Hirdetés
- Csak jövő tavasszal jelenik meg az inZOI, a Krafton életszimulátora
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Call of Duty: Modern Warfare II (2022)
- Xbox Series X|S
- Cyberpunk 2077
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Azonnali játékos kérdések órája
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Diablo IV
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Szia!
Hogyne lehetne annál magasabb PR szintű kocsit összehozni...
Csak emberfeletti türelem kell hozzá az alapanyag farmolásokhoz.Nekem a Shelby-m pl asszem 782-es, de ehhez sokat számít a lila motor is (ejj, mire összefarmoltam hozzá 22 db conversion kit-et...).
Egyébként ezzel én is megrekedtem Underground-ban, mert minimum 794-es autó kéne, de ezt a Shelby-t már borzasztóan unom, szóval ebbe már biztosan nem fejlesztek, hanem inkább a Viper-t fogom előtérbe helyezni, de ahhoz még rengeteget kell farmolni... -
Micsurin
nagyúr
válasz Darkkoi #1232 üzenetére
Egy Ferrarin mit akarsz ?
szrk.: én kimondottan nem örülök neki , hogy elvesztettem , mert az arany mindig össze jött amikor kellet , de most 40 szint mínusz
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
-
addikt
válasz Darkkoi #1232 üzenetére
Hm, dejaris után te vagy a második, aki ráébreszt, hogy én valamit eléggé rosszul csinálhatok.
Jelenleg 77-es szintű vagyok és Ferrari-m nekem közel sincs még, hanem még csak az SRT Viper-t tuningolgatom, ami még csak 73x PR számú és a legerősebb autóm még mindig a 786 PR-es Shelby GT500.
Nagyon érdekelne, hogy ti mit csináltok másképp, hogy így előre tudtok haladni, mert egyébként én is nyomom a játékot még mindig szorgalmasan, amikor csak jön a full benzin értesítés kb.
-
addikt
válasz Darkkoi #1248 üzenetére
Alapjában én ott ronthattam el, hogy jó pár hónappal ezelőtt nem bíztam a Razor BMW-ben, hogy erősebben tuningolható lehet-e, mint a Shelby, így kb megnyerése után nem is foglalkoztam vele.
Ez lehetett az alapvető hiba akkor, hogy így lemaradtam.De most már kár lenne vele foglalkozni így, hogy belendítem lassacskán a Viper-t, most már mindenképpen azt fogom következő ászomként pátyolgatni.
Na meg persze az is közrejátszott a haladásom hátráltatásában, hogy igyekszem a Car Series versenyekre gyúrni, így az azokhoz szükséges autókat is szeretem minél inkább előtérbe hozni.
De most már ezeknél is kezdem magam utolsérni, így jelenleg ami elérhető, azokhoz már csak a Nissan GT-R-t (ezt sem kell már sokat tuningolni) és a Viper-t kell fejlesztgetni.A "new shipment" dologhoz meg nagyon jól jönne valami táblázat, hogy pontosan mely szintek elérésénél történik, mert napokon belül talán meglesz a 78-as szint és ha ott történne ilyen esetleg, akkor persze mindenképp várnék még a doboz nyitogatásokkal (csak már ezzel kapcsolatban is eléggé kezd viszketni az ujjam ).
Más: Mióta egyre többeteknek veszett el a mentése, én mától felveszem a havi 2x-i alkalmazás adat mentés rendszerembe ezt az NFS-t is, mert már innen azért én sem szívesen veszítenék el mindent.
Kicsit tényleg szégyen, hogy a játékosok mentéseiről nem készítenek időnként back-up-okat.
Legalább azok esetében lehetne, akik fizettek már bele a játékba, azért ez elég illendő dolog lenne szerintem mégis.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Darkkoi #1329 üzenetére
Jó hát nekem Ferrari-m sincs és sárga cuccokkal sem dobálózok még.
Azt legközelebb mindenesetre nézd már majd még meg kérlek, hogy lila alkatrész kivétel nálad szintén pénzes-e, mint ahogyan most nálam (az se baj, ha a Mercidbe pont van egy lila nitró és akkor mondjuk azt )!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Darkkoi #1331 üzenetére
Ugyanez a felállás nálam jelenleg beszédesebb formában:
Szóval valamiért, valamikor átállítódott nálam az egész alkatrész cserélősdi téma aranyról játékbeli pénzre.
Nem tudom amúgy, hogy végülis örüljek-e neki, mert azért a pénz sem annyira folyik, mint amennyire mostanában szükségem lenne rá.
Az kétségkívüli, hogy ha ez továbbra is így marad, akkor a jövőben a jelenleginél többszörösen meggondolom majd a láda vásárolgatásokat.
Az arannyal meg legalább nem kell annyira smucigoskodnom, mert korábban direkt a későbbi alkatrész átköltöztetgetésekhez tartogattam, aminek a rendszere most dobott nálam egy meglepő fordulatot úgy néz ki.Valamiért elég misztikus tud lenni ez a játék, többünknél eléggé másképp tud viselkedni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Darkkoi #1446 üzenetére
Hm, erről tök jó lenne, ha létezne valami videó, mert leírva elég nehéznek és precizitást igénylőnek hangzik.
Komolyan össze lehet törni egyetlen oldalba lökéssel (gondolom túl sok lehetőségünk nincs próbálkozni)?
Holnap fogok már csak kísérletezgetni vele, csak előre félek, mert mostanában nagyon idegesít a játék, ha elcseszek versenyt, mert ugye az is benzint vesz el ugyanúgy és ráadásul semmi pénzt sem ad olyankor a végén.Nekem a Viper 6 csillagos és igazából ha már ennyire elkezdtem vele foglalkozni, jó darabig ezt fejleszteném és pár autót most skip-elnék is, pl a a Ferrari-t is.
Legalább egyszer győzzem le és engedjen utána következő chapter-be, még ha ott 1-2 versenyt is engedne csak a 799-es PR-em miatt (gondolom azzal úgysem húznám végig a Ferrari utáni chaptert még).Gondolkodtam, hogy mivel úgysem fejlesztem mostanában a raktáramat (270-es férőhely asszem elég jó lesz egy darabig így, hogy eladogatva sok cuccot 200 körüli item-em van) és mellé van 31xx aranyam, bepróbálkozom néhány arany ládával.
De ha abból indulok ki, amit az ingyenes arany ládák adogatnak, akkor lehet leginkább arany pocséklás lenne csak.
Sárga cuccok mindenképp durván ritkának tűnnek, még arany ládákból is.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Darkkoi #1465 üzenetére
Úgy érted gondolom a 6 csillagot, hogy az alkatrészek 6 csillagosak.
Gondolom legendary szintre is lehet majd tolni a lila alkatrészeket és úgy már jóval többet ki lehet majd hozni belőle.------------------------------
@-=Szabi=-: Diablóra lehet benevezek majd, ha VIP pontokat is ad majd az euró költés. Egyszerűen imádom azt az autót, bár sajnos gyengécske lenne mindenképpen gondolom és felhúzni az alkatrészeket fél évig eltartana az is, ha használhatóra akarnánk tudni...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Hálózati / IP kamera
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Facebook és Messenger
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Suzuki topik
- Csak jövő tavasszal jelenik meg az inZOI, a Krafton életszimulátora
- Tidal
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest