Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.
tag
Sziasztok!
Nekem csak egy gondom van a winamppal s csak beállítás kérdése lehet, de nem találtam a beállításokban egyelőre.
Ugye ha csatlakoztatunk egy pendrivet a géphez, vagy más hordozható eszközt akkor felugrik egy ablak amit a winamp idéz elő, hogy: "Winamp hordozható zenelejátszó támogatás"
"A Winamp egy usb eszközt észlelt a következő meghajtón.. Szeretné az ezen az eszközön lévő zenéket a Winamppal kezelni?"
Na ezt , hogy lehet kikapcsolni, hogy a winamp ne hozzon fel semmilyen ilyen ablakot ha csatlakoztatok egy hordozható eszközt?
-
csabyka666
veterán
válasz Ferenc. #1901 üzenetére
Üdv!
Melyik verziót használod? Nekem az 5.63 van fenn, nem hoz ki semmi ilyet, ha pendrive-ot dugok a gépre. Jelenleg Win10-en vagyok, de Win7-en sem tapasztaltam ezt.
Beállítások -> a bal oldali menüben legalul "Portable" menüpont, itt van olyan, hogy "Nullsoft USB device plug-in", esetleg próbáld meg, hogy letörlöd (Uninstall selected plug-in), de tényleg csak tipp...Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Ferenc.
tag
válasz csabyka666 #1902 üzenetére
Köszi, sokat segítettél, eltaláltad, azt kellett kitörölni!
Én amúgy a legutolsó változatot használom, az 5.666 -ot.[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
válasz Ferenc. #1903 üzenetére
Na szuper, igazán nincs mit!
Az 5.666-ot használtam én is, de jóégtudja' már milyen nyűgjei voltak, visszatettem az 5.63-at, az tünetmentes.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
taky1984
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni winampal kapcsolatban. Olyan problémám van vele, hogy ha több tracket nyitok meg 1xre folyamatosan kifagy. 5.66-s verziót használom win 10-en. Lehet ezt valahogy orvosolni?
[ Szerkesztve ]
-
taky1984
tag
Megoldódott, 5.63-ban nincs ez a bug.
-
TigerCat
nagyúr
válasz csabyka666 #1907 üzenetére
Pedig jöhetne egy friss verzió, ami támogatja az új szolgáltatásokat és kezeli a helyi médiát is...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
r4z
nagyúr
Windows XP vagy 10 VM-ben futtatnek Milkdrop2 vizualt Winamp alol, a host OS-bol atiranyitott hang alapjan. A Linein viszont nem hajlando monitorozni a hangot.
- a Windows tokeletesen fogadja a bemeno hangot az egyetlen bemeneti eszkozon
- a Winamp CD pluginjenek beallitasaiban engedelyezve van a bemenet monitorozasa vizualhoz
- a bemenet 16/44.1-re van allitva Win10 eseten
- a linein:// stream inditasara egy pillanatra atvalt a Winamp "lejatszasra", aztan azonnal meg is allMi lehet a gond?
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
r4z
nagyúr
Ezzel a pluginnel megy tokeletesen.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Winner_hun
titán
Visszatértem a 2.81-esre. Fényévekkel gyorsabban indul mint a legutolsó verzió, netrádióhoz bőven elég.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
TigerCat
nagyúr
válasz Winner_hun #1911 üzenetére
Ahogy látom ennek meszeltek. Pedig egy darabig még reménykedtem...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
tlac
nagyúr
válasz Winner_hun #1911 üzenetére
akkor már inkább Audacious, ebben is van winamp-os stílus és még fejlesztik
sőt 4k-s monitoron is használható, mert lehet duplázni a skin-t[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Nem érdekel a kinézet, nem nézem zenehallgatás közben. Dupla méretet tud a 2.81-es winamp is. Az indulási idővel volt bajom. Nem egy őskövület gépem van, mégis mp-eket kell várni hogy elinduljon a legújabb winamp. Vicc. A jelenleg használtra ráklikkelek és szinte egyből el is indult.
-
tlac
nagyúr
válasz Winner_hun #1914 üzenetére
ez is egyből indul és alig van hardverigénye
-
csabyka666
veterán
Mi a fene a baj a Winamppal? 5.63-at használok már évek óta, WinXP-től Win10-ig hibamentes. Most tényleg egy program attól jó vagy rossz, hogy milyen gyorsan indul?!
Kemény 2 magos notin, 4 giga rammal, igaz, SSD-vel.[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Winner_hun
titán
válasz csabyka666 #1916 üzenetére
A lassú indulástól eltekintve semmi. SSD van itt is Ryzen 1600x-szel... de FX-szel meg előtte 955-tel se volt gyorsabb. A böngésző, sok kiterjesztéssel és lappal gyorsabban elindul mint egy zenelejátszó? Nemár
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
válasz Winner_hun #1917 üzenetére
Fura. A te konfigod kicsit erősebb, mint amin én nyomulok. Próbáld meg az 5.63-at, ez elvileg az utolsó előtti verzió - az 5.666 volt a legutolsó, de azzal voltak nyűgjeim.
Az előbb megnéztem, kb 1, de max 2 másodperc alatt indul nálam.
MOD: Most nézem, korábban belinkeltem már neked. Akkor újra kell rakni a Winampot, vagy valami plusz dolgot nem pakoltál bele esetleg? Plug-in például?
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz csabyka666 #1918 üzenetére
Teljesen új rendszer, minden új telepítéssel. Mindegy, nem érdekel, netrádiót lejátszik, mp3-at lejátszik, a felület meg nem érdekel hogy hogyan néz ki, teszi a dolgát. Nem tudom az újabb verzió miben nyújthat többet hogy ragaszkodjak hozzá.
-
csabyka666
veterán
válasz Winner_hun #1919 üzenetére
Amit linkeltem, az se indul gyorsabban?
-
Winner_hun
titán
-
csabyka666
veterán
válasz Winner_hun #1921 üzenetére
Az kemény. Ha minden friss, ötletem sincs. Mennyi ideig indul?
-
Winner_hun
titán
válasz csabyka666 #1922 üzenetére
2-3 mp között. Engem egyszerűen zavar a lassú indulása.
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
válasz Winner_hun #1923 üzenetére
Ez szerintem a program lustasága. Lehet nem is az indulás, hanem a működéshez szükséges erőforrások lefoglalása tart eddig.
Lássuk be, 3 mp nem egy veszélyes idő, főleg, hogy ezt 1x kell túlélni.Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Winner_hun
titán
válasz csabyka666 #1924 üzenetére
Pszichológiai hadviselés. Vegyél jobb gépet... biztosan a pc lobbi áll mögötte
-
csabyka666
veterán
válasz Winner_hun #1925 üzenetére
Vagy a stopsoros.
-
Winner_hun
titán
válasz csabyka666 #1926 üzenetére
Régebben adták ki a winampot minthogy ez a népbutító dili kezdődött volna.
-
csabyka666
veterán
válasz Winner_hun #1927 üzenetére
Megelőzte korát ez a baromság.
Visszatérve, ez a pár másodperc szerintem elviselhető. Ha a telefonom reagálna ilyen késéssel, az repülne!
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz csabyka666 #1928 üzenetére
Telefont könnyebb reptetni még PC-t
-
hemaka
nagyúr
-
Winner_hun
titán
-
Jacikaaa
csendes tag
Sajnos én mindig befürödtem a a winamp al le is cseréltem egy mezei aimpra nekem az jobban fekszik. dizájnra is és amit kell tudnia egy zene lejátszónak azt tudja. Sajnos a winamp a skinek terén jobb na meg persze több a vizuléció is de az már extra igény
-
s912
aktív tag
Tölthető az 5.8-as winamp:
https://www.winamp.com/ -
convar
csendes tag
Sziasztok! Felraktam az 5.8-at, merthogy ez már biztosan kompatibilis a win 10-zel, bla-bla. De azt hogy lehetne beállítani, hogy egyesével, az egér bal gombjának dupla klikkelésével tudjam a számokat a lejátszólistába betenni? Mert most az van, hogy ha ráklikkelek egyre azt azonnal el is kezdi lejátszani, az előzőt meg félbehagyja, ill. törlődik is az addigi playlist, amit rohadtul tudok gyűlölni olyankor.
Eddig 5.63-ast használtam és ott be tudtam állítani (csak a fene se emlékszik már hogy hogyan), igaz az úgy emlékszem eleve magyar nyelvű volt, ez meg már nem.
Előre is köszi!
Beszélt nyelvek: magyar, és csak a magyar!!!!
-
Jarod1
addikt
SZiasztok! mit kell beállítani ahoz hogy a multimédiás Billentyűzetem is kezelje a winampot? lejátszás, léptetés hang.
-
McSico
senior tag
Hali!
Nem tudom melyik verziót használod, de a képen látható opciókat kell hozzá bekapcsolni.Beállítások->Billentyűparancsok
Preferences->Global Hotkeys (ha régi angol verziót használsz)Ha a legfrissebb angolt, valószínűleg abban is hasonló lehet, bár én azt nem használom, mert nagyon le van butítva. (Bár már kiváltottam a winampot, mert újabb zenefájlokat már nem támogat)
[ Szerkesztve ]
"Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
jimmy399
senior tag
Ha minden igaz, jön a winamp Windows 11-el kompatibilis verziója az 5.9!
--- N/A ---
-
Sz_Imre
senior tag
Winamp 5.9 RC3 Build 9999 Released
Változások listája
Direkt Letöltés -
Sz_Imre
senior tag
Winamp 5.9 RC4 Released
Változások listája
Direkt Letöltés -
Sz_Imre
senior tag
Winamp 5.9 Build 9999 Final Released
Változások listája
Direkt letöltés -
szabacsik
őstag
Helló!
Másik vizualizációt szeretnék. AVS-t találtam hozzá (ez az lenne?). Be is tettem a Winamp\Plugins\AVS mappába, de nem jelenik meg winapban. Csak a MilkDrop-ot látom. Vagy lehet tök rosszul csinálom? Hogy kell újra szert tenni?
/\____/\
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest