Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Csak annyi, hogy ha elolvastad volna amit irtam, akkor nem beszélnénk el egymás mellett
A lényeg annyi, hogy azért nem kellene lehúzni a vodát, mert egy nem publikus ajánlatban jobbat kaptál máshol, mert ez kb rajtad kivul senkit se érint Mert ahogy irtam, a 100 percet tartalmazó előfizetésnél rögtön 400Ftvel jobb a voda a Tnél... és "egyszerű halandóként" ezt lehet választani
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Vtwo
senior tag
Van most valami mobilweb akciójuk:
"Minden új, vagy szerződést hosszabbító Vodafone előfizető, aki egy éves hűséget vállal valamelyik MobilWeb opcióra, hat hónapig féláron használhatja azt."[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz mukibuci #7303 üzenetére
Jó van naaaa! De azért csak elbeszélünk egymás mellett!
Máshogy: nem érdekel a publikus csomag! De Te meg azt értsd már meg, hogy ebből a nem publikus csomagból szerintem százezres nagyságrendben adtak el. Ergo elég nagy réteget érint. De nekem nem ez volt a legnagyobb problémám. Sőt! Ez már csak akkor forogta ki magát, amikor az elmenetelen kezdtem gondolkodni. De amíg idáig jutottam, addíg a Vodának sokat kellett tenni. -
MODERÁTOR
Igen, Téged nem érdekel a publikus csomag, a többi embert, akik csak publikus csomagot tudnak kötni azt nem boldogitja h te a Tnél kaptál 15 forintos percdijat
Én se húzom le a szabó péket, mert a kovács péknél jobb a kifli attol még szabóéknál lehet jo a zsömle
[ Szerkesztve ]
-
p1k1
csendes tag
válasz mukibuci #7303 üzenetére
Már bocs,hogy beleszólok.
De én is vodás voltam egy pár évet és publikus csomagban.Egész jó percdíjunk volt mivel a 9000 fix oszthatóba voltam az asszonnyal,20 ft percenként mindig.Volt egy több hónapos!!! herce-hurcám a szolgáltatóval és mikor már nem tudtak mit mondani az ő általuk szarul kiszámlázott tételekre,akkor benyögte az egyik ügyfeles,hogy ők olyan rendszerrel dolgoznak ami nem tévedhet.Én itt mondtam,hogy akkor bocs majd máshol megbecsülik a 15-20 eft-os befizetésemet.Most a T-nél vagyunk "rosszabb" percdíjjal,de olcsóbb számlával.
Sajnálom,hogy így alakult,de a lehúzást nehezen viselem.Lehet ha tényleg felkeresnek telefonon ahogy ígérték!!!,akkor még mindig vodás vagyok,de ez nem így történt(pedig mikor szerződést bontottunk elkérték az új számunkat is).
A lényeg,hogy nem biztos,hogy az olcsó dolgok mindig a legkifizetődőbbek!!A számítógépem megver sakkban,de kick-boxban én vagyok a jobb!
-
Gebriel
veterán
"Ami alapján döntöttem egyszerű: kedvező készülékvásárlás, ráadásul ez a N6220 classic nagyon tetszett korábban is ( már rajta fityeg a Garmin )"
Igen ez is előfordul, hogy valaki készülék miatt vált szolgáltatót.
Ja hogy azon a készüléken már most legális softver van mit is számít Warez fújjj
A szolgáltatások díjaira azért kíváncsi lennék. Mennyivel is olcsóbb a magenta. -
MODERÁTOR
válasz Gebriel #7309 üzenetére
Embe flottájában sokkal olcsóbb,nem csak ő ment át De a publikus csomagok között most mi vagyunk a jobbak, aztán majd változtat a T is a relax csomagokon
amugy szerintem nem az a lehúzás ha téved (ember/gép tökmind1), hanem ha pénzt kérnek a hívószámkijelzésért
[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
válasz zoo8800 #7299 üzenetére
Nem tudom, én nem ennek fogom fel. Inkább információ gyűjtés egy szolgáltatásról, amit ha használok nem akarok hoppon maradni. Ha tudnám, hogy majd fogom tudni 2-3 évig használni az 50MB-omat ráfizetés nélkül, már rendelném megfele. Csak az a baj, hogy ez így nem működik... És itt jönnek be a dolgok amiket írtam. De lehet alszok még rá párat, hogy megérné-e ez az egész a felhajtást.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
MODERÁTOR
válasz sanzi89 #7311 üzenetére
Ingyen nem kapsz semmit sem, ezt azért jó, ha tudod
Mivel ez feltöltőkártyás dolog, ha nem töltesz rá 176 ezer forintot, akkor nem lesz mivel "lehúznia" ennek a csúnya vállalatnak Vagy ha 1 évre sokallod a 3000 forintot, akkor nincs miről beszélnünk...
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz mukibuci #7306 üzenetére
De azért nem csak én, hanem Te is elbeszélsz mellettem.
De szerintem ezt már túl ragoztuk. Most majd a T-t fogom fikázni , jó!??!! Eddig azért biztatóbb a magenta szín mint a piros volt....igaz még csak hétfő óta vagyok itt. Így ebből még messzemenőbb következtetést nem akarok levonni. De azért kíváncsi vagyok, hogy a másik topicban is ennyi elégedetlenkedő fórumtárs lesz-e , mint itt. Egy fogyasztóvédelmis ismerős mondta , igaz vagy 1-2 éve, hogy a legtöbb panasz a vodára van. És ( tudom és-sel nem kezdünk mondatot ) nem feltétlenül magával az ügyintézővel van - volt gondom, hanem magával a rendszerrel. Mert az ügyintéző is úgy és azt dolgozik, amit a rendszer elvár től - megenged neki.
További szép napot! Köszi a tanácsot, és a segítséget! -
embe
nagyúr
válasz Gebriel #7309 üzenetére
Gebriel! Ne kezd el Te is! nem készülék miatt váltottam. Hisz akkor nem maradtam volna majd 7 évig itt, hanem mert kedvezőbb ajánlatot kaptam. Jóval kedvezőbbet. A teló meg csak hab a tortán. Egyébként miből gondolod hogy warez oldalról származik a progi?????? Ha lesz időm privátba leírom a percdíjat. van időm leírom.
-
septerra
csendes tag
Sziasztok!
Örülök, hogy megtaláltam ezt a topikot, remélem tud valaki valami tanácsot adni.
Tavaly augusztusban kötöttem Vodafone Fix Osztható 15000 előfizetést 4db kártyára (előtte is előfizető voltam). Kérésem ellenére az ügyintéző hölgy a Csoportos opciós szépen bepipálta. Ezt a szerződés aláírásakor vettem észre. Szerencsére az ügyfélszolgálaton egy kedves fiatalember kb. 2 perc alatt kikapcsolta ezt az opciót.
Eltelt egy év a kettőből és megkaptam az aktuális számlát, amiben ki van számlázva a Csoportos opció mind a 4 kártyára, ami 4*1200Ft többletet jelent. 2x is felhívtam az "ügyfélszolgálatot", de csak annyit tudtak válaszolni, hogy kötelezővé tették ezt az opciót erre a csomagra. Azt is elmondták, hogy ezt közzétették különböző napilapokban illetve szerepel az aktuális Általános Szerződési Feltételek között is.
Kérdem én, ha opció, akkor hogyan lehet kötelező?
Valaki más is megtapasztalta már ezt?
Hogyan lehet védekezni? Fogyasztóvédelem?
Üdv, septerra
-
veterán
válasz septerra #7316 üzenetére
Nem tudom elhinni, hogy ez egy kötelező opció lenne, főleg amiatt nem, mert tegnap voltunk benn a Vodánál és a mostani akció keretében ehhez a csomaghoz kérhető plusz 3 kártyát is kértük készülékkel együtt, de választhattunk, hogy nem kérjük hozzá ezt az opciót.
MOD
Azért egy belsős ember visszajelzését én is szívesen olvasnám...[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
septerra
csendes tag
Akkor ez kötelező opció?
Nincs itt egy kis ellentmondás szerintetek?
A Vodafone weboldalán választható:
.A percdíj korábban 18Ft volt, most 20Ft.
A 15000-ből is 15900 lett?
Persze az elmúlt 1év alatt 15000-et egyszer sem fizettem, valami miatt mindig több volt.
Néha 400-500Ft-tal, de volt hogy több ezerrel is, pedig a telefonálási szokásunk nem változott.[ Szerkesztve ]
-
septerra
csendes tag
Igen, azt értem, hogy az összes kártyához meg kell rendelni, mivel egy csoportról van szó, akik bizonyos összegért/kártya egymással korlátlanul beszélhetnek.
Nekem azzal van a problémám, hogy nem kérem ezt a szolgáltatást vagy opciót vagy minek nevezzem.
A havidíj meg bruttó 15000Ft-ról szólt. A bruttó akkor is bruttó, ha 20 vagy 25% az ÁFA.
Nem arról volt szó, x összeg + az jelenlegi ÁFA, de ha az ÁFA változik, akkor mi is emeljük!
Sajnos a tisztelt szolgáltatók mindent szeretnek áthárítani a fogyasztókra.
Ha esetleg csökkenne az ÁFA valami csoda folytán ne adj isten 15%-ra, akkor szerintetek mennyivel csökkenne a havidíj?
Azt hiszem, erre mindenki tudja a választ.
Tehát a kérdésem:
Ha most bemennék a vodafone-hoz, akkor kötelező ezt a szolgáltatást is megrendelni a fix oszható 15900-el együtt?
[ Szerkesztve ]
-
septerra
csendes tag
Akkor a Vodafone Fix Osztható 15900 valójában 15900+4*900.
Vagyis 19500Ft havonta.
Szép.
-
embe
nagyúr
válasz septerra #7325 üzenetére
Az ördög mindig a részletekben van. Amikor Te, vagy bárki más, akár én is, szerződést kötünk, aláírjuk, hogy mindennel tisztában vagyunk, a szerződést, üzlet szabályzatot stb. részletesen megismertük. Ezután mehetünk a sóhivatalba. Gondolod én most az új szolgáltatónál részletesen átolvastam? Egy csudát! Remélem nem ér majd meglepetés ezután!
-
septerra
csendes tag
Köszönöm a hozzászólásotokat.
Anyám meg anyósom örülni fog ennek, 2 kártyát ők használnak.
Még egy hónap, és tarifát váltok mind a 4 kártyára , 1 év múlva meg meglátjuk maradok-e vodás.
[ Szerkesztve ]
-
Studi22
aktív tag
válasz septerra #7316 üzenetére
Szia!
Pontosan nem tudom mikortól de kötelező a Zárt csoportos opció (CUG) az osztható tarifákon.
Innentől szemét leszek elnézést előre is.
Kérdem én ha már osztható tarifát igényeltél nagy valószínűséggel azért tetted mert ugye ez lenne a fontos ingyen duma, családi csomag, etc.,ha nem akkor rossz csomagban vagy válassz mást.Mint ahogy előttem is elmondták csúnya rohadt dolog az ÁSZF módosítás,de sajnos ez nem szolgáltatói gond hanem magyar törvény.
Ha bármi másra is kíváncsi vagy szívesen állok rendelkezésedre.
Kérek elnézést a kirohanásomért!(meleg van)
A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
-
septerra
csendes tag
válasz Studi22 #7329 üzenetére
Szia!
Azért kértem oszthatót, mert 4db kártyára volt szükségem egy fix összegért + az azon felüli beszélgetésekért. Az ingyen duma nem volt feltétel.
A csoportos opciót nem kértem - az egy dolog, hogy az ügyintéző elcseszte - , ezt később, mint írtam ki is kapcsolták.
A bajom azzal van, hogy mindenféle értesítés nélkül bekapcsolta a voda, majd 1 év letelte után.
Mint írtam, 1 hónap múlva lehetséges tarifaváltás, amit meg is teszek.
Legalább meleg van.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Jól értelmezem a web akciót? Miszerint Medium csomag esetén a havidíjban 50mega van benne, de ha "elfogyott", akkor lassabb letöltéssel, de díjmentesen szörfölhetek a mobilom segítségével a weben.
Mert kellene egy mobilnet is. Nem hurcolászhatom magammal a kábelnetet.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
MODERÁTOR
válasz septerra #7331 üzenetére
Minden előfizetési csomagnak van 1 fix összege, tehát te választottál rossz csomagot. Ha nem kell az ingyen beszélgetés, akkor választasz 4 különböző csomagot a 4 kártyára, és kész. Szerintem legalábbis 4x3OOO ugyanannyira fix összeg mint a 1x15OOO.
-
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani, hogy most a voda két éves garanciát vállal a telefonokra, vagy csak egyet? Ugyanis barátnőm v640i-je júniusban volt egy éves, közvetlen utána be is döglött, ezért kérdezem ezt a garancia- dolgot. Más: valaki tudna abban segíteni, hogyan tudnék a telefon segítségével a gépen netezni? Előre is köszi!
-
embe
nagyúr
válasz Norbi21 #7338 üzenetére
Nézd meg a gari papírt. Abban benne van, hogy a legtöbb telóra 2 év van. Van amire alapból annyi, van amelyiken csak azokon, amelyik Live-menüs. Mivel a V640 csak a vodának készült, így jó esélyed van a 2 évre. De 99,999999999999...%-ig bíztos vagyok benne, hogy 2 év!!
-
-
kaller1
veterán
válasz Algieba #7342 üzenetére
Opera minit és gmail java klienst használok.Nekem a leveleim,ph-s üzeneteim,rss hírek megnézéséhez a legkisebb csomag is elég.Ha meg túllépném a korlátot,a gprs átvitel miatt(3G-t nem használok) a telefonon nem nagyon érezném meg a sebességcsökkentést.Szóval ez most nekem a "megéri" kategóriát jelenti.
.::> <::.
-
válasz kaller1 #7345 üzenetére
Köszi a választ!
Nekem is csak alapdolgokra kellene. Bár az én telefonomban van 3G.
Ez a 800Ft a normál, vagy az akciós ára? Mert normál árként még elfogadható, viszont, ha félév múlva 1600Ft lesz, akkor már közel sem okés.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
válasz ottoyes #7343 üzenetére
Itthon van kábelnetem egy másik szolgáltatótól. Ez csak a telefonban ketyegne és városi használatra kellene, ha valami info gyorsan kell a netről.
A wapot nem szeretem. Jó öreg html kell nekem Opera minivel.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
kaller1
veterán
válasz Algieba #7346 üzenetére
Nálam is van 3G,de mivel állandó mozgásban vagyok,inkább kikapcsoltam,az akksi is jobban bírja és tudok várni 2 másodperccel többet a betöltésre...
A 800Ft-os ár nem akciós,hanem alap.Ha drasztikusan megemelik,akkor biztos lemondom.Most 2 hónapig ingyen ki lehet próbálni,lehet próbálgatni hogy mit bír....::> <::.
-
válasz kaller1 #7348 üzenetére
Előfizetéses vagyok. Gondolom, hogy az ára később hozzáadódik a havi számlámhoz.
Be kell mennem a helyi Voda üzletbe a megrendeléséhez, vagy tényleg elég a Basic szót elküldeni sms-ben?A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest