Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melafoto
senior tag
-
addikt
Ezt ügyesen kell megoldania majd EA-nek, különben rengeteg játékost maguk ellen haragítanak.
Jelenleg úgy tűnik azoknak van leginkább csak esélyük a LaFerrari-ra, akik a kezdetektől fogva játszanak és lehetőleg minden nap szorgosan, ahogy tudnak, farmolnak.
Viszont ugye indulhat a LaFerrari-ért tudtommal bárki és sokan vannak, akik azért nem teljesen elvakult kockák, de azért játszogatnak a játékkal. Őket eléggé kiábrándíthatná, hogy pár héten keresztül játsszák az event-es versenyeket, aztán hirtelen átszakíthatatlan korlátba ütköznének és bukniuk kell a LaFerrari-t.EA szerintem tudja, hogy ezzel most nagyon fura helyzetben lehet, nagyon kíváncsi leszek mi lesz ebből.
---------------------------------------------
@Melanoma: Nálam az M4 BMW lesz nagyon necces, azzal egyáltalán nem foglalkoztam az eddigiekben, abban se kék, se lila alkatrészem nincsen.
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Most ugy van eselye barkinek is ha mindegyik kocsija ki van maxolva.
De kinek van erre ideje bakker , hogy 0-24 ezt tolja!
Azt nem is emlitve , hogy mikor farmolni akarsz akkor rohadtul nem azokat adja amik kellenek!Perszen nem mindenki olyan fuggo mint egyesek ( Melanoma )
[ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
Amúgy most akkor nem 1 hetes lesz? Mert 1d8h van még hátra az eventből.(ja már írtátok) És 8 óra mulva kapunk 1 napra 22 versenyt. Ha van elég PR-em, hogy megcsináljam az összes versenyt és egyet sem rontok el, szerintem akkor is reggeltől estig tolnom kell, hogy ne kelljen újratölteni a ticketeket.[ Szerkesztve ]
-
-
lacy86
addikt
Holnap lesz a napja , hogy reinstall lesz!
2 hetig szabin voltam , midennap min. 3x kilepett a jatekbol ( random )
Eddig mondtatok , hogy lehet az unnepek alatt sokan vannak es azert.
De ma is , sot most is kilepett 2x egymas utan.
Remelem sikerul a mentes ( ha nem akkor remelem az EA megkegyelmez ) -
Danny365
őstag
Az eventes pénzt a végén atvaltja rendes pénzzé, szóval nem viszi tovább következő hétre, így aki akarja tuningolni a jelenlegi kocsit, az nyugodtan szórja el az eventes ládákra.
-
lacy86
addikt
Nah megvolt a reinstall! ( ipad )
Kivancsi leszek hasznalt-e valamitHa nem akkor valami komoly szoveget kitalalok az EA-nek es adjanak karpotlast!
Mondjuk a LaFerkat -
Micsurin
nagyúr
Nekem még mindig stabil N9-en , kopp kopp kopp!
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
addikt
válasz Danny365 #1759 üzenetére
Hmm, határozottan csinoska... és itt nem feltétlen csak a LaFerkára gondolok.
A pénz konvertálás arányát véletlenül nem tudod-e, hogy pl 50ezer event pénzt kevesebb vagy több normál pénzre konvertál vajon?
Csak mert ha több normál pénzre konvertálódna, akkor én event-es ládákhoz nem nyúlok úgy, hogy értékes cuccokat azokból nem is lehetme húzni. -
Amur
addikt
Pont ezen agyaltam én is. Ezekben a ládákban semmi nincs konkrétan, pedig nekem lehetne még mit fejleszteni a toyotán, de eddig talán 2-3 értelmes alkatrészt kaptam hozzá.
Ha jó arányban konvertál(de lehet ha nem akkor is) inkább meghagyom.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Danny365
őstag
Azt hiszem 1:1 arányban váltotta, igaz, nekem csak valami 1700 pénz maradt a végére.
Amúgy nem tudom, miért írjátok, hogy nem ad értelmes cuccot, mert azok a ládák csak olyan dolgokat, adnak, amik kellenek a Toyotához. (meg a többi street (?) kocsihoz)Én legalábbis simán kimaxoltam a Toyotát ezekkel a ládákkal, és alig maradt a nyakamon felesleges cucc.
-
Amur
addikt
válasz Danny365 #1781 üzenetére
Persze olyan cuccokat ad, de olyan alkatrészeket ami max zöld cuccokhoz jó, ha már kéket akarsz fejleszteni semmi értemes nincs közte..
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Arcképgyáros
Van akinek újratöltötte az összes jegyét? Most kivételesen nem fordult elő velem.
-
Danny365
őstag
-
Amur
addikt
válasz -secret- #1784 üzenetére
Ma nekem sem...
Danny365: pedig hidd el hogy semmi értelmeset nem kaptam. Én 341-es PR-rel kezdtem. Most 530-as, tehát még gyúrnom kell a végére, de az első kék alkatrészt most kaptam az utolsó versenyek egyikén...[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
lacy86
addikt
Akkor en le is tettem a ferka megszerzesrol!
Meg 4 chapter hianyzik a Toyotabol de nem lenne idom a PR-t fejleszteni.
Utana jon a Mazda , most hiaba kezdem el ezt is megint a vegere nem lesz eleg a PR
Esetleg ha most meg a Ford-ot elkezdem akkor talan ez meg lesz!
BMW se fullos! ( 22 PR hianyzik ott is )Sajnos meg a BP se tudok fellepni mert az is "veges"
-
csadi0011
őstag
Szerintem ne tegyél le róla. Jobban állsz mint én. Nekem délben még a Toyota 475 PR-en állt. Most 532. Várom a fuel-t meg a ticketet. Még hátravan 7 verseny. Car series-ben, meg underground-ban szedem az alkatrészeket. 559 PR nem tudom, hogy hogy lesz meg, de remélem nem kell 5 csillag hozzá, mert nekem 0 BP-m van és 4 csillagos a kocsi.
-
Amur
addikt
én úgy vagyok vele hogy sikerül amennyi sikerül, annyi BP is BP a ferrarihoz. Minden kocsival megpróbálom majd.
-
TheMarci
addikt
A következő rész, a Mazdás holnap kezdődik, vagy a mostani kezdetétől számított 1 hét múlva?
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
Mezcal
addikt
Nagyon sima volt a Toyotás rész, nekem az összesre easy-t írt, csak 1 meccs volt, amit harmadszorra csináltam meg a hülye forgalom miatt, mert totálkár lett az autó. PR583-as Toyotával csináltam meg.
Jöhet a Mazda, de az keményebb lesz csak PR511-nél vagyok és még kell 15 BP az utolsó csillaghoz.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
ZsyfKo
senior tag
Most az event miatt folyamatosan farmolom az alkatrészeket, bár gondolom mindenki. A lényeg hogy most jöttem rá hogy mennyire idegesítő ez a sorsolásos rendszer, néha már úgy érzem ketté törném a telefont, pl kb fel órája mentem 3x egy versenyt mindegyik körben 3-ból 2 a kívánt alkatrész volt de egyszer sem azt nyitottam, és ma folyamatosan ezt csinálta, vagy nem adta be a lehetőségek közé vagy nem azt nyitottam ami kellett. Arról nem is beszélve hogy számtalanszor kifagy verseny közben és már újra raktam. Idegesítő játék, de nem adom fel.
OnePlus 8T
-
-=Szabi=-
tag
az alkatrész szerzés még a könnyebbik fele, de pl. az RX-7be a lilásító csomag beszerelése 280ezer... két csomagot beszenvedtem, kettő beszerlésre vár és a maradék kettő is majdnem kész van már, de hogy mikor lesz elég pénzem beszerelni... addig viszont nem tudok újat se szerezni, mert nincs elég alkatrész helyem...
-
addikt
Befejeztem ezt a heti event-et, sajnos kellett hozzá 90 aranyat áldoznom ticket-ekre, mert napközben nem mindig tudtam akkor lejátszani őket, amikor szerettem volna, így nekem a mai nap totál mindegy volt az is, hogy újra lehet játszani event versenyelet, mert örültem, hogy az imént a végére értem mindennek.
Végül semmi event-es ládát sem nyitogattam, hanem hagyzam átkonvertálódni az összegyűlt 160ezres event pénzt, 1:1 váltott át sima pénzre.
Ládákat nyitogatni majd csak a BMW hetében fogok, ahhoz az autóhoz jócskán jól fog jönni a BP, csak is ez érdekel az event-es ládákból, mivel azok gondolom sárga alkatrészt nem tudnak adni a sima ládákkal szemben (azok is sajnos csak durva ritkán adnak ugye)
Az RX-7 és a Ford sima ügy lesz nálam vélhetőleg, szóval elvileg a 3 csillagos LaFerrari akkor is meg lesz nekem, ha egyáltalán bele se kezdek a BMW-be.
Más kérdés továbbá, hogy 4 csillagos LaFerrari-t is hova tudnék én használni, mikor jelenleg 822 PR-es Viper-rel játszogatok?
Talán még a Huracán PR szintjét sem fogja megütni, ami szintén garázsban való rohadásra van nálam ítélve.Akik jobban benne vannak a játékban, azoknak már nem tudnak ász autókat adni. Persze nem is akarnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest