Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1011
aktív tag
válasz -Mosquito- #2898 üzenetére
BOCSÁNAT HOGY OLVASOM A TOPIKOT,ÉS HOGY EGYÁLTALÁN LÉTEZEK!!!
BOCSÁNAT HOGY NEKEM ILYEN SZ@R MOTOROM VAN!!!
BOCSÁNAT HOGY EGYÁLTALÁN KÉRDEZNI MERTEM A MOTOROS TÁRSAIMTÓL!!!
MOSTPEDIG MEGHIRDETEM A MOTORT ÉR VESZEK EGY BURGMANT, MERT AZ A MENŐ,
MEG AZ A MOTOR.RÉSZEMRŐL LEZÁRTAM A TÉMÁT,MEGPRÓBÁLOK EZUTÁN KÉRDÉST NEM FELTENNI!!!
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGEDET ÉS AZ ÉSZREVÉTELEIDET
---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
balazs1011
aktív tag
válasz longwild #2900 üzenetére
Köszönöm hogy töröd magad az én pics@nyi ügyemmel kapcsolatban,de megpróbálok ezentúl itt kérdést nem feltenni.
Nem szeretném senki nagyon drága idejét ,pláne hétvégéjét,nyaralásáti idejét elrabolni.Majd ezentúl mégtöbbet guglizok.
De azért köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
-Mosquito-
őstag
válasz balazs1011 #2901 üzenetére
Jesszusom,ebből ezt vontad le..?! Gratula!
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
longwild
aktív tag
válasz longwild #2900 üzenetére
Talaltam egy pdf osszesitot. 19. oldalon 3 cikkszam is van, abbol 2 az 500-as Beverlyje.
http://www.af1racing.com/store/ProdImages/st3/ECP3000US2.pdf
a dolgot bonyolítja, hogy 2005ben a Service manual alapján az m341m33318-tol 5 görgős a konstrukció. Gondolom onnantól lehet, hogy masik szíj is van...
szoftver szakmabeli && Beverly250
-
longwild
aktív tag
-
kcsa
veterán
válasz balazs1011 #2901 üzenetére
úgy látom ma te dugtad a kisfőnököt a csalánba
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
balazs1011
aktív tag
válasz longwild #2904 üzenetére
M341M10042793 a motorszám.
8 görgős a vario.
Olvastam olyat is valahol hogy a hengerfej vagy a szelepfedél 4 vs. 6 csavaros.
Tehát már ez is adhat okot bárminemű kérdésre.---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
balazs1011
aktív tag
Nem dugtam csalánba csak ha meggyanúsítanak olyan dolgokkal ami nem igaz.
Méghogy nem guglizok eleget.
Csak nekem számít az ár, hogy mit és honnan.
Hisz te tudod.---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
TommyGun
őstag
Vki pls
http://m.prohardver.hu/tema/motoros_topic_2/hsz_39490-39490.html"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
csongi
Topikgazda
Szerintem ne civakodjunk, mert felesleges Dex és társai odaát vannak
balasz: szerintem 28,2*1036.Ugyan az megy X9 atlantic, stb. Minden olasz 500-ba ez a blokk ment.
Mitsuboshi szíj Kb 20K. Nekem is ezt ajánlották, most ezt tetem bele, és eddig 1200Km mentem, és teljesen jónak tűnik -
AndrewTdi
addikt
válasz balazs1011 #2908 üzenetére
Elvileg az Én malossi szíjam is jó lehet neked ha érdekes lehet számodra. van benne kb 1500 km, é nem régi. 13K-ért árulom.
[ Szerkesztve ]
-
balazs1011
aktív tag
NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A SEGÍTSÉGET
Mosquito34 erről beszélek!!! Pedig nem mindenkinek van olyan motorja mint nekem
csak ua. a motorblokk.Ugyanis ha jól tudom 5 fajta motorba szerelték ezt a blokkot.De nem haragszok rád, még ha így is jött le.
[ Szerkesztve ]
-
-Mosquito-
őstag
válasz AndrewTdi #2912 üzenetére
Most akartam kontrázni,hogy a Motorline-ban xxx Ft a hajtás szíj.. Amikor még én vettem 18eFt volt.. Most meg majd a duplája. Stornó.Balazs:
Én sem haragszom rád! Csak amikor mindent meg lehet találni a neten,egy kis nyomozással/önszorgalommal,kideríthető/megtalálható.. Csongi,Andrew blokkja stimmelhet,annak évjárata és a hajtása már nem biztos.
Aprilia Atlantic,Sprint,Scarabeo,, -Gilera Nexus,Fuoco,, -Piaggio,MP3,Beverly-GT,X9,X10,, -Malaguti Speeder Max GT-RS,, -Peugeot Satelis.Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
balazs1011
aktív tag
válasz -Mosquito- #2914 üzenetére
-
Grillo
őstag
No, hétvégén lementem Balatonra, fasza volt minden. Egy dolgot kivéve, amikor másnap reggel megint csak benzint töltve a hengerbe indult. Se előtte, sem utána nem csinálja, csak úgy tűnik hosszú utak után. Meglátjuk, reggel mi lesz.
Egyik felmerült ok lehet talán az, hogy miután elkezdtem nézegetni a dolgokat kiderült, hogy 6 Ah-ás akku van benne. A 12-es helyett.Szerintetek?
Milyen márkát nézegessek, ha az akkuvétel a következő lépés?
-
A kinai olcsó, de egy szezonos. Főleg ha nem jó a szabályozód. Ami még fontos. A legnagyobb indítóáramút válaszd a legnagyobb kapacitás mellett. Értelemszerűen ami fizikailag befér a motorodba.
Pl. a Varta jó név de a robogó akksijai kisebb indítóáramot produkálnak. [Ennek] például 130A pedig a konkurencia 220A. Szóval ezt is kell nézni. -
Grillo
őstag
Yuasát néztem, az elvileg Japán, olyan 12k körül van, méretekben a 130x80x160 körül van a maximum hely.
Még azon gondolkodom, hogy a szívató lehet még szar, azt hogy lehet tesztelni, és merre keressem a motorban. Mert amúgy a mostani akksit megnéztem, full fel van töltve, nem is tűnik réginek.
Csak gondolom indulásnál annak is kicsi az indítóárama, így meg, hogy a lámpa automatikusan kapcsolódik, lehet kevés áramot kap pl. a benzinpumpa? Vagy nemtom.
-
-
-
Grillo
őstag
Hosszabb, 5-8 órás leállás utáni első indításnál fordul elő, hogy nehezebben pörög fel, de 1 perc, pár száz méter után ez elmúlik.
A nemindulásnál teker szépen az önindító (elég sokat bírt, első alkalommal nyegtettem pár percig), szikra is van, de nem röffen be, csak ha benzint töltök a hengerbe. Legalábbis kétszer így jártam. A két eset között 1 hét telt el, napi szinten használtam közben, akár pár km-es távokra is, és nem volt gond.
Az akkut kivéve a motorból 12,5 V-ot tudott, Lidlis töltő 2 perc múlva mondta, hogy rendben van, kész a töltés. -
DigitXT
nagyúr
Uh, ez baromi macerásnak hangzik. Madisonon eleve a gyertyához férni nehézkes. Szerencse, hogy nekem manuális szívatóm van, és azzal lehet játszani, ha kell.
(Szerk: nem szokott kelleni, már a hőmérséklet alapján "érzem", hova kell rakni...)
Teszem hozzá, addig van jó világ, amíg össze nem f*ssa magát a blokk... Van egy érdekes kotyogása. Mondjuk megy, mint a disznó (kategóriájában), nem is nagyon találtam alternatívát. Ha besz*rik, max. veszek egy másik Madisont, LOL. Szerk: előtte azért még (ha így kibírja télig!) rá lesz nézve, mi/merre/hány méter.
[ Szerkesztve ]
-
huszi.gyb
senior tag
válasz DigitXT #2926 üzenetére
Azért télig csak kihúzza... Utána meg szétdöntjük.
De nem úgy, mint én a Tactot...A héten a helyére került minden, 15km teszt is belement már... Furcsa volt Maja után... Tényleg játékmotornak tűnt... De vicces volt.
A szerelés 1 az 1-ben az utcán történt...[ Szerkesztve ]
www.dongosofor.hu
-
DigitXT
nagyúr
Óóó, gyerekek: J.Costa vari, dupla xenon, halvány szappantartó zöld.
És Majesty... Szerelmes lettem. Na jó nem. De látok benne fantáziát.
De HD képeken az RMS "szponzori" matrica: hm... Meg oké, hogy
H4 bi-xenon... De sajnos, nem projektoros. Csak beqrták a foncsorba.Szerk: ez meg egy XCiting. Leo Vince SBK dobbal. Lehet egy hangja.
Szerk2: 8000 km futás évente, tehát kihasználatlan a motor. Eladó!
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz DigitXT #2928 üzenetére
Höhö, morgós medve. Tessék megnézni a dobot. Benne még a hangtompító.
Na, de már takarékra teszem magam. Jó éjszakát!Búcsúzik a hahu-szemle. -
DigitXT
nagyúr
válasz huszi.gyb #2932 üzenetére
Gondoltam, hogy rád számíthatok. Más: belefaragtam a féklámpát a dobozba.
Kicsit savanyú (kicsit drága volt), de megy. Megérte? NEM. Nagyon nem... De ha
egyszer ez ment meg egy ráfutásos balesettől, akkor meg igen. Rém gagyi cucc!
Kb. DIY házibarkács kategória gyárilag. Miután szétégettem, és a NYÁK is eltört:
pláne! Faxért nem összeszerelve árulják?! Legalább a kritikus pontjain. Jó, hogy
nem egy marék LED-et, ellenállást, drótot csomagolnak, hogy: nesze, forrasszá'! -
DigitXT
nagyúr
Nem ugyanarról a szettről beszélünk szerintem (felismerek egy LED-et, hidd el):
az enyém LED-es gyárilag, és elég gyenge a NYÁK. Bizony, forrasztás közben
kis erőltetésre is eltört... Pech. Jó, ha nem k*rom el elsőre, nem kell forrasztani.Mindenesetre hasonló (erős) LED-ekre cseréltem. Sajna nem ANNYIRA erősek,
mint a gyáriak voltak, de összességében nem gyengék, a célnak megfelelnek...
A homasitás féklámpá(ka)t viszont el kell felejteni, semmi fényerő nincs bennük,
teljesen használhatatlan "lófütty kategóriás" LED-ekkel vannak szerelve.Szerk: egy kép illusztrációnak... (Hogy ne csak a "levegőbe" beszéljek...)
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz -Mosquito- #2936 üzenetére
Gyári csati, csak kellett egy 1-2 mm-es alápolcolás neki, mert nem értek össze.
-
DigitXT
nagyúr
Szerintem jobban jártál. Eredetileg én is LED-sort terveztem, benne is volt sokáig.
Csak azt nem találtam ki, hogy hogyan vigyem fel a delejt. (Na, arra jó a GIVI-féle
megoldás. Mondhatni elegáns! Csak egy picit gagyi, meg gyárilag kontaktos...)OFF: élmény volt éjszaka a Maját menteni. De lábon hazament... Kevlár szíj?!
46141-nél szereltem be. 52441-nél meg olyan rojtos, hogy öröm nézni: röhej.Ugyanekkor kapta a sárga kontrasztrugót, szóval teljessé vált a Multivaros szett.
Még egyszer ennyit el kellett volna mennie hiba nélkül. De legalább jó drága volt.
Potom 32,570 Ft-os szerviz volt úgy, hogy én magam csináltam. Jah, ÚJ görgők
ugyanekkor! Marginális kopásnak szabadna csak rajta lenniük. Hihetetlen, na... -
huszi.gyb
senior tag
válasz DigitXT #2939 üzenetére
Majd a képet dobd fel, amit csináltál. Vattacukrot? Valaki?
Egyébként haveromat hazadobtam még (kocsival). Bedugtuk a telefonját tölteni, és elkezdett sípolni a lámpaőr... Majd ha belső világítást kapcsoltam is sípolt, meg ha levettem a gyújtást akkor is... Lehet emiatt halt meg az előző akku? Ma tényleg nem kellett volna felkelni...
www.dongosofor.hu
-
DigitXT
nagyúr
válasz huszi.gyb #2940 üzenetére
Mit képet... Már a videót nézem. Qrvajó! Kár, hogy szánalmas a One X
által rögzített hang. De ha mélyhangkiemelővel végigmegyek rajta, talán?Amúgy érdemes volt többször megnézni: tuti fel van csavarodva még egy
csomó szál a főtengelyre a varió mögé: attól (is) csöröghet szerintem.
Egyértelműen balról csörög, remélem nem kamu sztereó a telefonom.De közkívánatra, akkor egy kép, a "kócos fürtjeim de szépek" dallamára!
Szerk: mondjuk amikor a Moszkván felnyomták mögöttem a villogót, azt
hittem értem jöttek. (Volt egy tempóm hazafelé, na.) De hagytak, LOL.Szerk2: az hagyján, hogy felkelni. De a harmadik Monster után aludni?[ Szerkesztve ]
-
-Mosquito-
őstag
válasz DigitXT #2941 üzenetére
Vagy a kuplung csilingel vagy a rosszabbik a főtengely csapágy. Hallani kéne tisztán. Főtengelyről le kéne szedni szálakat mert jobban rátekerdhet és a szimmeringet is megeheti. Nagyon nem kéne használni ezt a motort.
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz -Mosquito- #2943 üzenetére
Majd huszi megoldja. Éjjel úgy ítéltük meg, hogy azt a 4-5 kilit kibírja,
tartalék szíjunk (nejlonharisnyánk) úgyse volt: 40-nel eldöcögtünk. -
AndrewTdi
addikt
Lassan bebizonyosodik, hogy Mayácska nem akarta hogy lecseréld és azóta bosszúskodik. Vagy huszit nem szereti.
-
huszi.gyb
senior tag
válasz AndrewTdi #2946 üzenetére
Tact is... Nagy szerviz után eladtam... Skizz kolléga vette meg, fórumon... Hazafelé megállt alatta, majd kis pihenő után pöcc-röff... Alattam csont nélkül ment Vácig...
Egyik motor sem szereti, ha
megcsaljákeladják...Menni nem terveztem vele, de nem akartam a 2-es út mellett hagyni. Szétszedtük, mérlegeltünk, és úgy döntöttünk, hogy onnan még lassan hazajön. Így is lett... Ma rendelek citybiketól szíjat, és meglátjuk, hogy mi lesz... Minden esetre, ha sikerül úgy eljönnöm munkából, akkor szétdöntöm a hajtását, és kitakarítom...
www.dongosofor.hu
-
DigitXT
nagyúr
válasz huszi.gyb #2947 üzenetére
Majd szólj, ha kell help, mert a dugókulcsfejek nálam maradtak.
Ma délután még rá is érek... Amúgy Andrewnak igaza van. Nem
akarta, hogy eladjam. De abban nem, hogy a te arcod nem bírja:
elvégre hazavitt. Eldugult fúvókával, leeső kipuval, rojtos szíjjal,
mindenhogy. Engem törött kuplunggal is. Kicsi, mokány. Japán.Macskazabálók sz*rjanak sünt, de csitt, Madison meg ne hallja!
(Mondjuk ott is lesz tankolás-anomália. 145-re 9-et? Az 6L+.
Sanszos, hogy a túra 4,1 volt az optimista: fért volna bele még.)bogyo112: van benne valami. Nála ~fél lityivel többet is kajál.
(Jó, mondjuk az utasszállítás nálam sosem volt napirenden.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest