Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacy86
addikt
Ez a BlackRidge Rumble Tournament vajon mi lesz , hogy ennyi tipus szerepel benne?!
-
-=Szabi=-
tag
passz, én se látom értelmét hogy ennyire nyitott, továbbra is a Razor BMW a legerősebb járgányom, meg szerintem sokan másoknak is.. úgyhogy ez egy izgalmas Razor vs Koenigsegg verseny lesz, igazán kiegyenlített küzdelem..
Bring the best out of your garage for the Blackridge Rumble in #NFSNoLimits"
-
Adorjanksz
tag
Megrekedtem 53-as szinten...rengeteget kellene farmolni, hogy fejleszteni tudjam a járgányokat. BMW, Mustang nálam is 750 PR körül szaladgál. Car series-ben mindig a favoritok fejlesztése ment, a többi azért van lemaradva mint a borravaló. Várom a köv. tournament-et
i6s
-
Melafoto
senior tag
Mint érdekesség:
Korábban itt jeleztem, hogy 40-es szinten jártam, sok-sok fejlesztéssel, egy BMW razor-os autóval,
némi arannyal, de egyik nap lenullázta magát a kicsike és előről indult.
Itt írták is, ha nem sikerül ki.be jelentkezni, akkor annyi. Felkerestem a technikai szuportot és
jelezték pár napon belül, hogy szerintük is annyi....DE küldenek pár ajándékot.Most kaptam meg:
- 12-es szintről kezdem
- 200.000 lóvé
- 5000 arany
- Sok-sok fejlesztés és alkatrész
- 6 db autó 5 csillagos
- Olyan kocsik is vannak, amiket korábban még nem kaptam meg.
- 360 db Fuel (ez jól néz ki 360/10)
Igaz oda a sok-sok futam és a razoro-s BMW amit sajnálok.Igaz most újra van kedvem játszani, de nem tudom jobban jártam-e így.
Mid1 a lényeg elkezdem újra és bocsi az off miatt!!
Mela
-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
B********
aktív tag
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Melafoto #804 üzenetére
Ezek tök rendesek. Jól jártál. Én a Gamelofttól egy másik játékban (MC5) ugyanígy játékállás elvesztésekor annyit kaptam, hogy bocs, itt egy $0.99-es kredit csomag. Megjegyzem hogy $50-t költöttem a játékra. Ment a visszatérítési kérelem Google bácsinak és egy pár nap múlva visszakaptam a pénzem. Utána ment az uninstall. Azóta utálom a Gameloftot
Üdv. Johnny
-
Melafoto
senior tag
válasz jonnyjoker01 #812 üzenetére
Így most már tényleg nyugodt vagyok. Nem voltam ilyen helyzetben egyik játékkal sem és nem tudtam.
Most hogy végeztem a fejlesztésekkel a legkisebb kocsi 500PR lett. Kicsit fura mikor 190-es kocsikkal versenyzek.
És a raktár 75 db-os lett, innen kell majd fejlesztenem.-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
Arcképgyáros
Update mikor várható?
-
Maxtreme
addikt
itt van az én csudiszép pixel porsém' is
Igazából csak ennek a kinézetével variáltam (de erre a festésre elment 15.000 pontom )
-
Danny365
őstag
Megint van limitált láda, de semmi értelmét nem látom. Kb. ugyanolyan, vagy még rosszabb cuccok vannak benne, mint a sima arany ládában, ráadásul sokkal több aranyba kerül.
Pedig azt hittem már végre lesz Razor Mustangunk...Más: most mentem egyet a jelenlegi Tournamentben, és 11 másodperccel maradt le az ellenfél. Csupán 600 PR-rel volt gyengébb.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Danny365 #821 üzenetére
Ezt én sem értem miért jó, hogy hosszasan olyan ellenfeleket ad a játék, hogy 200 méter után 200 métert rájuk verünk.
Bezzeg a végén meg majd gondolom full tuningos Koenigsegg-eket adogat majd be.-----------------------------------
@bostene: Majd ha legközelebb belépek, megmondom milyen PR szintű a Razor BMW-m. Azzal minden Car Series-t teljesítettem, amit lehet vele.
-
addikt
Na, legutóbb elfelejtettem megnézni, de végülis ez pont a Razor-os BMW esetében mindegy is, mert az csak ugyanannyi csillagos lehet mindenkinél, sajnos az Event-en nyert autókhoz nem lehet tervrajzot farmolni.
Szóval csak is alkatrészek tápolásán múlik a dolog.Ezzel az egyéb kérdéseidet is meg tudtam szerintem most válaszolni.
-
Maxtreme
addikt
Kiv. leszek meddig lesz elég a PR767-es Shelby-m a tournamentbe.. most vagyok Tier7-nél, 817. helyen.
-
addikt
válasz Maxtreme #828 üzenetére
Asszem én is ott tartok és nekem ugyan valamennyivel erősebb a járgányom, de volt már egy ellen, aki megvert.
Ott mondjuk lehet én is benéztem valamit.Az biztos, hogy fárasztó lesz, ugyanis ez most a többihez képest elég hosszan kitart, még 6 napig ez lesz.
Engem amúgy rettentően idegesít az ezen pályaszakaszon lévő legelső kanyar. Ott olyan gusztustalanul vezeti valami sín az autót, hogy majdnem rosszul vagyok tőle (driftelve még szörnyűbb).
Mintha valami láthatatlan, mély traktornyomom vezetnénk.Az viszont biztos, hogy kampányban a Viper utáni Chapterben már nem enged egyik versenyen indulni a Shelby-mmel, oda már minimum 79x-es kocsi kell.
Egyértelmű, hogy a Viper-t fogom gyúrogatni, de mire az eljut olyan szintre, addig bőven december lesz úgy érzem... ha lesz egyáltanán, mert mostanában engem is kerülzetnek force delete gondolatok. -
Joccc07
addikt
Azért ilyen hosszú mert jön a nagy Frissítés!!!!!
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Arcképgyáros
-
-
-
Arcképgyáros
válasz jonnyjoker01 #838 üzenetére
Csak androidon az. iPad Air 2-n készült a kép, de iPhone 6-on is ugyanez.
-
Danny365
őstag
Egyébként én pár hete írtam a supportnak, hogy edge+-on sem néz ki valami jól, szerintem többet is elbírna a hardver. No, azóta le sem lehet tölteni a telefonra, mert nem kompatibilis vele... Végül is ez is egy megoldás volt.
-
Danny365
őstag
-
Micsurin
nagyúr
válasz Danny365 #842 üzenetére
Frissebb apk a play.mob.org-ról , a datát elv majd leszedi. Nekem a német verza is ment így az N9-en .
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
addikt
válasz Maxtreme #832 üzenetére
Az egyébként sokszor rossz taktika, ha folyamatosan driftel az ember (gondolom te is így csinálod, másképp nem lenne sok nitród).
Pl a keményebb kampány versenyeken tapasztalom a Shelby-vel, hogy előnyösebb inkább csak simán, driftelés nélkül menni.
Ha pedig van nitró, azt ne kanyarba, hanem egyenes szakaszon lőjjük el!A fenti technikákkal többször nyerek már a Viper tervrajzos versenyen és a közvetlen azutáni Hunter versenyt is így sikerült csak megcsinálnom.
Szóval a folyamatos driftleve haladást csak akkor csinálom, ha tudom, hogy úgy is könnyedén nyerek (mert ugye sok driftelésést sok pénz jár, szóval amikor lehet, úgy játszok).
------------------------------
@Micsurin: Áruld el kérlek, hogy te hol tudod azt a Shelby seriest-t újrajátszani további tervrajzokért!
Na ugye...
Én farmolást írtam. Nézz utána mit jelent ez a fogalom a játékvilágban!------------------------------
@Maxtreme: Én örülnék neki, ha valami miatt újra kéne telepítenem és aztán "Nem kompatibils eszközt" írva megszabadulnék ettől a fostól.
Jó, ez csak átmeneti állapot lenne, mert magamt ismerve akkor beraknám a játékot App watcher-be és időközönként aztán ránéznék.[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
válasz Maxtreme #843 üzenetére
Azt hiszem a Sima edge-dzsel még kompatibilis (úgy rémlik, neked az van). De ha rámész böngészőben a Play Store-on a játékra, majd az Installra kattintasz, akkor ha azt írja ki, hogy a játék már telepítve van, ez esetben elvileg nincs gond. Ha azt mondja, nem kompatibilis, akkor te sem tudod többé Store-ról telepíteni.
@Micsurin
Igen, csak azt olvastam, hogy amit a játék letölt magának adatokat, az részben készülék-specifikus, ergo nem tudom, az én esetemben mit akar/tud majd letölteni. Majd kiderül.@fery02
Ezt én is észrevettem, hogy a folyamatos drift sokszor nagyon nem előnyös. Főleg, mikor kemények az ellenfelek, ahogy te is írod. Meg ha már driftel az ember, akkor se úgy menjen be a kanyarba, hanem előtte kanyarodjon szépen szűken, mert máskülönben baromi szélesen veszi be a kanyart, ha alapból driftelve megy bele az ember.[ Szerkesztve ]
-
Darkkoi
tag
Sziasztok!
Én is elkezdtem vele játszani viszont 70 es szinten és 14 chapterben elakadtam. Kérdésem hogy bárkinek sikerült már 779PR feletti kocsit valahogy összerakni ?:/ Ez a feltétel a verseny folytatásához de a Razor BMW 6 csillagon 3 epic 3 legendary-val is csak 777 és a további fejlesztés csak dobozokból eshet :/
, jah csak legendary fejlesztés lehet .. -
addikt
Szia!
Hogyne lehetne annál magasabb PR szintű kocsit összehozni...
Csak emberfeletti türelem kell hozzá az alapanyag farmolásokhoz.Nekem a Shelby-m pl asszem 782-es, de ehhez sokat számít a lila motor is (ejj, mire összefarmoltam hozzá 22 db conversion kit-et...).
Egyébként ezzel én is megrekedtem Underground-ban, mert minimum 794-es autó kéne, de ezt a Shelby-t már borzasztóan unom, szóval ebbe már biztosan nem fejlesztek, hanem inkább a Viper-t fogom előtérbe helyezni, de ahhoz még rengeteget kell farmolni...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest