Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robokutya
senior tag
na ide is belököm a mai festményemet
-
Robokutya
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #12505 üzenetére
ahm akkor jól emlékeztem ez is egy kuriózum
-
satee76
aktív tag
válasz F22Reventon #12500 üzenetére
én is 2010 óta nyomom és kb 30 000-re vagyok az ötventől. Ma muszáj megcsinálni
-
NFree
addikt
Srácok lamboék már nrm frissítik a tuning guidét?
Nincs valami olyan kalkulátor ami a mostani helyzet szerint számol?
vga
-
sunny84
senior tag
holnaptól 2 igc autó Bentley Continental Supersports Coupe: $ 2 000 000 , Porsche 959: $ 1 800 000
+ 2 dragpálya
és 2 -t kivesznek Lexus LFA , Chevrolet Corvette ZR1a free rally delta pontosan 10860 like -ra van és mindenki megkapja ajándékként ..
[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
sunny84
senior tag
válasz noblem1983 #12514 üzenetére
szvsz jó kis autó az , turbó hangja nagyon buta benne , tök jó lehet irányítani , anno mikor boostért vettem meg kaptam is párat boost mellé ajándékba megépítettem nagyon jól muzsikált a volt t2 es rockridge unionon
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
Underground2
tag
válasz noblem1983 #12517 üzenetére
Pedig a Lexust én is meg szerettem volna kaparintani!
na de semmi gond...van még 1 pár jó verda a gamebe B-)You'll never walk alone!
-
F22Reventon
tag
Végre meglett az 50es szint! igaz, csak a ma délutánra..
-
callmeakos
veterán
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz callmeakos #12520 üzenetére
Az EA ezzel most kicsit betrollkodott.
Egyébként a lvl. 60 nyújt majd bármi pluszt is a mostani csúcsot képviselő 50-es szinthez képest?Szerk.: Okés meg is van a cikk, ahol le is írják mi lesz.
[ Szerkesztve ]
-
MetalTegla
tag
Helósztok! Zonda F-re tud valaki egy jó színkombit? Jelenleg: Kék-Kék-Kék-Piros-Piros-Sárga
Netes hirdetést adtam fel, nem újságost! Tehát telefonszámot, találkozóig nem fogok megadni!
-
F22Reventon
tag
válasz MetalTegla #12522 üzenetére
zöld váltóval és rugóval is jól megy( nemfeltétlenül jobban mint a tied )
-
MetalTegla
tag
válasz F22Reventon #12523 üzenetére
Konkrétan van egy Transtek 12-12esem és nemtudom mibe rakjam. Megdobja a statját de marhára nemszámít a játékban kinek milyen statja van...
Netes hirdetést adtam fel, nem újságost! Tehát telefonszámot, találkozóig nem fogok megadni!
-
satee76
aktív tag
válasz F22Reventon #12519 üzenetére
Gratula !!!!
-
noblem1983
senior tag
válasz MetalTegla #12524 üzenetére
Az én Zonda F-embe kék-sárga-zöld-zöld-zöld-piros színsor van és én elégedett vagyok vele. Lehet a fék jobb lenne pirosban de így sem rossz
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
F22Reventon
tag
Négycsillagos skill modok, kőnigseg ccx-r, lvl 60, hópark, 2 új gyorsulási verseny, "replay" gomb, optikai tuning, és fejlettebb telemetria, ez vár ránk holnaptól
-
callmeakos
veterán
válasz F22Reventon #12527 üzenetére
A holnapban nem vagyok annyira biztos. Kedd óta halogatják, de reméljük hogy ma már megmozgatják a löttyedt kanadai seggüket....
All→M8
-
Underground2
tag
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #12528 üzenetére
letöltöttem a NFS World nevű játékot, a patch után beugrok én is. A kormányozásban el lehet fáradni, nem enged meg hibát, az tuti. Lenyomok egy 1 órás időmérést, aztán meg kell állnom. Ugyanez versenyben. Szóval viszlát a patch után... közben amerikai foci magyar idő szerint 02:30-kor
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz Underground2 #12532 üzenetére
uninstall is volt, úgyhogy hamar lehúztam a játékot újra. Majd a patch utáb begurulok újra. Kíváncsi leszek, hogy alakul majd a játék hajnalban.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
noblem1983
senior tag
Remélem a Koenigsegg CCXR már ütni fogja a Cinque-t legalább CCXR
-
Bekő Tóni
tag
válasz tutuhawer #12530 üzenetére
Szimulátorozás, félszimulátorozás? Az jó dolog. gyorsan eltelnek úgy a hetek...
1 órás bemelegítés, megbeszélés csapattárssal, majd fél órás szünet, az 1 órás verseny előtt? Az egész után egy kemény kocogás éjfél előtt hogy utána el tudj aludni?
Jönnének hétvégén a rokonok amikor a következő kitűzött verseny van?... kedves rokonok nem-e lehetne...
stb.
Jó volt, elég volt -
tutuhawer
őstag
válasz Bekő Tóni #12536 üzenetére
ez nem így néz ki. Fix verseny vasárnap este van, a többit te magad csinálod. Ki kéne próbálnod, egy jóbarátom billentyűzettel nyomja, nem is akárhogyan... Nincsenek fix időpontok, értem, miről beszélsz, ez ne úgy néz ki, ahogy te gondolod. Van hardcore időméréses része is, az is szabad időbeosztással, meg van multiplayer része, ún QUICK RACE is, ami ugyanúgy élvezet. Jobbak a futamok, nincs kurvaanyázás, csalás, csalózás, csak gratulálok stb stb. Aztán ha nincs kedvem tovább menni, akkor lekezelek a rokonokkal is
-
Bekő Tóni
tag
válasz tutuhawer #12537 üzenetére
Persze világos, csak félnék hogy beszippantana. Aztán nem lenne megállás. Mint ennél: [link] Jó volt, elég volt, átlag napi fél órára meg ez itt elég, itt még elbohóckodok addig míg ki nem húzzák a dugót.
+sokszor laptoppal vagyok, nem otthon. Simraceway meg jobb gépet kér. De azért néha megnézem mit alkottok ott.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Karira kapunk megint vajon boost kódót? Van róla már vmi hír?
#nincsbennetarcsi
-
callmeakos
veterán
Hát ha jól emlékszem tavaly sem kaptunk, de ha mégis azt minden bizonnyal csak jövőhét Szombat-Vasárnap derül ki. De én nem vagyok annyira bizakodó. Nyár elején kaptunk utoljára kódot, és ezeket e téren még a karácsony sem hatja meg. De reménykedjünk.
Mikor tetszett Jómunkásember lenni?
All→M8
-
eLit-MiLan
őstag
válasz callmeakos #12540 üzenetére
Pedig már jó lenne kis SB kód Év elején mintha gyakrabban lettek volna ilyenek
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
callmeakos
veterán
20 perc múlva leállás. 3ig fog tartani.
All→M8
-
noblem1983
senior tag
válasz callmeakos #12540 üzenetére
Akkor rosszul emlékszel. 750-et kaptunk karácsony környékén és még 750-et újév körül
-
callmeakos
veterán
válasz noblem1983 #12543 üzenetére
Hmm, ettől függetlenül nem számítok most kódra. Nagyon nem osztogatnak mostanában boost kódot.
All→M8
-
noblem1983
senior tag
válasz callmeakos #12544 üzenetére
De azért a karácsony majd meglágyítja a kis szívüket és adnak egy 1000-est. És jön hamarosan az ingyen Lancia Delta
-
GrotESC
aktív tag
Már csak kevesebb, mint 5000 like hiányzik! (495.574 -nél tartunk). Vmi kavicsos 7 van. Több pénzt és reput ad a kincsgyűjtésre. Lehet nyomulni level 60-ra.
Brit tudósok megállapították, hogy tíz emberből négy az hat.
-
tutuhawer
őstag
válasz GrotESC #12546 üzenetére
kaptam is a fülest, hogy sokkal faszább lett most a játék, lehet is hasítani a 60-ra. Én azt mondtam, hogy belépek, ha jó a javítás, és megéri, de mégis lemondom a belépést.
-
callmeakos
veterán
Ide is kiteszem a véleményem:
Azt kell hogy mondjam: le vagyok nyűgözve. Most kitettek magukért a fejlesztők. Egyben egyetértek Blackfox azon kijentésével, miszerint: pach of the year. A lobbyból versenybe való töltési idő villámgyors, a szinkronizációs hiba végre nincs, azaz nem jön nekem az ellenfél amikor elakarok mellette menni. Az új pálya is nagyon jó, szóval taps a fejlesztőknek, tudnak ők ha akarnak. Most már tényleg csak a free roam chat-et kellene visszahozni.
All→M8
-
senior tag
Az CCXR viszont nem jobb a Cinkénél,szerintem...
ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest