Új hozzászólás Aktív témák

  • Cickánykoma

    tag

    sziasztok!

    Tavaly augusztus óta Go+ csomagom van, amit többé- kevésbé elégedetten használtam, azonban egy évi használat után már látom, hogy sajnos a hozzá adott 500 MB-os mobilnet a szűk keresztmetszet, a 150 perc hálózaton kívüli percet sem szoktam teljesen elhasználni. A napokban megkeresett az ügyintézőjük és mobilnetcsomagokat ajánlott, de az 5290 Ft-os Go+ mellé sokallok még min. havi 3000-et havonta kiadni, nálam most 5-6 közt van a lélektani határ amit költenék. A Go+ csomagra a Mátrix3-ból raktak át, de nem vállaltam +2 év hűséget, viszont a plusz mobilnetre kellene.

    Nézegetve a honlapjukat, arra gondoltam, hogy lehetséges-e olyan kombináció, hogy visszaváltok sima Go csomagra, ami 2690 Ft-os alapdíjú, és ahhoz kérek Mobilnet Basicet vagy M-et? Engedi-e a szolgáltató a kisebb csomagra leváltást, ha viszont 2 év hűséggel kérek mobilnetet pluszban?

    A mobilnetet legtöbbször utazáshoz és vidéken otthon szoktam kihasználni telefonon vagy laptopra osztva. A telefonom nem hűséges, hanem kártyafüggetlen Lenovo.

    Köszönöm előre is a tippeket/infókat! :R

    [ Szerkesztve ]

    Madžari......Dober dan, passport kontrol !!! :D:D:D

Új hozzászólás Aktív témák