Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Ez a szerzemény erősen laggol vagy mi a fenét csinál. Észreveszem hogy a 6600GT kevés neki, de a kártya miatti szaggatás ehez képest lótúró. Előttem épül fel a város, sokszor megáll a game, és megvárja amíg bejön a pálya többi elemei. Amúgy kb 20-31fps között mozog nekem, 1024x768-ban, 2xAA, füst off, a többi vagy low-on, vagy mediumon. Még ígyis elég jó képe van. De amikor "vár" a játék akkor lemegy kőkemény 1fps-re
-
feka007
veterán
válasz dragonfx #949 üzenetére
Könnyen lehet ezen segíteni... Start menű->verzélőpult->programok telepítése & törlése->kiválasztod a játékot, és delete, és jobb lesz a napod
Tényleg, elfelejtettem értékelni a játékot:
Kezdjük a pozitívumokkal: az Uninstall opció kiválóan működikNegatívumok: kiadták ezt a trágyát
Pro Street egy ötcsillagos ütős játék volt ehhez képest, pedig azt hittem annál már nem lehet jobban elcseszni, de tévedtem, ez elsöprő csapást mért az eddig legszarabb nfs címet viselő PS-re... Sztem ezek arra mennek, hogy minél szarabbra csinálják... EA név mostmár tényleg egyet jelent a szarral. (legalábbis ami belső fejlesztés, Crysis pl nem az)
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
válasz fpeter07 #955 üzenetére
Arról csak negatívumot? Ha azt mondod nem jött be, az oké, de tuti nem lehet csak negatívumokat írni arról... Példát vehetnének róluk ezek, akik ezt a fost hányták össze...
(#957) tomp: Nekem megkegyelmezett, és gyorsan eltűntette a szemem elől ezt a xart[ Szerkesztve ]
-
Norbi14
senior tag
ezmiez?
ez télleg nfs? ilyen fossal nem jáccottam még....most nem akarom fikázni, de ez télleg nem lett valami fényes.
10percet toltam vele eddig kb úgyérzem elég is volt! Miért ilyen ronda pl? Most Wanted is szebb volt! Meg eddig semmi hangulat.... az eddigi videók alapján se tetszet, de nem hittem ennyire gyenge lesz! -
tomp
félisten
Nekem vhogy a Pro Street jobban bejön
Az nfsu2 meg atom
Az hogy az Under lassú konzolon, elég durva. Mi a fenét csináltak az emberek? -
Vasinger!
nagyúr
Az lehet, hogy nekem nem szaggat egyszer se full grafón? De azon ez nem változtat, hogy szar a játék..
-
cobra1968
csendes tag
Srácok aki ezért a játékért pénzt kér azt diliházba csukatnám,aki pedig pénzt add érte azt is.Persze az utóbbi esetben van enyhítő körülmény.Ha ez nem egy "Need for Speed" nevű játék lenne akkor is elég gáz volna,na de így!!!
Egy valaha super játékot sikeresen tönkre vágtak.Kár érte!! -
Sonja
nagyúr
Nvidia tulajoknak kötelező feltenni a most kijött 180.48-as WHQL drivert! +10 fps 4xAA mellett!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Eagle16
addikt
Kipróbáltam. Kár volt...
Még rondább mint a Pro Street, és még nagyobb gép kell neki. De mit is vártam...
Várom a következő NFS-t, ami olyan lesz mint az Undercover, csak sötétben és beleraknak még 4-5 új autót...₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Rossi
addikt
16 henger, 4 turbófeltöltő és így van, 1001 LE. A bcsületes neve Bugatti Veyron EB 16, Pegaso Edition kicsit még erősebb is, illetve most jött ki a cabrio változata. Az alapára asszem (már az eredeti "fapadosnak") 1,3 millió euró.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
D®. GeNy@
aktív tag
Hali!
Mindig is NFS fan voltam, de EZ.....nem tudom, egy nagy rakás ******!
E6750 @ 3.2Ghz 2.00GB (Dual) Geil Ultra és Gainward 9600GT Golden Sample és szaggat 1024*768-ban???? Szűrő kikapcs, textura bilinear, VSync kikapcs, a többi High-on.Mitsubishi Evo IX FQ-360 vs Subaru Impreza 06' WRX STi
-
aLstaR
tag
Üdv all!
Elvagyok képedve ettől a játéktól.... 2db 280 gtx slibe kötve és stabilan 50 fps.... papám itt valami nagyon elett nézve...
-
dinka.86
aktív tag
Szerintem az a legszomorúbb, h a csóri magyar megveszi a magyarországi átlagkereset 1/6 -ába kerülő játékot, hazamegy, és ezt a fost kapja. Azért ehhez pofa kell. És az EA-nál is tudják, h nem para, h ekkora szart csinálnak,mert a név úgyis eladja magát, és ettől hánynom kell. Jah és subaru sincs....dunának megyek
-
aLstaR
tag
Az lehetséges h nem kezeli az sli-t a játék vagy mi folyik itt Gyöngyösön?
-
kavicssli
addikt
-
XaraX
addikt
-
dinka.86
aktív tag
Hát azért nem könnyű 500 lovat kihozni egy szimpla turbóból. Azok már nagyon ki vannak hegyezve.Pl Evo-kat,meg subarukat fel lehet ennyire nyomni,de ott sok egyéb módosításra is szükség van. Nagy turbók kellenek oda a kicsit lökettérfogat miatt, ami nagy turbólyukat is jelent, ami egy 1M eurós autónál nem lenne szép dolog ezért kell a 4 felöltő és nagy lökettérfogat.
-
dragonfx
veterán
hogy lehet a tuningshopokat megtalálni,??
optika meg teljesítmény??amugy halva a solstice lefujóhangját aszem beleszerettema játékba
uj drivertől elmult az árnyékxar...de szerint nem alkalmazásvezérelt AA miatt...
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
munky
őstag
-
Dr.Én
veterán
Hali
Másnál is ilyen ratyi ez a játék?
Laggol E8400,8800GT 512mb,2*1gb ddr2-nél
Valszeg delete lesz ennek a végeWOT: kissio
-
Kiskokó
veterán
hát az FPS maradt 20-30 szal méselet sokal jobbde leglaáb nem laggol a game... nemhiszem el hogy ilen nagy a gépigénye.. avgy egy 8800gt meg egy e5200 ilyen ygengének számit ?
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Sonja
nagyúr
Kapcsoljátok ki a picsbe az árnyékokat! Sokkal jobb lesz és +10fps!
Kérdés! Hogy a fenébe lehet azt a küldit megoldani, amiben 15000 dolláros kárt kell okozni? Van valakinek tippje, mit lehet szétrombolni, ami sokat ér? 9000-10000 között végzek mindig.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Futás, futópályák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mazda topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Öregszem
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest