Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz #04535040 #57951 üzenetére
Azt nehéz lenne kivitelezni mikor nincsenek dátumozva. De miért raknák ki egy már nem aktiválható szolgáltatás aktiválási útmutatóját?
Mondjuk bármit kinézek belőlük.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
zoli62
addikt
Mióta nem vesz fel a Vodafone ügyfélszolgálata hívás, vagy üzenetküldési problémára hibajegyet, csak panaszt?
-
nyiriv
friss újonc
Sziasztok!
Red Light csomagban gondolkozom, de életvitelszerüen Ausztriában fogok lakni.
Esélyes, hogy a csomagomat lefogják korlátozni?
havi egy hétvéget töltök Magyarországon.
volt már köztetek olyan akit korlátoztak az miatt mert főleg külföldön használta vagy csak duma?? -
MadMancs
veterán
válasz nyiriv #57976 üzenetére
Olyan csomag nincs magyar vodánál. De végülis mindegy. ÁSZF EU jogszabályokra hivatkozva nagyon büntet minden csomagban. Nem korlátoz egyénként, hanem átrak az "Alap" nevű csomagba. Nem méltányos használat esetén havidíj 29000Ft, 110Ft/perc, és 110ft/mb.
Senki sem merte még kipróbálni betartják e, már párszor volt téma. De valószinűleg jobban jársz egy kinti előfizetéssel.[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
nyiriv
friss újonc
Sziasztok,
Red Free csomagra gondoltam! Korlatlan net, de 10 mbit / sre van korlatozva ugye.
Nekem jobban megerne familyben ezt bekotnom mint kulfoldon uj elofizut valtanom.
Csak felek h meltanyossagi neven, bekorlatozzak a csomagom es a husegido meg ugyanugy maradna...
Ne kockaztassak szerintetek? -
simpley
őstag
válasz 4Grider #57985 üzenetére
Annyit hozzátennék az előző válaszomhoz, hogy lehetséges nálunk azért nem nézik a méltányossági feltételeket mert üzleti csomagunk van. Hidd el, nem sokszor járt haza a kollega az elmúlt 1,5 évben mégsem figyelmeztették hogy tartsa be..
[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
4Grider
nagyúr
válasz simpley #57987 üzenetére
Azért egy olyan vállalati flottában, amiben van mondjuk 200 előfizetés, és abból 20 haladja meg a méltányossági használat feltételeit, ott igen nagy valószínűséggel nem fog erősködni a szolgáltató, hogy szerződést bontana, sőt még a jogszabályban szereplő felárakat sem biztos, hogy terhelik. Nagyobb cégek esetén pedig van olyan drágább csomagajánlat, amiben korlátlan eu roaming lehetőség is van. Sajnos pont a szállítmányozó cégek nem igazán veszik ezeket igénybe a piacukon dúló árverseny miatt.
-
Zaja2
senior tag
Üdv! Átvittem a Vodától a Telenorhoz a múlt héten csütörtökön a számom. Meg is jött a sim kártya,a szerződéssel,számlával,rajta egy telenoros 20-as saját számmal. Betettem készülékbe,de nincs térerőm. 7. hó 23.-án fog megtörténni a számhordozás. Addig mi a teendőm a telenoros simmel? Be kell/be tudom aktiválni,vagy csak 23. után?
Köszi![ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
w.miki
veterán
MyVodafone regisztráció megy valakinél? Nekem hibát ír ki.
Elnézést kérünk, technikai hiba történt. Kérjük, próbáld újra!
Lehet hogy mert egy Tabletben van most a kártya?
Vagy mert csak 1 órája aktiváltam?(#57996) Zaja2: 23.-ig nem fog menni a Telenoros kártya, akkor lesz meg ténylegesen a számhordozás.
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest