Hirdetés
- Nintendo Switch
- Bestbuy játékok
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Diablo IV
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Hát én akkor akadtam ki, amikor a sivatagi pályák voltak, az utolsó pályák között, mert nem lehetett megmaradni az úton az autóval, egy kicsit nagyobb sebesség, egy kicsit nagyobb kanyarmozdulat, és már el is vágta az autót. Rájátszott még az efektusra az az újításuk, hogy amikor kanyarodik az autó, és abbahagyod a kanyarodást, akkor belibben egy kicsit az egész autó, és egy mozdulat után találd ki 350 - el, hogy hol fog megállni a belibbenés után az autó. Az ideg vetett szét, mikor jöttek a 4 perces pályák a sivatagban, mert ez azt jelentette mindig, hogy vagy 3x azért kell nekikezdenem a pályának, mert nem ismerem végig az utat, utána meg az ismerettség megszerzése után a sebességet kellett megtartani a többivel szemben, így nem elég arra figyelni, hogy ne a seggében legyél a másiknak, vagy ha előtte voltál, akkor ne lökdössön, hanem arra is, hogy hol kell fékezni, és hol késett el az a fék.
Hozzáteszem nekem más bajom nem nagyon volt a játékkal, játszható versenyezgetős.
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Filmvilág
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest