Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
Üdv!
5.32es winampot használok és alapból úgy álította be magát, hogyha elnémítom, vagy változtatok a hangerőn, akkor egyből a fő hangsávot némítja/változtatja, ergo úgy működik mintha az lenne a fő hangvezérlőm... eléggé idegesít, hogy lehetne ezt megváltoztatni, hogy a winamp külön sávként működjön és ne legyen hatással más programok hangerejéreXbox GT: nozsolt
-
Csapi007
veterán
Hello
Van a Winamphoz valami áttetsző/átlátszó skin?"Csak úgy mondom"
-
Nordik
őstag
helló!
Egy olyan plugint keresek winamphoz, ami 5.1-re kikeveri nekem a zenét. A foobar200-hez ha jól tudom van ilyen plugin. Ha tudtok winamphoz is ilyet akkor légyszi adjatok egy linket! kösszi előre is! -
dybo
tag
Hi! Winamphoz van a jó kis SqrSoft progi, ami elvileg mixelgeti a szamokat winampban. Én is most szedtem le, de beállítani még nem sikerült, úgy ahogy akartam. Valahol azt is olvastam hogy ritmust is betolja.
Nem tud vki tanácsokat adni ehhez a progihoz, printscreen vagy bármit mást!
Köszi -
ssolitude
őstag
[link]
Erre?''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
rich0428
csendes tag
Valaki le tudná nekem irni pontosan hogy hogy kell winamppal(5.33) netrádióról zenét felvenni??????
Az élet egy nagy kupleráj,mi vagyunk benne a k**vák a sors pedig baszogat minket!!
-
Cicero
őstag
rákerestem topikban, de a link nem működött, winamp pluginoknál is kerestem de nem találtam használhatót. tehát a kérdés az, hogy tudtok nekem mondani olyan plugint, ami messengerre kiírja a hallgatott szám címét. van egy, de az időnként működik, időnként meg nem..
thxvm -
qdak
addikt
a bajjom a következö : ált ugy halgatok zenét h a winamp ablak aktiv és kinyomom a monitort, ha meg akarok v mit halgatni megnyomom a J-t v anumerikus DEL-t, s beirom a szám cimét a réginél ez ment szépenn az ujj meg ilyenkor inaktivá teszi a winampot
utána meg csodálkozok h hiába nyomom a billentyüt, benyomom a moncsit azt a winamp leghátul, ezt csak nálam csinálja????? h le7 kikapcsolni ezt v ez hiba?????
irjatok lécci
köszஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
[w]
őstag
így nagyhirtelen utánanézve ez a Milkdrop csak egy szimpla vizualizációs plugin, nekem pedig nem ilyen kell.
inkább egy olyan fullscreenes pluginre gondoltam, ami mutatja az aktuális számot (esetleg kicsiben egy playlistet is) és az ehhez kapcsolódó adatokat, ahogyan sekli is írta.cmdr PETER W. VOLKOV
-
Hawk1979
őstag
Khmm,olvasgatom a topicot,és egyre jobban csodálkozom,hogy a számtalan probléma ellenére kiálltok a winamp mellett,és már dafke is ezt használjátok...
Szerintem a 2.92 óta (ami még jó volt) csak rosszabb lett...
Lincseljetek meg,de szerintem az XMPlay százszor jobb.
Nem zabálja a memóriát,sem a procit,és nem akar mindenáron a neten kolbászolni
Tehát pici,gyors; kell ennél több??? -
qdak
addikt
semmi????
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
up
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
up
-
djane
csendes tag
akkor ide is, winampban hogy tudok adat cd-t írni ( mp3 ) ?
...djane...
-
t0m_
tag
Sziasztok!
Van olyan lehetőség ugye, hogy 'ratelgeted' a számokat, ami tetszik azt 3-4-5 csillaggal értékeled. Ekkor azt vettem észre, hogy azokat a számokat gyakrabban játssza (randomnál) a program. Nyilván ez az egyik célja is a csillagoknak.
Na most én újraraktam a windózt teljesen, format c-vel, de továbbra is, az eddig előnyben részesített számokat játssza gyakrabban. Ez miért lehet?
Meg azt is megfigyeltem, hogy a a random mód sem tökéletes, mert sokszor 5-6 szám után berakja ugyanazt, ami már volt, pedig bent van 6000 szám :S
Nincs valami plugin, ami ugyesebben véletlenszerű? -
qdak
addikt
1 az érdekes nekem a legjobb az volt h én magam elinditottam 1 számot majd nyomtam 1 et randomba és ugyan azt a számot kezdte!!! pedig / pill 2770 szám van benn!!!!
én nem csillagozok hanem history alapján halgatom h mi hány X ment plug in nem tok de nálad is csinálja h ha képet nyitok acdcee vel akkor oda dobja a winampot elé, vmikor a föablak nélkul jön elo a winamp, ha j,',' (num del) beirom a számot a winamp inaktiv lessz ááááááááá nálad is igy van???ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
-
FireShadow
senior tag
kicsit sokkoló élmény kezdett urrá lenni rajtam:
winamp librarybe kattingatok szamok között és váltáskor vmi égtelen zaj szürödik ki a vinyómból, kérdem én mi ez
elkezdek másolni valami nagy filet, kékhalál (ennek miértjére máig nem jottem rá)
utana atraktam lapozo filet masik vinyora, hatha azzal szarakodik vmi
most jön a lényeg..
behuztam rakat zenét win media playerbe, kattingatok össze vissza, tökéletesen müködik, nem hallatszik a kattogás (ami egyebkent üres floppymeghajtó kerregésre emlékeztet a winampos valtogatasnal)
sehogy mashogy nemtudtam elöidezni azt a hangot, csak winamppal
felmerül a kérdés, hogy mi a fene ez
tegnap felraktam a last.fm programját, és láss csodát, ha kilövöm (winamp plugin asszem) akkor winamp se kerregteti a vinyot..
vélemény? hasonlo jellegü problemaja volt vkinek?
ja es utoszokent, a directsound outputnal a bufferek értékét mire állitsam hogy optimális legyen? eddig defaulton voltak, jo az?Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
qdak
addikt
válasz FireShadow #935 üzenetére
5.35???????
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Help!
Winamp aktuális verzióját szeretném használni spdif kimeneten keresztül, de ezzel problémák adódtak. Audigy 1 (és sima Live 5.1 digital is) hangkarit spdif kimeneten összekötöttem egy külső dolby dekóderrel, az pedig két erősítőt hajt meg. A probléma ottvan, hogy a winamp csak stereóbban küldi ki a zenét, és akármit próbálok (output pluginek) nem szólaltat meg többet, csak az első két hangfalat, a hátsókat nem. Winamp fórumán valki írta, hogy maga a winamp nem támogatja a 4 hangszóró megszólaltatását spdifen keresztűl. Szóval nemtudom mivan.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
GC-EvElyN-
senior tag
Sziasztok!
Segtsetek már egy kicsit jóó??
5.1 em van ittthon, de a winamp nem hajlandó normálisan lejátszani a dolgokat. A mélyet szinte hallan sem lehet. Kénytelen vagyok mplayerrel zenét, amit egyébként nem szeretek semmire sem használni, mert sz..r
Hol lehet a winamp-ban és mit kell bekapcsolni, hogy minden szóró rendesen szórjon?
Amúgy hogy vagytok? Én anagyon ki vagyok fáradva de nagyon
Sajna megint nem veszek részt a prohardveres szerón a gyilokban, (ez persze nekem gáz) mert sok az idióta a többi szerveren.
Amúgy nektek hogy vannaka gombok beállítva?
Én nem bírom eltalálni a dolgokat, és hátha (biztos) van étkézláb ötletetek
Sziasztok(ez nem elköszönés)
Ja a winamp 5.3
[Szerkesztve]
Tudok egy munkát,ami jól fizet,ha nincs más hátra nyiss tüzet,ha folyik ne legyen a te véred,te leszel a főnök,ha megéred.Tudok egy munkát ahol dől a pénz,szavak helyett fegyverrel beszélsz.Mesterlövész-célkereszt.A fejedbe végül golyót ereszt!Hali!Szeretnék kérdezni valami olyat amit nem lehetne de nem tudok rá hol választ kapni.Szeretném megkérdezni ha kapok rá engedélyt.köszi!
-
Winner_hun
titán
válasz GC-EvElyN- #941 üzenetére
Próbáld ki ezt: Winamp 5.1 Surround Edition: [link]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Fboy
aktív tag
Hi!
Még a régi 2.91-es winampot használom. Van valami előnye az 5.35-ösnek ehhez képest?
Mennyivel több erőforrást igényel? -
Finwe
őstag
Hali!
Ha eltűntek a preset-eim akkor honnan/hogyan lehet őket visszarakni? Tehát a különböző hangszínbeállításokat? 2.91-es winampom van ha számít.
Keresgéltem a mappák között és a winamp oldalán is de nemigen akadtam a nyomára :S
Köszi
Finwe-{PoH}- Patriots of Hungary
-
Fboy
aktív tag
azt vettem észre, hogy a klippek alatt a zene sokkal szebben szól, mint a winampban (2.91-et használok), pedig a bitrátájuk sokszor kisebb, mint az mp3 fájlé. Valami rosszul lehet beállítva? vagy létezik olyan plugin, amivel úgy szólnak a zenék, mint media playerben?
-
skoos
őstag
Melyik verziójában volt először GLOBAL HOTKEY a Winampban? G15ömhöz jól jönne...de nem szeretném a legújabbat, ha nem muszály.
-
Delko
csendes tag
Sziasztok,
az szeretném tudni, belehet-e a MilkDrop-ot úgy állítani, hogy a zeneszám címén túl más tagokat (előadó, albumcím, zeneszerző, időtartam,...) is meg tudjon, jó esetben animáltan, vagy ha animáltan nem, akkor legalább egyszerűen jeleníteni...,
más szóval...
a MilkDropot csak kezelői szinten ismerem, úgy-ahogy, az animált megjelenítés - hotkey: T - és a bal alsó sarkos állandó megjelenítés - hotkey: F2, F3 - használatát szeretném kibővíteni egy olyan megjelenítéssel bíró beállítással, amely különbséget tud tenni az előadó (artist) és a zeneszerző (composer) tagok között és meg is tudja jeleníteni azokat a MilkDrop teljsesképernyős működése közben...ha pedig ezt nem lehet a MilkDroppal..., létezik-e olyan plugin amelyik tudja ezt.
Minden segítőkész hozzászólást előre is köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- EA Sports WRC '23
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Synology NAS
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest