Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Áá, most meg az ape-pel gyűlt meg a bajom. Arra esetleg nincs plug-in?
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
deter
aktív tag
Nekem a vizalizációvan lenne kérdésem. Azt hol tudom beállítani, hogy vizualizáció csak a videokiementen küldjön teljes képernyőt, mag az aszatalon normálisan tudjak válltogatni a számok között?
ui: ezt már olyan régota érdekel Nagyot dobna egy kisebb házibuli hangulatán.
üdv:
deter -
Antonio
senior tag
pont erre akartam rákérdezni
anélkül hogy kérdeztem volna kapásból jött a válasz,
köszönöm (ezért is szeretem a PH-t)Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
Dictator^
veterán
adott winamp 2.95 nem alap skin (bár sztem ez felesleges) és full screenes alkalmazások után mindig elcsuszik a main panel tudja vki mitől lehet?
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Winner_hun
titán
5.24-es winampban amint elkezdek lejátszani valamit, szétfagy az egész. A szám megy, de ha vége van, nem vált számot. Firefoxban van kiterjesztésem amivel tudom irányítani a winampot, azzal tudok számot váltani. Nem azzal akad össze, mert eddig működött (legalább is szerinem nem azzal akad össze)
Winampot újratettem, a hiba ugyan úgy fent áll.
lol megvan, az utorrentel akadt össze, nem értem miért nem jutott előbb eszembe, volt már máskor is.
[Szerkesztve]► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Danecay
addikt
Hi!
Nem tudja valaki az mitől lehet, hogy ha online akarok rádiót hallgatni és kiválasztok egy adót, kiírja szépen, hogy a csatlakozás sikeres, elkezd bufferolni, de itt meg is áll a folyamat, a CPU használatom 100%-ra emelkedik és alig bírom bezárni a winampot, mert annyira fogja a gépet. Érdekes az online TV-k mennek rendesen.
Ja még annyi, hogy egyébként sem volt valami régi a Winampom, de gondoltam felrakok egy újat (5.32), de ez sem oldotta meg a problémát. -
Konflikt
addikt
Ismeri vki azt a plug-in-t amivel ki lehet tartatni, kimerevíteni egy hangot (megállítod a számot, és az épp aktuális hang szól végig)? Zsír lenne, csak nemtudom a plug-in nevét
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
bozont
veterán
Hali
Szóba került vhol, hogy wave out-al szebben szól a winamp mint a directsound-al. Ez igaznak is bizonyult, a gondom csak annyi, h abban a könyvtárban ahol a zenét hallgattam egy kernel streaming log.txt nevű fájl marad. Egy picit idegesítő, mi ez és ki lehet vhogy kapcsolni? -
SAMYka
senior tag
Üdv
Monitor csere miatt a playlist kilóg egy kicsit a monitorból (kisebb monitort használok most). Hogyan tudnám összébb tolni?
Thx
Sikerült megoldani vagy 1 órát szivatott
[Szerkesztve]PH! Tábor - ...mert megérdemlem...
-
Relisys
senior tag
Hello!
Egy winamp pluginra lenne szügségem ha van egyáltalán olyan ami összekeveri randomban a számokat a playlistbe, vagy ha esetleg van olyan beállitás a winampban ahol beállithaotm hogy véletlen lejátszáskor 1 számot csak 1x játszok akkor az is jo. -
ádyz
addikt
sziasztok!
az uj winamp-om van(5.32 )és megy a zene,de a minősége nagyon x@r.még 320kbit/s-en is.a windows media player meg még a 8kbit/s-t is tökéletesen jácca
Van valakinek ötlete vayg valami tanácsa hogy mér ilyen x@r?
előre is köszi -
kp78
addikt
Üdv!
Az miért van, hogy az asztali gépemen ha fut a winamp, akkor nem teszi ki magát a tálcára, de a notimon a tálcán is látom. Hogy tudnám a tálcáról eltüntetni?
Nem nagy dolog, de ne legyen ott a tálcán.
Köszi előre is.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz Winner_hun #869 üzenetére
Pedig ott is turkáltam, de elkerülte a figyelmem.
Köszi„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!DTS-t,hogy lehet lejátszani Winamppal?KXdriverem van.Találtam egy plugint,de nekem nem működik.[link]Köszi!
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Labtec multimédiás billentyűzet alaphelyzetből a win. media playert akarja elindítani. Addig rendben van, hogy beállítom a megfelelő gyorsbillentyűhöz a winamp exéjét, de az a gond, hogy az előző és következő szám gyorsbillentyű továbbra is a win media playerre akar vonatkozni. Na most hogy lehetne ide varázsolni a winamp előző és következő dal funckióját?
-
Dictator^
veterán
Mitől van az hogy a 2.95ös winamppal a full screenes visualization akad...ismerősőmnek ugyanilyen gép, mondjuk 5ös winamp, amit még itthon sosem probáltam...és azon tök szépen megy 1024x768@32bpp -be ?
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
VladimirR
nagyúr
hali
olyan cuccot keresnek a winamp-hoz, aminek segitsegevel a billentyuzetemen levo gyorsbillentyukkel tudnam allitani a hangot
jelenleg a billentyukhoz egy-egy .cmd file van rendelve, ami meghivja a clamp-ot kulonfele kapcsolokkal (Bovebben: [link])
ez szep es jo es mukodik, viszont a lenyege az egesznek az lenne, hogy ha fullscreen fut valami (film, jatek), akkor is tudjak hangerot allitani
ezzel a modszerrel viszont egy-egy pillanatra felvillan egy parancssor, ami ugyesen ellopjaa fokuszt a legtobb esetben, s a teljes kepernyos alkalmazas visszaugrik ablakba (vagy levagodik a talcara)
van valakinek epito jellegu otlete?
valaszaitokat elore is koszonom -
sekli
addikt
Heló
A főablakban pontmátrix-os karakterekkel jelenik meg a szám címe és az előadó, és ez scrollozódik, ez az alapbeállítás, semmit nem, állítottam el..., de ha Motörhead számot hallgatok, akkor a windows alapértelmezett Tahoma fonttal írja... ez mitől van? -
Gallac
senior tag
Felraktam a legujabb 5.32es verziot és ez a tapír folyton valami Windows Installer ablakot dob be nekem már beállitottam mindenhol h nincsen Netkapcsolat de csak akar valamit töltögetni viszont ha meg engedem akkor valami hibával elszáll?
és csak ugy tom hasznalni ha 3-4 szer a Cancel gomra kattintok
ötlet?
vagy az XP-t rakjam vissza Ghostal és kész?''..Mobiltelefon vonóhoroggal eladó...''
-
Gallac
senior tag
HM?
''..Mobiltelefon vonóhoroggal eladó...''
-
kew
senior tag
hello!
hát most nemtom én vok-e a hülye, de:
- eddig a winampba ha megnyomtam egy kiválasztott elemen a q betüt, akkor azt enqueued-be vagy mibe betette, ugye hogy az lesz a következő, amit lejátszik. a J betü hatására előugrik a keresőablak, na ott is volt erre lehetőség alul egy külön gombbal.
- be tudtam állitani hotkey-eket a klavin lévő előre-hátra-pause-stb gomboknak.
nah viszont most ezek közül egyik sem müxik... q betüre nem csinál semmit, keresőablakbol is eltünt a gomb, hotkeyt sem találom, hogy hol állitottam eddig be.
Hozzáteszem, most raktam ujra a wint, és gyorsan lekaptam egy új winampot...most mi lelte ezt vajon? nemjó, mer ezeket a funkciókat gyakran használtam... -
kew
senior tag
válasz Winner_hun #885 üzenetére
az a fura, h még a helpjébe sincs szó pl hotkeyről... mindjár előkaparok valami régebbit, kipróbálom azt
-
kew
senior tag
felraktam a legújabb pro-t, ugy hogy minden szart feltelepitettem amit akart, most igy minden van...érdekes eddig lite-ot használtam, és annak se engedtem, hogy mindent feltegyen, de mégis bennevoltak az eddig felsoroltak...
-
Coyote2000
őstag
Szeretnék 1 kis segítséget kérni:
5.32-re updateltem a WA-t, és egyszerűen nem hajlandó beolvasni az ID3 tag infókat a fájlokból. Megnéztem a File info (F3) ablakot, az is le van butítva pár sorra, de tartalmazza a lényeget - mégis csak a fileneveket látom helyette. Minden file esetében ez van.
A beállításokat végigzongoráztam, semmi
Tudja valaki a megoldást? Ha nem lesz megoldás, akkor visszapakolom a régi WA-t -
Trasho
tag
válasz Coyote2000 #888 üzenetére
Ajánlom hogy telepítsd újra ...nekem is volt ilyen problémám, és ez megoldotta... Remélem Neked is
Richard.Sawyer™ | |
-
RAM
őstag
Érdekes ez a Winamp (most éppen: v5.32):
Azt ki lehet deríteni miért-mire ''fogyaszt'' annyi memóriát most éppen 20 MB-ot a Winamp,
amkor 7-nél többet nem szokott, de van amikor 3MB..
A beállítás minden esetben ugyanaz volt.
A program le-újraindítása nem segített..
Reboot sem most..
Ért valaki ehhez?Csak tisztán
-
Szmuki
tag
Hi all!
Valaki tudna nekem segíteni hogy hol kell beállítani azt hogy ha nézek filmeket egymás után akkor nem ugorjon vissza kis nézetben hanem maradjon meg teljesképernyőn?''Semmi indoka annak, hogy bárki is számítógepet akarjon otthonra.'' Ken Olson, a Digital Equipment Corporation elnöke es alapítója (1977)
-
moma
őstag
jelenleg egy 2.92 est használok. Olyan kérdésem lenne, hogy lehetséges valahogy újabb verziókkal frissíteni playlistben a file elérési utakat? Úgy értem, hogy közben össze vissza pakoltam a filokat, de tök ugyan azok a fileok és az kéne hogy ő megkeresi őket, hogy mi hol van és csinál ennek megvefelelően egy új playlistet. Létezik ilyesmi? Még ha a playlist nem tárol is semmi mást csak az elérési utat elvileg név alapján akkor is mennie kéne nem?
we all deserve a bit of luck.
-
sekli
addikt
heló
Hogy lehet .m3u playlist-ben összegyűjtött mp3 file-okat egy mappába kimásolni? winamp-om és media player-em van... -
Dictator^
veterán
megoldhato a 5.33as winampban hogy amikor benne allitok hangerot akkor a hangeroszabalyzoba ne emelje a wave-et?
csak a sajat hangjat novelje windoze beallitast ne allitson?
eddig 2.95ot hasznaltam, az nem csinalt ilyet.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
sekli
addikt
heló
valami olyan plugint vagy akármit szeretnék, amit bekapcsolva fullscreen-en jó nagy betűkkel írja az együttest, címet és az albumot...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest