Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- EA Sports WRC '23
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Szerintem így van a Vodánál igen, ha elfogy az adatkereted, attól még lehet kapcsolat, de forgalom már nem, ismertem a bluemobilt és a hozzá hasonlókat, régen én is így használtam tovább mikor elfogyott az adatkeretem.
Régen a telekomnál volt olyan szolgáltatás direkt hogy web és email böngészés, de csak ez a két dolog, viszont az korlátlan volt. Én egyenlőre nem rendelek/ hosszabbítok semmit a vodánál, megvárom a változásokat Márciustól.
De majd a többiek is reagálnak majd. -
cSuwwi
aktív tag
Pont ezt számolgattam én is, és csak
kicsit lennenem lenne olcsóbb havi viszonylatban.
Mostani felállásom: tuti plusz + 3x5GB és egy beszéd+15G digiA feltöltőkártyás vodánál mondjuk havi 1 óra beszéddel ez 19Ftx60 + 1666 (ez az net havi osztásban), ez 2806Ft, de valószínűleg drágul a percdíj így kb. 3 rugó lesz.
Ez akkor 60 perc (utána 20+Ft percdíj) és 5GB netDigi kártya áthozással ez (marad a csomag), vagyis 200 perc (utána 10Ft/perc) és 15GB nettel pedig havi 3000Ft
Ez alapján a digivel jobban megéri ha jól számoltam (jól számoltam?) , de feltöltő helyett előfizetés lenne.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
A TUTI100+ díjai nem emelkedtek, a többié igen illetve jópár korábbi díjcsomagot megszűntetett a szolgáltató. Emelés nem várható, de persze ez nem azt jelenti, hogy 3 hónap múlva nem mehetnek fel az árak.
Ha elfogy az adatkereted, akkor lekapcsolják a forgalmat. Az app - elvileg - nem fogyasztja az adatkeretet, viszont ha nincsen adatkereted, nem működik - elvileg.
Épp ez a probléma, hogy sokan nem tudnak adat opciót vásárolni, ha lefogy az adatkeretük. Erre a megoldás, a 1270-re küldött SMS kódokkal való megrendelése az opciónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- OTP Bank topic
- BMW topik
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest