Új hozzászólás Aktív témák

  • miresz

    veterán

    válasz csongi #12760 üzenetére

    Volt ott ahol néztem 250-es is,mentem mindegyikkel,hát meg kell mondjam a Yamaha blokk tudásától nem voltam elájulva. Lehet,hogy az a példány volt csak lehervadva,de a 200-as érzésre is jobb volt. Havernak 250-es Majesty-je van,hát az sem épp egy erőmű,pedig az rendben van tartva. Persze lehet szarul máshogy van kigörgőzve azért érzem ezt. Külföldi oldalakon olvastam,hogy rengeteg Yamaha blokk-nak (125,250) van alapjárati hibája is. Mindenhol a Piaggio blokkot mondják megbízhatóbb,és tartósabbnak! Meg azt hiszem újabb fejlesztés is,azért tették már a fiatalabb Madisonokba ezt a Yamaha helyett.

    Kaposvár és vonzáskörzetében,használnám szezonban,főként melóba járni,(napi 30km) esetleg nagy néha a feleségemmel leugrani a Balaltonra (oda-vissza 90km). ~ ez lenne a felhasználási terület.
    90kg vagyok,alattam a 200-as pikk-pakk 100-on volt.
    Ahonnét veszem 1 év garit vállal rá. Igényes,és kényes vagyok a dolgokra(ki is akasztottam már az eladót párszor ez miatt,de hát ez van :) ) Úgy hozom el a motort,hogy a hajtás teljesen le van szervizelve,új olaj,és olajszűrő,légszűrő,gyertya,és 2 új gumit kap. A motort teljesen újrafényeztettem velük metál grafit szürkére,mert sajnos nem bírom elviselni,hogy ha karcos. (nem esésből származó karcok,hanem használatból eredőek) Nekem az autóm is ilyen. :) Szeretem,ha valami úgy néz ki,és úgy is működik,ahogy azt én szeretném! :)

    Köszi a "típusgyengeség" listát,át fogom nézetni ha meghoztam mindenképp egy ismerősömmel,aki KTM szervizben dolgozik. Óraállás valós-e vagy sem,nem nagyon izgat,motornál mindig inkább az állapotot nézem,nem nagyon izgat,hogy mikori,vagy mennyi van bent. A motor 2005-ös, Olasz,Veronai, láttam a kinti forgalmijának a másolatát. 2 éve hozták be,akkor lett itthon forgalomba helyezve,most visszahozta az előző gazdája és beszámíttatta egy Honda Hornetbe.

    Amit még olvastam a gyári adatok közt,hogy az első,és hátsó gumi mérete nem egyforma. A hátsóra 130 / 60-13-at az elsőre pedig 120 / 70-13-at ír. Nem lenne jobb előre is a hátsónak a mérete?

    (#12763) üszök: Igen a 2004 utáni 250-es már Piaggio blokkos,de olyat nem találtam jót.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák