Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Szevasztok! (átnéztem a PT topickból )
Nem volt kedvem visszaolvasni az összes hsz-t az utolsó párba bele-bele olvastam.
Na én a 2 és 4 kivételével az összessel játszottam ill végig toltam. A 3 az nagyon cool volt, mérhetetlen mennyiségben. Aztán a 6 tetszett és sorban U, U2 (4x végig), MW (9x ), a Carbon annyira nem jött be, a kanyonverseny az állat volt és ennyi. Ja hogy volt egy Pro Street? Vártam 1000L és hatalmas csalódás. Büszkék voltak a füstre, jaj h oda ne rohanjak. Egy rakás .... De hát az USA-ban is Rendkívül népszerű az EA gyártmánya és a gazdag apuci fiacskája úgy dönt kipróbálja ő is (a vége? villanyoszlop, árok, kinek hogy, a roncsból meg szedték ki a PS-eket, azok biztos meg is úszták...erről ennyit) Ezért legál futam, no city. De hát előtte elkezdtek valamit és egyszer csak hopp, váltsunk. Tehát az ösvény nem a pro street, hanem ami előtte volt, ez csak egy botlás volt. De úgy látszik az EA önérdeke, hogy ha már ennyit fejlesztenek akkor jöjjön is már vissza, az meg hogy még hány hullát gyárt a játék? (ez egy kicsit morbid de ez az igazság, meg nem a mi bajunk) . Olvastam azt is hogy USA-ban bizonyos államokban be van tiltva az NFS.
Összegezve? Kíváncsi vagyok, végig játszom (mazohista vok ), de nem várom az UC-t.
A trailer meg semmit nem mondd el és mintha egy film lenne. Az autókról 1-2 millisec, egyébként mint egy akciófilm. Na mind1 ez már sok.
Most Wanted 4ever
Bocsika a hosszúságért[ Szerkesztve ]
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
.:Kristian:.
addikt
-
speed3456
aktív tag
válasz .:Kristian:. #203 üzenetére
Már a filmet is alig váromnem hogy még a gamét!
PS 1-2-3-4-5, PSP, PS Vita :) PS ID: speed3456789
-
Kiskokó
veterán
Nekem az alányeg hogy legyen szép hangja a kocskank legalább egy oylan irányitás mitn U2 ben és elgyen BEJÁRAHTÓ VÁROS SZABDON! akkor ha nem is kiátszom de leglább csak krúzoln ia városba tuti fogok
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kasza08
őstag
hát nem tom milyen lesz az Undercover, de eddig ez a ProStreet the movie...
-
- = Zk = -
félisten
ha minden jólmegy,ezt már egy hajón fogom megnézni!
amugy jófilmnek igérkezik...!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
west
őstag
most akkor lesz most wanted2is?
Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
joshua7
veterán
Ezen sorozat filozófiájának köszönhetjük a NfS-eket kb. az U1 óta. Gratulálok.
Semper Fi
-
csaabz
őstag
Nekem teccettek az előző részei is.
Egyszerűen nem kell tőlük többet várni, mint egy kis laza délutáni kikapcsolódás (meg AUTÓK!!).A játékról annyit, h várom nagyon, minden NFS-t vártam és a pro street volt az első, amit nem játszottam végig, mert annyira gáz volt. Vagy talán nem is gáz, hanem unalmas. Meg egy kicsit gáz...
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
Sonja
nagyúr
Kis gépigény.
Minimum gépigény:
Operációs rendszer: Windows XP/Vista
CPU: Pentium 4 3.2 Ghz vagy AMD Athlon 64 3500+
RAM: 1GB MB RAM vagy nagyobb (Windows Vista 2 GB RAM)
Lemezterület: 10 GB
Videókártya: 256 MB
DirectX: 9.0c verzióAjánlott gépigény:
Operációs rendszer: Windows XP/Vista
CPU: Intel Core 2 Duo, AMD 64 X2 5200+ vagy AMD Phenom
RAM: 2GB MB RAM vagy nagyobb (Windows Vista 3 GB RAM)
Lemezterület: 10 GB
Videokártya: 512 MB
DirectX: 9.0c verzióTámogatott videókártyák:
ATI
Radeon X1600 series, Radeon X1800 series, Radeon X1900 series, Radeon HD 2400 series, Radeon HD 2600 series, Radeon HD 2900 series, Radeon HD 3000 series, Radeon HD 4000 seriesNVIDIA
GeForce 7300 series, GeForce 7600 series, GeForce 7800 series, GeForce 7900 series, GeForce 8500 series, GeForce 8600 series, GeForce 8800 series, GeForce 9500 series, GeForce 9600 series, GeForce 9800 series, GeForce 200 seriesforrás: nfssf.extra.hu
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
csutkaa
senior tag
NÉZD
-
-
west
őstag
sracok!
ajanlom a burnout paradiset nektek.Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
mcsabee
senior tag
válasz .:Kristian:. #218 üzenetére
En nem ezt tartom gaznak, NFS-ban sem tortek, ami a mai napig az uj generacios (ertsd tuningolos fajta) nfs-ek legjobbja szerintem, hanem az a gaz, hogy lepattanak a kocsik, meg az a mozgas OMG ! Nem varom a jatekot, lehet be se szerzem. Nalam az MW elment, Carbon egy rakas.... Pro Street ket rakas.... es ez az undercover sem fog valtoztatni ezen a tendencian, bar remelem tevedek. Ugyhogy latatlanban az iteletem 3 nagy rakas....
Stay a while and listen...
-
JuliusK
tag
Pro Street volt az első NFS rész az utóbbi részekből, amelyet már az elején abbahagytam. Ezek után jó döntés volt, hogy visszatértek a korábbi NFS vonalhoz. Szerintem azért nem volt olyan rossz a Most Wanted sem. Persze ízlések és pofonok. Tegyük hozzák, hogy persze Arcade, meg minden, de aki szimulációra vágyik, annak ott vannak a pályaversenyes játékok.
Én mindenesetre várom.
-
.:Kristian:.
addikt
-
Sonja
nagyúr
válasz .:Kristian:. #226 üzenetére
Nálam nem működik a link (és az oldal se).
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Skipp
senior tag
válasz .:Kristian:. #226 üzenetére
Most nem tudom eldönteni, hogy a 2. viden a gyerek hótbéna vagy ennek tényleg ilyen az irányíthatósága. Arra gondolok, amikor kb 5 mp-en belül háromszor be szeretne menni a falon.
A képek meg olyanok mint a kozmetikai reklámos plakátokon a csajok, amikor kell szépen néz ki, de meglátod őket milyenek is valójában aztán hánysz tőlük.
[ Szerkesztve ]
Légy pontos! Mérj mikromiliméterben, jelölj krétával, vágj baltával!
-
csutkaa
senior tag
-
athomi
veterán
Látom megint kitett magért az EA, ismét telis-tele voltak illetve vannak ötletekkel, melynek gyümölcse az Undercover, ami nem csak hogy hasonlít a Most Wanted-ra, hanem egy az egyben az is. Két évet dolgoztak rajta (állításuk szerint) és ennyire jutottak. Hihetetlenül megizzadhattak a 2 év alatt...
[ Szerkesztve ]
-
Blizz
őstag
Az autó megint fog törni?
No mistakes, just happy little accidents
-
gtamate2
veterán
háát kicsit várom, de a ps óta nem remélek semmi jót
Underground 1 volt a legjobb, és utolnója a most wanted kötött le, viszont az underground2-t carbont,ps-t végig se játszottam ezek már elég gyengék voltak
kár hogy kihagyták ezt az "extrát" hogy nem lehet már menni rendőrrel, nfs 3-ban anno akkora siker volt (vagy a 4-be nem emléxek sajna), régi szép idők*Sn0w
-
-
-
feka007
veterán
válasz Sirandrish #236 üzenetére
Nekem bejött az MW anno, de most másodszorra ugyanazt... Mindegy, azért arra jó lesz, hogy kicsit kocsikázzak a városban, ha jó a graf meg az irányítás akkor ellehet brummögni benne egy kicsit, rég nem játszottam már árkáddal (a Grid nem az), mert még ilyenek sincsenek mostanában, mint az NFS...
-
Blizz
őstag
4 rész óta semmi se változott a stílusában...
Csak más szereplők .rendőrök és törés meg helyszín. Igazán tervezhetnének valami újat.
pl rallis-fejlesztős legyen, nekem ez bejönne.[ Szerkesztve ]
No mistakes, just happy little accidents
-
engineeeer
tag
Gondolom drift,drag nem lesz uh marad a grid... Ezt 2évig csinálták???Legalább a napszakok váltakozását megoldhatták volna vagy megint csak az eső lesz a + mint a MW-ben?
-
dragonfx
veterán
a gépigény durva a profiloban levő a minimum szinte....ha lesz addgra másik gép megsasolom tuti....
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
feka007
veterán
válasz dragonfx #244 üzenetére
Rég ezt csinálják már... Carbonból azt ígérték, hogy hetekkel a full előtt lesz demo, de aztán mégiscsak 1-2 nappal a full előtt lett, hogy ne tudják visszamondani túl sokan az előrendelők... MW-nél asszem már 1-2 héttel előtte kiadták, mert az azért még nem volt rossz cucc.
-
ChromeX
addikt
akármilyen lesz a game 100hogy kipróbálomez isteni
-
nsrking
senior tag
Jó game lesz ez a maga módján.
-
Ricco_hun
senior tag
Hát a videók alapján én nem várok sokat a játéktól. Csak egy 2008-as Most Wanted lesz. Ami pont nem a kedvenc részem. Az a hülye flusztráló városkép, amire nagy általánosságban a sárga szín jellemző. Sivár és lehangoló. A ProStreet-ben úgy voltak lemodellezve a kocsik, mintha élő képeket néznék. Hát a videók alapján az Undercoverben korántsem lesznek olyan élethűek a kocsik. Mi van visszafelé fejlődünk?
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- Nintendo Switch
- Videós, mozgóképes topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest