Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Szabi=-
tag
300-400 között ugrálok
a LaFerkát meg remélem úgy kapjuk, hogy első héten megkapjuk az alap 3 csillagos autót, aztán hetente plusz egy csillag.. így a végére akár meglehetne a hatodik csillag a hétből és utána még úgy is 60 vagy annál több blueprint a 7-es csillag..
-
Joccc07
addikt
Ezt nem hiszem el!
Elszállt a mentésem!
Most ilyenkor mi van?>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
addikt
Korábban is megfigyeltem már, de még csak most említem meg:
Ha valaki csak is BP-ért játszogat újra egy adott versenyt és ha 2 verseny alatt sikerült mindkétszer BP-et húznia, akkor harmadjára már felesleges lejátszani azt a versenyt, mert a játék beleavatkozik(!), hogy esélyed se legyen esetleg harmadjára is BP-t húzni.
Tényleg nem csak a véletlenen múlik, soha sem volt olyan még, hogy 3x ugyanazt sikerült volna kihúznom, márpedig matematikailag már legalább egyszer szerintem találkoznom kellett volna olyannal is, amennyiszer forgattam már kártyákat.De egyébként is beleavatkozik a játék, túlságosan gyanúsan "balanszosak" a kártyahúzásaim. Egymáshoz képest kb egyenlő mértékben szoktam húzni VP-t, pénzt, alkatrészt és BP-ket.
Mióta fullosan "kicsillagoztam" a Viper-t, pár versenyt játszogattam még a Viper boss-os versenyen és csalódnom kellett.
Kb 5x játszottam újra és ugyanúgy street főalkatrészeket lehet csak húzni, pedig vártam volna, hogy mivel már komolyabb verseny, esetleg verseny kategóriás főalkatrészeket is adogat majd, de túl szép lenne...Ez a McLaren boss-os verseny meg egyébként nevetséges.
Sokkal könnyebb, mint a korábbi Viper verseny, szinte semmi odafigyelést sem igényel. Pálya is 25 másodperces kb, lazán 100 méterre szoktam hagyni és akkor nem is arra megyek, hogy minél jobban lehagyjam, hanem igyekszek folyamatosan driftelve menni végig.Tournament-en jelenleg 70. vagyok, amin csodálkozom, mert nem játszom másabb ütemtervben, mint ahogyan szoktam és gondolom nem csak nekem van 703 PR-es WRX-em és ünnepek miatti szabadidőm.
-----------------------------------------
@Joccc07: Én inkább összetenném a kezem, hogy végre megszabadulok ettől a játéktól.
Na jó, viccen kívül én ilyenkor azt szoktam, hogy megpróbálok játékon belül egy Data download-ot és ha nem segít, kilépek a játékból, recents-ből is kihúzom és újraindítva vissza szokott állni a mentésem. Max nyomok még egy Download-ot.
Ilyen mondjuk nálam legutóbb az utóbbi frissítések előtt volt, szóval lehet ez a menet már nem lenne mostanság aktuális.Ha semmi sem segít, EA-vel felveszed a kapcsolatot, mást nem nagyon tudsz tenni.
[ Szerkesztve ]
-
Joccc07
addikt
Ezeket mindet próbáltam de sajnos teljesen eredménytelenül.
Frissítésnél nekem is volt ilyen, hogy elölről kellet kezdenem de mindig visszatudtam állítani.
Mindegy, írtam a supportnak. Most várok.
Remélem gyorsan megy a dolog mert nem szeretnék lemaradni az eventről.lacy86: Igen, én is ebben reménykedek!!!
[ Szerkesztve ]
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Mezcal
addikt
500-as a Toyota, szal ezzel kezdem, hátha ad majd alkatrészeket, akkor meglehet.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Melafoto
senior tag
BÚÉK!
-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
addikt
Ejj, ez a játék aztán megkönnyíti a dolgomat:
Mondom lejátszom a 3-szori M4 BMW-s versenyt és egyetlen egyszer sem adott még be a kártyák közé sem BMW-s BP-t...
...LaFerrari!!! Here I come!Ja és tőlem is BÚÉK!
Remélem jövőre itt már nem találkozok senkivel sem. -
-=Szabi=-
tag
40.004 pont, 200. hely, tier 2 és mára ennyi, remélem bent maradok a 250-ben, de legalább az 500-ban.. BUÉK
mondjuk az szomorú hogy esélytelen a napközbeni 4 óránkénti versenyzéssel a tier 1, még így 6 ticket-el is... de annyit meg nem ér a játék hogy este kétszer emiatt felkeljek.. még 10.086 pont kéne a tier 1-hez úgy hogy csak a legtöbb pontos versenyeket mentem és egy versenyt rontottam csak el a fullos autóval... :-/
-
lacy86
addikt
BUEK sracok!
-
Joccc07
addikt
Siker!!!!!!!
Visszatudtam állítani a mentésem mert volt egy data mentésem tegnapról!
Felraktam és jó lett!!!
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Melafoto
senior tag
Ez az első rész 3 napig tart (6 chapter és 42 futam) és 20 BP-t ad. A futamok végén normál alkatrészeket ad amivel lehet fejleszteni. Mivel fullos a kocsi nem tudom melyik pénzből lehet fejleszteni. A két utolsó rész lesz az érdekes, mert a BMW-m még nagyon gyerek cipőben jár. No, de ezért is jó ez a játék.
-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
Melafoto
senior tag
Amint látom úgy oldották meg, hogy lehessen rendesen fejleszteni az adott eventben szereplő kocsit. Az aranyért vásárolható ládában is csak olyan alkatrészek vannak ami kell. És annyit farmolsz alkatrészér amennyit csak akarsz.
Remélem így majd a BMW -hez is vehetek BP-t.-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
Amur
addikt
Én eddig nem foglalkoztam a toyotával, 341-es a PR-je, de így is simán 8-10 mp-el nyertem az első 3 futamot.
Bőven lesz lehetőség felhúzni a járgányt csak az eventből, úgy érzem, lehet előkészülni a többi kocsival addig a sima benzines versenyeken.A nyert alkatrészek beépítése és a rebuild "saját" pénzből megy! (nem az event "kasszából")
[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
air
nagyúr
Lehet, hogy most az elején elég, de hogy nem fogod végigtolni az egész eventet arany nélkül, az előre borítékolható.
Én ebbe már bele sem kezdtem.
A 260 forintos havi goldot is hagyom a francba, inkább játszom valami mással.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Amur
addikt
Mellette rendesen is fejlesztgetem ezt meg a mazdát, meg gyüjtöm a bmw blueprinteket mert az még meg sincs. Aztán vagy sikerült vagy nem. Azt mondjuk meg sem néztem hogy a már megnyert ferrari blueprinteket rögtön megkaptam, vagy majd az event végén válthatom csak be ha összegyüjtöttem mindet a 4 csillagos ferrarihoz.. Én sem hiszem hogy arany nélkül végigvihető, de feszegetem a határokat, aztán ha felidegesít majd abbahagyom én is.
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Mezcal
addikt
Na így azért jó lesz ez, lehet fejleszteni dögivel. Meglesz az a ferka.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Amur
addikt
Egyébként a garázsban megjelenik az event közben megszerzett ferrari blueprint, tehát ha valaki nem tudja végigcsinálni mindhárom kocsival akkor is össze lehet szedni 40-50 blueprintet, legfeljebb nem 4 csillagost, hanem csak 3 csillagost szerez, és nem rögtön az event után lesz meg..
-
addikt
válasz PcForCe #1720 üzenetére
Ezzel meg is cáfoltad akkor a föntebbi állításomat.
Úgy gondoltam, hogy lehetetlen 3 körből mindháromszor blueprint-et húzni.Akkor tényleg durva szerencséd volt, én még nem jártam így az tuti. Viszont úgy már igen, hogy verseny végén mindhárom kártyalap ugyanazokat rejtette, ilyen viszont nem egyszer előfordult már.
LaFerrari eventhez:
Tök jó, hogy akármennyiszer lehet event-es versenyeket újrajátszani és az is nagyon jó, hogy az ott farmolt cuccokat a közös raktárba pakolja és nem pedig ilyen "prototípusos bohóckodós és egyéb autókban nem felhasználhatós" módon van megoldva.Arra vagyok kíváncsi, hogy az event kassza végig gyarapítható lesz-e vagy pedig pl ha autóváltás lesz RX-7-re, akkor nullázódik-e majd.
Csak mert akkor úgy veszegetnék ládákat, hogy lehetőleg okosan.Még valami:
Valaki van már itt VIP 3-as?
Az az extrája érdekelne konkrétan, amivel adott versenyt egyszerre 3x helyett 6x lehet újrajátszani.
Az érdekelne, hogy ez pontosan hogyan működik és hányszor lehet pl egy 0-24 időintervallumban elsütni. -
PcForCe
tag
fery02;
Hát igen, nekem is most sikerült először... szerencsém volt nagyon Amikor 3at ad be egyszerre az azért van, mert előtte sokszor nem találtad el az adott tárgyat így "probál" kompenzálni a játék, ilyen már elég sokszor volt nekem is...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S9+
-
Melafoto
senior tag
Én is arra számítottam, hogy vip 3-nál legalább 4x újra lehetne farmolni, majd újra tölteni napi 1x ingyééé, de nem.
Kezdem azt érezni, hogy a rendesen játszó embereken hajtják be a kiosztott ajándékokat.....-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
Arcképgyáros
Most, hogy van ez? Ezen a héten Toyota jövő héten más kocsi aztán megint más..?
-
-
addikt
válasz Melafoto #1748 üzenetére
Az volna még hasznos infó, hogy a következő autóknál szükséges lenne-e minimum néhány főalkatrésznek lilának lennie vagy pedig elég kék is.
Mert pl egyből a soron következő RX-7 is már az a kategória, hogy tudnak benne lenni lila alkatrészek is.Annak egyébként nem tudom mi értelme van, hogy sok event verseny ad szürke conversion kit-eket...
Illetve akik az egész játékot esetleg ma kezdték, azoknak biztos hasznos szürke főalkatrészek továbbfejlesztéséhez, de azért kevés lehet az ilyen játékos.
Szerintem ezt inknább benézték az előző event rendszeréből, ahol elég volt minden főalkatrész továbbfejlesztéséhez szürke conversion kit és figyelmetlenségből megmaradt itt is ez a szisztéma, ami ugye itt nem igazán működhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest