Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
hazaértünk.
Egész jó kis túra volt. Szép a táj, jók az etapok. Idővel is szerencsénk volt, nem sütött 100ágra nap, és csak egy 5 perces kis csepegő esőbe futottunk bele.
A szelephézag állítás fogyasztáscsökkentőleg hatott, de jobban nem megy. Annak ellenére, hogy az én motorom volt a leggyengébb és a második leggyengébb is dupla olyan erős volt mint az enyém, lépést kellett tartani, ami nagyrészt sikerült. De azért néha kevés volt. Node ennek ellenére 4,1-es átlagom jött ki.
A másik észrevétel. Túraplexivel a végsebességem óra szerint 165. A mostani kicsi Malossi plexivel 160, de ha bebújok a plexi alá 171 (csomagtartó dobozzal). Ez is érdekes.
Továbbá megdöntöttem az egyéni sebességrekordom. Elksíért hazafelé a CBR-es haverom, mindenképpen ki kellett próbáljam. El is vittem egy kicsi körre a 3-ason Aszód felé. Ott sikerült ezt produkálni. A futóműve teccett, de annyira nehéz döntögetni, hogy rettenet szokatlan volt. Szabályosan le kellett ráncigálni oldalra a kanyarban. Ettől független fasza kis gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- iPad topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest