba beleillik a full sárga tuning. A legerősebb gépem a T3-as kategóriában a Mclaren, a másik sofőrben a Porsche G3 TRS és mindegyik sárga. Nem saját ötlet, még csak nem is láttam, de nem is olvastam. Mondták nekem. Régen. Nagyon régen.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
akinek van paganija, az kommentálja , kérem:
http://nfs-s.com/nfsw/oasisdriver
ez az ember azt mondja, és mutatja, hogy full drag skillekkel is megcsinálja versenypályákon látható időeredményeket, futamokat. Ennyire ütős a cinque, mert én azt mondom, rohadjak meg, ha azt tudja skillek nélkül a versenyen...NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
UFO1
senior tag
válasz Bekő Tóni #12159 üzenetére
Nem értek hozzá, de lehet attól hogy 1998-ben ez volt a leggyorsabb közúti autó a világon. Nem az Elite, az csak itt van!
Biztos hogy jó helyre ment a kérdés? Bár volt ilyen jellegü kijelentés? Nem volt!
A sárgával meg ne foglalkozz, az csak reklám!(#12155) stefyY
Én ilyenkor ezt irom vissza kedvesen: “stupid noob looser hacker”![ Szerkesztve ]
-
Bekő Tóni
tag
Jaja, a sárga miatt ment a kérdés. Gondoltam rákérdezek hátha tényleg valami valós versenyváltozaton alapul ez az Elite. Mertha nem akkor a sárgának valahogy így kéne lennie: our lame Elite version of the legendary F1 blabla...
A McLaren F1 nálam is legenda, többek között azért mert a mai napig a leggyorsabb rendszámos szívómotoros.
-
NFree
addikt
Jaj srácok , de jó kis páylák vannak ma, de kár , hogy most indulok, malacot vágunk (300kg) estére hulla leszek sajna részeg nem , mert akkor nem végzünk 2 nap alatt.
Tutu , nem megy a central coast 2.35 volt a max, a nismoval , kicsit mérges vook. viszont hazain route 55 egyböl futottam elsőre , egy 2,45-öt 8 nitro 2 ready 2 jugger (mr2)
[ Szerkesztve ]
vga
-
sunny84
senior tag
rádobok én is 1 et , bár nem gts az is van de ezzel szolgálok most
[link][ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
F22Reventon
tag
válasz noblem1983 #12168 üzenetére
Ha megnézed az időket, ordít belőle a csalás. A Mclaren nyilván az egyik legjobb autó, ha nem a legjobb jelenleg, az biztos. De egy olyan account, ahol a central coast (B osztály) zonda cinquével futott egy egyébként tényleg szar időt, hát fair playt nélkülöz azt hiszem.
-
noblem1983
senior tag
válasz F22Reventon #12174 üzenetére
Nem néztem az időit csak a Campusos listát de tényleg ott a Central Coast-os idő is -a marhája bár a stat oldal is érdekes mert D classnak írja a Central Coast-ot pedig B-s és a Riverfrontot is pedig az S-es. Akkor annyi a legendájának
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
UFO1
senior tag
válasz F22Reventon #12174 üzenetére
Az lehet hiba is, ha privátban mész néha megjelenik a Stat oldalon is, vagy privátban behívnak egy alacsonyabb osztályú pályára egy magasabb járgánnyal, kilépsz a lobby-ból és többen írták hogy bedob multiba, vagy hogy.? Ez is a stabil játéknak köszönhető.
Azért a lista eleje mindig gyanús, hogy ki csal és ki nem!
Elvileg az a hír járja, hogy ő pont tisztán megy, de hát nem állunk mellette. -
NFree
addikt
nem csak 1 el kb 100, helly mínusz , ugyan is a lista első 100 emberkéje a kemény mag akik mindig megszerzik a top autókat , és teszik le az időeredményeket hamar .
Nekem csak az nem fér a fejembe , hogy hogy a francba mennek 10 secc-el jobb időket az elején mint itt mondjuk bárki. azt mondják huz a szeró , ha 12 órákat vagy bejelenkezve , én ebben nem hiszek , és az eleje tuti egyből top időt megy mindenféle , huzás nélkül, én már régóta figyelgetem ezt , de mind1 nem érdekel számomra a lista arra való , az én általam elismert sofőrökhöz mérten , kb hol tartok, és elárulom ebben nagyon kevesen vannak benne(#12169) SylarHUN
Hát gratt , tetszik 1 dolog csak, nekem a neonnal nincs gond, esetleg a szine zavar kicsit , túl eltérő, kirívó a szin , nincs harmoniába a géppel, de ez csak az én izlés szerinti véleményem.sunny
gratt szép , látom ez a versenyparipa , majd egyszer kiprobálnám[ Szerkesztve ]
vga
-
tutuhawer
őstag
válasz noblem1983 #12175 üzenetére
én azt mondom, hogy aki illegális autóval megy be valamelyik pályára, amelyik nyilvánvalóan illegális, azt csak simán megcsillagoztatnám, nem ranglistáznám. Ellenben aki azt hazudja, hogy : C kategóriás Audi A1-es időeredménye van, emelett ugyanazt az audit B-ben is tolja, az inkább alattomos trükk, azt inkább megfognám. Cinquével bemenni valahova illegális, jól látható, nonszensz, haszon nincs belőle, nagyon nem kötekednék ezzel. Én élőben is láttam már nem odavaló autót multiban, sima ügy bemenni bármivel bárhova.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
UFO1
senior tag
Pedig van szerver húzás most is van, de az tuti az egyik frissítés után (üres szerveren) kb. 5 perccel mentem Beacon & Station egy 10. körüli időt GT2-vel, úgy hogy 2 NOS lőttem csak el, egy cinegés inas megelőzött 5-6 N2O-t és 2-2 juggegert és slinget használt el. Le is csalózott pedig tisztán megyek mindig.
Tutu írta az SG-n, hogy állítólag joypad-al jobbat lehet menni mint billentyűvel. Én azt vettem észre kormánnyal sokkal könnyebb íven tartani csak hátulról késik.
(#12179) tutuhawer
Igen, mert viszont válasz volt, az meg többes szám első személy!
Különben meg ne kötekedj![ Szerkesztve ]
-
NFree
addikt
Mos tnem beszélek veled , habár magamra haragszom , levettem az rs ről a body kittet, meg az ültetést, olyan lett az rs mint az audi r8 , egyszerüen nem kanyarodik, szétbasz az ideg.
A szerver huzás halakan megjegyzem, inkáb csalás falazás , mint valódi tény , addíg amig én is észre nem veszem , hogy velem is megtörténik.(vagy elkezdek csalni és arra fogom.)
[ Szerkesztve ]
vga
-
sunny84
senior tag
kösz , ám nem csak ez a versenyparipám csak ezt másképpen építettem mit a többit
más : én nem nagyon hallgatok senkire szín sorban ami nekem kényelmes és jó időket megyek vele az a nyerő részemről , de egyedi dolog hogy 1 színű ultrára építettem ezt a [911gt3 at] nem úgy mint a másikat , és nagyon jól teljesít biztató , na de majd megteszteljük groupban mint a többi dögöt anno és nemrég a nismokat
[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
tutuhawer
őstag
A szerver begyorsulására figyelmeztet pont a Wolfgibkay, a nagyfőnök jelenleg. Mindenki restartoljon 3-4 óra játék után, ez a tanács. Érdekes, és Nfree-nek is biztosan van igazsága, behazudhatnak mindenfélét erre alapozva. Épp emiatt szorgalamaznám, amit az embereim is erőltetnek: multiplayer, ahol én látlak téged, te meg engem. A single player mögé is bújnak sokan, ami nagyon nagy gond. Érdekes, az én embereimnek nem esik jól a videózgatás, nem is kell nekik. (De nem is érkezik feljelentés) Quqa is jól írja, érdemes a belépés után időmérőzni annak, aki hitelesen akarja csinálni. Itt is megjegyzem, nem a faszunkat kell verni egy-egy jó időre, hanem a barátokhoz mérni, magunkhoz hasonlítani másik autóval stb stb. Volt ebből félreértés másik magyar fórumon.
-
tutuhawer
őstag
válasz sunny84 #12182 üzenetére
ezt a sárga porschét fel tudnám tenni én is a saját garázsomból. Nem vicc, tényleg nem lőttél vele mellé, remek tuning.
-
NFree
addikt
Tutu&Sunny&Ufo
Szerintem, és itt zárjuk is le szinsor mizériát, mindig mindeki baztat midenkit, meik a tuti mi a jó.
És részemről a szinsor téma itt le is záródik.
Mentem mindhármótokkal, hasonló kocsikkal, és én azt vettem észre , nem a színsor döntötte el soha a futam kimenetelét , hanem , (trafik,ki menyire jó egy adott pályán, és utólsósorban , de nem ez a döntő, az adott színsor ami a kocsiban van mennyire szokott vele össze, mert mindenkinek van valamien stílusa, gondolom, és , a külömböző alkatrészekkel mennyire tudja az autóját össze hozni és kihajtani bellőlle az utolsó tizedmásodpercet is).
Valakinek ez jön be valakinek az, mint ahogy az életben is , ahány pilóta szinte annyi beállítás egy versenyautón.
És részemről befejeztem a szinsór témát
Bárki ezentúl ilyesmit kérdez tuti nem írok egy sort sem , mert tuti beleköt valaki.És ez nem nektek szól hanem inkább magamnak, mert megint másokat majmoltam , és most bánhatom , az rs ről a body kittet .
vga
-
UFO1
senior tag
Azzal a sok pirossal jó hogy nem fordul vagy inkább csúszik nem? Az biztos én a pirosakat a BMW-kre esetleg az MR meg ilyen hasonlóan stabil gépekre pakolom csak fel, vagy ha túl ínbolygós. Ha meg leszedsz róla valamit érdemes újra indítani, mert néha elfelejti frissíteni magát.
Láttad 0 ültetéssel hasonlóan stabil volt az enyém is, bár kicsit gyengébb, de majd esik cucc és akkor ...De az előbb valamitől nagy csúszkált minden mindenhol, kivéve Welcome-on ott stabil volt.
[ Szerkesztve ]
-
[BB]
csendes tag
Na leteszteltem a Porschét Paradicsom Szállón, mivel a Zonda F-el elég sok időt elcsesztem ma ott, így volt mihez hasonlítani. Ahogy sejtettem, nekem ugyanolyan jól megy a gép, mint korábban. Bár a forgalom nem volt túl együttműködő, meg én is bénáztam a második körben, de azért így is sikerült pont beférni 2:10 alá. Azt hiszem ez elég egyértelműen bizonyítja, hogy még mindig könnyen lehet vele top időket menni.
Túl bizarr, hogy éljen. Túl ritka, hogy meghaljon.
-
tutuhawer
őstag
én sem annyira az olvasgatásra, sokkal inkább a saját érzésre alapozok, mint Sunny is, te is, Quqa is hasis.
Mindenesetre ha valaki kérdez engem, akkor azért elmondom, az én adott autóm hogyan épül fel.szerk: A mindenit, BB, ez komoly lett nagyon. Odatetted a gépet és el is engedett a forgalom, ritka a kettő együtt, főleg a videó közben direkt alattomosabb a civil szerintem Szenzásciós futam lett
[ Szerkesztve ]
-
-
[BB]
csendes tag
válasz tutuhawer #12190 üzenetére
Köszi, de azért nem volt ez olyan egyszerű szülés, mint azt az eredmény sejteti Ez kb 1 óra alatt jött össze, utána még két órán át próbáltam megjavítani, de nem jött össze. Kb 350 nitróm ment rá összesen, úgyhogy nem őszinte a mosoly az arcomon
(#12191) UFO1
Az ilyen trükköket én is a nagyoktól lesem ám el, de azért kösz az elismerést az ő nevükben is[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
350 nitró, nincs hozzáfűznivalóm... és csak 1 pályáról beszélünk. Nem is kell ilyen hosszú pályákra gondolni, ugyanúgy elszáll a nitró a sok szar futamra, elképesztő mennyiség kell annak, aki időmérőzni. Akárhányszor látom a videókat top időkről, mint ez is, mindig eszembe jutnak azok a remek képességű srácok, akiknek rápillantok az adatlapukra, és látom, hogy 5 percenként futják a rekordokat. BB, te meg 3 órát is bohóckodsz egy pályával. Van egy kis kontraszt és mind érezzük, melyik az értékes teljesítmény. mindenkinek mondom, BB melója azért lehet fontos, mert jól néz ki, de emelett ő már tudja, miből áll össze ez az időeredmény. Ha ő multiban lát egy ellenfelet, tudja jól, mit kell tenni, hogy 2:10 legyen. Én ezért tartom fontosnak, hogy a kedvenc pályán legalább kinyomjunk mindent. Én tudom, mit hol kell nyomni, nincs hátrányom belőle. jobban tudom a pályát, mint az ellenfél. Az ellenfél meg csak 5 nitrót nyom el mondjuk, így látom, hogy ha valami turpisság van mögötte. Ezért (is) fontos szerintem.
-
tutuhawer
őstag
hoppá, elfelejtettem összeszedni a zöldeket... most jutott eszembe... (90+ napos sorozatom volt most)
[ Szerkesztve ]
-
NFree
addikt
Őszinte leszek hozzád, de elősször is gratt az eredményhez, tényleg begyakoroltjol összerakott futam volt, lessz időm megnézem én is mert kedvenc pályáim egyike a paradise, de 2.22 alatt még nem megy . igaz nagyon jó helyeken lovod a nost, pont ahol a legjobban szükség van rá.
De ne haragudj , igy a videó alapján , majdnem úgy tünik mintha lenne +20-30% gyorsulás a te verdádba az enyémhez képest.
Vedd ugy hogy most semmit sem mondtam , ha lessz a héten paradise, ráállok ha nekem sikerül 2.14 környéke boldog leszek, de nem tudom.
A lényeg tegnap tényleg jo volt az rs, jól éreztem én is.vga
-
[BB]
csendes tag
válasz SylarHUN #12199 üzenetére
Kösz szépen, de azért ez messze volt a hibátlantól. A második körben rengeteget bénáztam, kicsit elizgultam, mert annyira jól sikerült az első Az kéne, hogy ebből az első, a Zondás próbálkozásból pedig a második kört egybegyúrni, és mindjárt javítanék több, mint 1 másodpercet
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest