Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
-
Robokutya
senior tag
azé ehhez már tényleg pofátlanság kell
ezzel a járgánnyal csalni
minek játszik az ilyen?
ennyi ujjatlan barmot aki 3 gombot nem tud lenyomni egyszerre. -
NFree
addikt
válasz sunny84 #12093 üzenetére
Gratt az időhöz, kiprobáltam , nem mentem jobb időt mint te, de öszinte leszek ez ide kevés sajna, szerintem . én a szar kis nismommal mentem 2 percet a nagyok nem néztem még de tuti 1.50 alatt mennek. és oda kevesek vagyunk a nismoval , kár érte pedig nem rossz kocsi.
, Még a centrálon akarok menni 1 et de ma nincs bentvga
-
sunny84
senior tag
-
tutuhawer
őstag
válasz sunny84 #12106 üzenetére
új turbó, új váltó az MP4 lejátszómban, úgyhogy begördülök az autópályára, a lion's challenge-re én is. Nem oda terveztem az autót, bizony meg is látszik, de 1:49 alá befutok én is. Azon túl... a fene tudja. A lyons 201-et várom nagyon, nekem az egy legendás pálya, ott szeretnék dobbantani egyet. mondom, új a váltó, új a turbó, 6 cuccból 5 ulta, abból 4 tuned , 1 sport, a gumi csak pro tuned, szóval már élvezet menni a Mclarennel. Ha jól sikerülnek a futamok, akkor talán egy fekete ablak is kerülhet a gépre, de azt csak az arra érdemes autók kapják, nálam így megy.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
noblem1983
senior tag
Épp nézegetem a Lion's Challenges időket és hát vannak pofátlan idők gyenge autókkal. Ilyenkor megkérdezném azt aki az ilyenek tisztaságát felügyeli, hogy nem szúrja ki a szemét a Silvia-s ideje vagy a ZL1-es és a Corvette ZR1-es is pofátlan. Biztos egész nap a ceruzáját hegyezi de én a helyében úgy kivágnám ezeket a kis nyomoronc csítereket, rögtön tisztább lenne a stat oldal.
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
NFree
addikt
válasz sunny84 #12105 üzenetére
A nismo szerintem lendületes de kanyargós pályákra nagyon jó, ott igen is versenyképes , de egyenesbe nagyon karcsu igaz az enyém bolti cuccos , még a 700 as statot sem übereli , , de összehozhatnánk valami nizmo-os futam sorozatot , mert élvezetes vele menni. én még messze vagyok az 1.50 től is a cinegével. de majd egyszer ha minden összejön.
vga
-
-Rolika-
senior tag
Nekem ez eddig a legjobb időm Lijonsz cselendzsen, igaz én használtam nitrót párat + slingshotot. Sajna a headstartom 1 csillagos és a nitrous power is, szóval ha lennének normális skilljeim, akk simán tudnék vele 1.54 környékét. Sajna a GT3 RSemmel még ilyen idő sem jött összehttps://www.youtube.com/@Rolika82
-
tutuhawer
őstag
én is toltam a nagy nitrós pályákon a multit, 150-et bedaráltam én is, de a mustangos román cimbitesó egy nitróreadynitró kombóval megoldotta az 1:37 elejét a stadium and hwy99-en. Nyilván érezzük, hogy nem OK, mert én vért okádtam 7 nitróval.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
noblem1983
senior tag
válasz -Rolika- #12110 üzenetére
Majd lesz még jobb is igaz a Lambo-t annyira még nem erőltettem ott mert még kell bele ez meg az(most reménykedek hátha 40%-os árcsökkenés lesz a 670-esen) de a Koenigsegg CCX-el(sima) 1.53.729 összejött 4 nitro+2 juggerrel de még az is kevés mert a Cinque-k ott nagyon mennek meg néhány GT3 RS és GT2 is van köztük
-
GrotESC
aktív tag
Mára betették a Waterfront Road-ot D osztályba. Már csak ezért érdemes beszerezni egy Mazda RX 8-at! (500.000 InGameCash)
Brit tudósok megállapították, hogy tíz emberből négy az hat.
-
NFree
addikt
válasz tutuhawer #12112 üzenetére
hát nekem 1 értelmű a bűnözés esete 1.37
nekem az 2 perc körüli plyákon 3-max 4 nitrot tudok előni, ready -vel 1 ütt. és kész.tegnap rádköszöntem , mondok beszélünk kicsit de eltüntél
(#12116) SylarHUN
Az audi az egyszerűsége miat , szép letisztult semmi csicsamicsa, a zonda f , meg pont az ellenkezője miatt tetszik, .
Nem szeretem amikor linkelsz képeket, mert baromira irígy vagyok.
gratt.[ Szerkesztve ]
vga
-
sunny84
senior tag
válasz noblem1983 #12113 üzenetére
nekem 1:49 092 a jelenlegi ( mondjuk hibáztam benne volt 1 falon csúszásos lassulásom ) , igen jól ki szoktam picsázni a nagy arcú majmokat ott , a cél ez alatt futni 911el vagy mp4 el mert most ez a két fan autóm durca kategóriában nálam ...
szerk : Tutu már megoldotta az új célt tegnap éppen dumáltuk hogy ráfekszik az időre
(#12116) SylarHUN faszák
[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
tutuhawer
őstag
szevasz, láttam, akkor lépnem kellett, és utána meg már nem tudtunk összefutni, de akár holnap is jó a mikrofon .
-
tutuhawer
őstag
Nem mindenáron nyomok én se, de ha nyomok , és valakinek nem tetszik , a sablon duma,, hibásan írva, hogy értse:
I use nitrous since 2010.NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
UFO1
senior tag
válasz sunny84 #12119 üzenetére
Nem nagyképűségből, de ezt is meg lehet futni úgy hogy a GT2-ben nincs is NOS újratöltő amitől + 1–2-öt még el lehetne tolni.
Ami ott nagyon megy még a másik profilban az RS 4.0 (alsó) ami, ha jól emlékszem nitro mentes idő, mondjuk összefutottam multiban Kaki-val aki GTS-el 1.50-et ment hasonló paraméterek mellett. A Zonda talán még jobbat menne csak hiány volt N2O-ból és abban sincs újratöltő pedig az nagyon kell bele, bár sosem hajtok a jó időkre, általában csak 1-2-3 tesztkört futok SP-ben.Más: Valaki kapott már 3*os perfect start-ot és RPM-et és ha igen merre, mert az is nagyon kéne.
(#12116) SylarHUN
A Nismo szerintem most a legjobb nem olyan csicsás, azért egy rajtszámot elviselne még, ha már szanaszét tuningolták.[ Szerkesztve ]
-
sunny84
senior tag
lehet belőlem is kiszorulna jobb idő , de nem hajtok annyira rá
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Tutu , Nfree hatalmas futamok voltak a nismokkal köszönöm jó volt összehozni pár órácskára , majd összekapjuk még a groupot valamikor
[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
tutuhawer
őstag
Jó futamok voltak, igen. Nfree szenzációsan tehetséges, ennyi kihagyéás után is így mennni... nem semmi.
Ígértem egy képet, így állt össze tegnap reggel meg ma reggel között a McLaren. Nyertem bele pár ütős alkatrészt, szép színben, jó minőségben
egy hetes időtartamban pedig:
http://www1.picturepush.com/photo/a/11420984/img/11420984.jpg[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz tutuhawer #12126 üzenetére
így egy hetes időtartamban a rugó is: ez a helyes kép:
http://www1.picturepush.com/photo/a/11420989/img/11420989.jpg
Én azt mondom, nem elég a napi több száz gyorsulás, amit sokan nyomnak, kell mellé a multiplayer futam is, akkor kapom meg a cuccot. Legalábbis énNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
-Rolika-
senior tag
Szerintetek érdemes lenne kicserélnem a GT3 RSben a piros ultra rugó kékre? A Carrera Sem és az LP-650em sokkal jobban irányitható, pedig az RSen van widebody is.
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
NFree
addikt
válasz -Rolika- #12128 üzenetére
Szerény véleményem , ami ne sokat oszt szoroz , ne merészeld , a piros , vagy zöld kell az rs be és punktum.
Tutu:
Gratt az mp4 hez, mi nállad ez az egyszinu őrület, ami megjegyzem a mai nap után , tök mind1 szerintem, mik vannak a kocsiban, nagyon sofőrfügő is a dolog szerintem, nem?Halkan megjegyzem , ma 3-an gurultunk nismo-kal , mind a 3 autó teljesen eltérő módon volt építve és teljesen random volt ki nyer vagy vesztett, de aki nyert is az is csak 1-1,5mp et könyvelhetett el szerintem , teljesen egymás mögött autóztunk nagyon sok esetben.
[ Szerkesztve ]
vga
-
UFO1
senior tag
válasz -Rolika- #12128 üzenetére
Szerintem nyugodt szívvel cseréld, jó választás és pirosat TILOS 911 GT3-ba rakni, mert irányíthatatlan lesz, pattog tőle (és most kifecsegtem egy titkom , pedig ez is ). Ja és ültetni sem kell, hogy forduljon!
Annyira sikerült belőnöm a színeket hogy közel úgy megy (stabilitás, tapadás, kanyarodás – persze ültetés nélkül), mint a GT2, pedig ahhoz csak a Zonda és az RS 4.0 ér fel.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Valamit kezdhetnének a játékkal,mert már unalmas. 5 futam és annyi,érdektelenségbe fullad az egész.A Mclaren F1 22000-es ára meg vicc.Még a nekem elérhető legjobb áron is kapok egy teljes játékot az árán.
ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
UFO1
senior tag
Aki még nem találkozott volna vele, itt az új mindent verő fenevad az F1!
-
tutuhawer
őstag
az csak T3-as , de ott nagyon komoly. A bristol and diamond pályára ha lenne, jól skillezett porschém.... Nem mondok nagyot, ha 2.30-at mondok. MP4 mclarennel is 2:32, de a nitróm gyenge, mert "buta vagyok, mint a döngűt főd" (kidobtam a nitró hang erősítőt korábban)
[ Szerkesztve ]
-
Zolcsy82
csendes tag
Sziasztok!
Boost-ot honnan érdemes szerezni? CD-galaxis? -3.500 huf
vagy tud valaki jobbat?
-
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #12137 üzenetére
cinque nélkül is lehet jó futamokat, és jó időeredményeket is produkálni. A mustang rtr-x, a GT3 RS , a sima zonda F vagy a mclaren is komoly nagyon.
-
callmeakos
veterán
válasz tutuhawer #12142 üzenetére
Senki nem mondta hogy nem lehet. Viszont azon kár is vitatkozni hogy szemtől szembeni versenyeken már elvérezni látszanak az egykori TOP autók az új generációval szemben. És amint jön az F1, Veyron, Huayra, Agera stb...., a csirkére is ez a sors vár.... Csak idő kérdése.
All→M8
-
noblem1983
senior tag
válasz callmeakos #12143 üzenetére
Facebookon is a Fun Friday-en az a kérdés, hogy melyik szuperautót látnánk szívesen a Worldben és a válaszok között van sok LAmborghini Aventador, Pagani Huayra, Bugatti Veyron is meg lehet más is pl. Koenigsegg Agera-t vagy Aston Martin One-77-et esetleg a Noble M600-at is szívesen látnám de szerintem most meg akarják szedni magukat az F1-el úgyhogy már várnak egy kicsit ezekkel.
-
-Rolika-
senior tag
Igazából nekem nagyon nem stabil a pirossal, pedig tényleg van benne 3as ültetés +widebody is
Ufo: neked is köszönöm a választ, lehet ki is próbálom valamikor, mert jelenleg mióta megvan az LP650 nem szivesen megyek az RS-sel, mert valhogy szar vezetni a Lambo utánhttps://www.youtube.com/@Rolika82
-
UFO1
senior tag
Pedig elhiheted sokkal jobb, sőt zölddel is jobb, ha nem fordul piros kerék (az a drift gumi) és dobd ki az a nyavalyás ültetést attól nem kanyarodik (ennek a mukinak sem volt benne, de szélestés sem, jól is ment vele, nem mintha te nem mennél jól). Van egy alap utcai 911, ahogy kapható volt (minden sárga) és ha ne mondjam el az is olyan stabil („A”-ban) hogy csak. Mellesleg 1.24-et ott (hazai pályán) megyek mindenféle PU nélkül, mert az egyszerű pálya (Tutu szerint ) az 1.21 nekem 2 NOS +1 jugger kell GT2-vel, Waterfront az már nem tetszik annyira, bár hogy kivették a forgalmat legalább már végig tudok rajta menni … de csak 1-szer!
Ez a tesz-király gyerek LANGJB meg nagyon tud, én ugyan azon az íveken megyek, ott fékezek ahogy ő full gázon, de a nem tudom meg sem közelíteni hasonló járgánnyal, valamit tudhat de nagyon.[ Szerkesztve ]
-
NFree
addikt
válasz tutuhawer #12136 üzenetére
Nox-al értek 1et ebben a témában , az tény, hogy lehet még jó időket futni , de a tophoz még messzebb leszünk. Ráadásul , látod a mai napig nem tudtam összehozni 1 normális kocsit, ugyhogy , mi már csak üldözni tudjuk az elejét elcsípni, nem.
(#12146) UFO1
Jól megy a srác tény és való, de ez még az rs fénykorában volt , azóta történt egy s más, ráadásul ugyan azt veszem most észre mint anno az lp 640 nél, egyre szarabb az rs butitják .Nos piros rugó ??? akkor és ott amikor én szenvedtem cele az volt a legjobb bele, mert sokat szenvettem vele, probálgattam mire számomra vezethető lett.
Azóta épülőben van egy másik rs is , lassan 1 éve zöld rugóval, és igen jobb a kocsi , de nem tudok a piros rugós rs nyomába érni.nézétek el a sok hibát itt ugrál az ölemben a 9 hónapos bébim.
[ Szerkesztve ]
vga
-
UFO1
senior tag
Hát nem tudom most próbáltam Gray Point-on 2.50 körül megy mind a kettő, a GT2 és a GT3 (PU nélkül, full gázon, hiba nélkül, csak a két lassítón kap kis féket meg az alagútnál, talán 2.45-47 menne), de most sokkal stabilabb, sőt talán a GT2-től is pedig attól nem nagyon van tapadósabb gép, viszont az RS jobban fordul. Amit ültetni kell az a RS 4.0 az úgy jó, mert úgy is gázelvétel nélkül fordul hasonlóan a Zonda-khoz. Különben utóbbi kettőbe sem jó a piros rugó.
[ Szerkesztve ]
-
[BB]
csendes tag
Szóval butítják az RS-t? Gondolom akkor ezt az elmúlt 1 hónapban kezdték el, mert nekem október végén még tökéletesen ment, pont úgy, mint előtte bármikor. Na majd ha legközelebb lesz College Asylum, jól kipróbálom, hogy tudom-e vele hozni az akkori időmet.
Túl bizarr, hogy éljen. Túl ritka, hogy meghaljon.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest