Új hozzászólás Aktív témák

  • Sziasztok,

    Átnézte valaki a 100%-os napelem pályázati anyagát?
    Lehet én vagyok figyelmetlen és nem vettem észre, de a kiírás elvi oldalon nem tiltja egy mondjuk 10-es inverter felhelyezését 5kwp-nyi napelemmel?
    2.1.1-nél:
    (támogatásban kizárólag olyan napelemes rendszer részesíthető, ahol a napelem-panelek összesített névleges beépített teljesítménye
    nem haladja meg a pályázat által érintett ingatlanban pályázat beadását megelőző elszámolási év éves fogyasztás kWh-ban kifejezett összegének 1100-zal elosztott értékét, de legfeljebb az 5 kWp-et).

    Hezitálok, több okból is. Éves fogyasztásom az idén felhelyezett 6db klíma nélkül 5423kwh. Ez 4,93kwp-s rendszert engedne. A 100%-osra ha még be is futok gyermek nélkül, közgadász szemmel bruttós elszámolásban amit spórolok idővel rá is költöm a rendszerre, tehát nem feltétlen érné meg. Max ha ledobom a tetőről amikor a garancia lejár és javítani kellene.

    Egy jó 8-10-es rendszerrel lennék beljebb a jövőbeni fogyasztási dolgokkal (klímák, elektromos autó), de az meg ugyebár csak önerőből gyermek nélkül. Így elméleti oldalon ha raknék fel egy 10-es invertert az 5-ös előírású napelem mennyiségre az bővíthető lehetne később önköltségen, és se új szerződés, semmi. Vagy nem?

    Bocsi találtam linket a pályázati topicba, átmentem :)

    [ Szerkesztve ]

    joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt

Új hozzászólás Aktív témák